Dzieki stary, pogralem 1 set, bo pomyslalem, ze jak maja cos ugrac to z pelnymi silami. 1 set 21:17Jeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.
@1,16 Legia to qualify ????Ile?!
Przecież Dundalk ograli BATE, wiem, że mecz meczowi nierówny, ale jaką potęga jest Legia, żeby wystawiać tak duże kursy na ich przeciwników. Może zrobię wyjątek i włożę w ten długoterminowy zakład trochę hajsu.
Ile?!
Przecież Dundalk ograli BATE, wiem, że mecz meczowi nierówny, ale jaką potęga jest Legia, żeby wystawiać tak duże kursy na ich przeciwników. Może zrobię wyjątek i włożę w ten długoterminowy zakład trochę hajsu.
Ja myślę że Legia awansuje róźnicą 1 bramki ;-)@1,16 Legia to qualify
ja tam mimo wszystko nie czuje tego zachwytu, pierwszy mecz na wyjeździe, jak Legia wywiezie slaby wynik to w rewanżu może byc słabo, presja, spina od początku, a wiemy jak się toczą takie mecze czasami ..Ja myślę że Legia awansuje róźnicą 1 bramki ;-)
Kursy dobrze wystawione. Gdyby byl jeden mecz do rozegrania , to można się zastanowić , ale mamy dwumecz i nie widzę zbytnio szans Dundalk z nawet tak słabą Legią. Warszawiacy juz grali w eliminacjach LM z amatorami z Irlandii (6:1 w dwumeczu) co pokazuje poziom ich pilki
Ogladam gimnastyke mezczyzn, leci na tvp1. Myslalem, ze bedzie to pedalski sport a tutaj widze cos bardzo technicznego i niemozliwego do zrobienia! Oni walcza o medal. Ci z pistoletami pneumatycznymi tez ???? ???? gdzie tu rownosc
Rożne 10-0
właśnie ... WTF ?
![]()
jaki kurs byl na awans Górnika przy 0-2 z Legią orientuję się ktoś ??
Jeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.