uefowillcox
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
To ja rozumiem - "raczej" , to właściwe określenie , bo wcale to takie pewne nie jest , a właściwie dalekie od pewności...Raczej zdobedzie...
No juz to wrzucalem tu. Boje sie tylko o jedno, brak motywacji Litwy. Trzeba popatrzec jak to w tabeli się układa.Teraz dopiero spojrzałem. Kurs na Litwę 2.55 w meczu z Hiszpanią. W to mi graj ????
To ja rozumiem - "raczej" , to właściwe określenie , bo wcale to takie pewne nie jest , a właściwie dalekie od pewności...
No niby tak , ale postawił byś na nich po kursie 1.1 ? Nawet jeśli uważasz że to jest pewne ?Patrzysz na dotychczasowe mecze i dlatego takie wnioski? Przyjdą kluczowe spotkania to i gra będzie inna, bez sensu jest sie teraz szarpać.
No niby tak , ale postawił byś na nich po kursie 1.1 ? Nawet jeśli uważasz że to jest pewne ?
Ci goście, których wymieniłeś to koty niesamowite. Szczególnie Radulica, który ustawia sobie Cousinsa i Jordana.Powtarzam sie, ale taki Radulica, Bogdanovic i Teodosic spokojnie dali by rade w NBA.
Radulicy to sxkoda talentu na lige włoską.
Ci goście, których wymieniłeś to koty niesamowite. Szczególnie Radulica, który ustawia sobie Cousinsa i Jordana.