>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz dopiero spojrzałem. Kurs na Litwę 2.55 w meczu z Hiszpanią. W to mi graj ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Teraz dopiero spojrzałem. Kurs na Litwę 2.55 w meczu z Hiszpanią. W to mi graj ????
No juz to wrzucalem tu. Boje sie tylko o jedno, brak motywacji Litwy. Trzeba popatrzec jak to w tabeli się układa.
Litwa ich pojedzie.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja rozumiem - &quot;raczej&quot; , to właściwe określenie , bo wcale to takie pewne nie jest , a właściwie dalekie od pewności...

Patrzysz na dotychczasowe mecze i dlatego takie wnioski? Przyjdą kluczowe spotkania to i gra będzie inna, bez sensu jest sie teraz szarpać.

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Patrzysz na dotychczasowe mecze i dlatego takie wnioski? Przyjdą kluczowe spotkania to i gra będzie inna, bez sensu jest sie teraz szarpać.
No niby tak , ale postawił byś na nich po kursie 1.1 ? Nawet jeśli uważasz że to jest pewne ?
Zbyt słabo grają żeby taki kurs uznać za choćby zbliżony do opłacalnego...

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ciekaw jestem jak oni bedą grac przy twardej obronie....
Handi wchodzi.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No niby tak , ale postawił byś na nich po kursie 1.1 ? Nawet jeśli uważasz że to jest pewne ?

Bez sensu jest granie takiego kursu, w dodatku w typie dlugoterminowym, ale nawet nie o to mi chodzi. Po prostu nie ma co wyciągać zbyt daleko idących wniosków na podstawie pierwszych spotkań - inna motywacja itd. USA to tak naprawde na wakacjach tutaj są, przy okazji cos pograją i może ze dwa mecze pograją na poważnie jak będzie taka potrzeba. A tak poza tym, to bukmacherka nauczyła mnie oczywiście wiele, m.in. tego, iż nie ma pewniaków, są tylko typy wielce prawdopodobne ;)????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Powtarzam sie, ale taki Radulica, Bogdanovic i Teodosic spokojnie dali by rade w NBA.
Radulicy to sxkoda talentu na lige włoską.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powtarzam sie, ale taki Radulica, Bogdanovic i Teodosic spokojnie dali by rade w NBA.
Radulicy to sxkoda talentu na lige włoską.
Ci goście, których wymieniłeś to koty niesamowite. Szczególnie Radulica, który ustawia sobie Cousinsa i Jordana.
Handicap +24,5 ledwo bo ledwo, ale siedzi ????
Wnioski z tego spotkania : gdyby nie pierwsza kwarta wysoko przegrana, to kto wie.
Wniosek nr2. Nie ma czegoś takiego, jak lokata na USA w tym turnieju.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nieaty +6 Punkty
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Ci goście, których wymieniłeś to koty niesamowite. Szczególnie Radulica, który ustawia sobie Cousinsa i Jordana.

Radulica bylby tam gwiazdą. Co on robi w Milano ?

Status
Zamknięty.