mr.simpson
Użytkownik
Panowie bede mowil kiedy biore typ od rogera i wtedy nie grajcie. W ciagu miesiaca 3 razy wzialem "dobre mecze" i 0/3 ???? Nie wiem czy tylko ja tak mam
Nauczcie się, że ten człowiek to nie typer.
Panowie bede mowil kiedy biore typ od rogera i wtedy nie grajcie. W ciagu miesiaca 3 razy wzialem "dobre mecze" i 0/3 ???? Nie wiem czy tylko ja tak mam
Ukolova/Birlova vs Elsa/Liliana
Elsa/Liliana @2.75 bet365
Nie ma na co czekać trzeba grać ???? Na własne życzenie przegrany pierwszy set. Muszą ograniczyć proste błędy i powinno być dobrze
Larissa/Talita + Elsa/Liliana + Nummerdor/Varenhorst @2.15 bet365
Solidny trebel każda z tych par powinna bez większych problemów awansować do 1/4. Pierwszy mecz o 21 reszta troszkę później :wink:
Siatkówka plażowa noc:
https://forum.bukmacherskie.com/f549/io-rio-2016-siatkowka-plazowa-6-19-sierpnia-2016-a-136206-3.html#post6081676
Dubel do zaatakowania.
Moje handi +24,5 na Serbię realne. Wyczuwam jedna wyrównana kwarte i jedną ze zdecydowana wygrana USA. Nie wiem tylko w jakiej kolejności. Co by nie gadać zespół USA to na pewno nie dream team z lat 90-tych. Mogli by nie zdobyć złota, to nauczyli by się, żeby tworzyć zespół, a nie tylko brać liderów w statystykach. W każdym razie propsy dla Irvinga, od początku igrzysk widać, że mu się chce.