>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Livingston under 2.5 gola w meczu 3j live
Donieck remis 2j live
Everton 4 gol 3j
Koncze
Pozdro

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
quelin +1 Punkty
vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na rewanż Crvenej z Ludo będę koniecznie szukał gdzieś do gry czerwa. Znając życie nie znajdę, ale jest mega spina w obu drużynach w 2 połowie. Dużo ostrej gry i brzydkich zachowań.

Ostatnio bardzo modne jest wyszukiwanie ustawek i handlowania na forum. Wystarczy prześledzić ten temat, a połowa wpisów jest takich. Także jeśli chcesz być trendi i na topie, to musisz tak pisać. Vidal, staromodny jesteś
Mafiozi forumka - nowa ranga soon.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mafiozi forumka - nowa ranga soon.
Niestety, nic nie jest z tym robione, przez co pełno syfu na forum.
Oglądasz Szachtar? Jak wygląda YB? Mam BTS, widziałem po statach, że na razie nie ma tragedii po stronie Szwajcarów, ale nie wiem jak to wizualnie wygląda.

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądasz Szachtar? Jak wygląda YB? Mam BTS, widziałem po statach, że na razie nie ma tragedii po stronie Szwajcarów, ale nie wiem jak to wizualnie wygląda.
Przełączam co chwilę na niemal wszystkie mecze, żeby mieć wgląd jak wygląda gra i co pograć w rewanżach. Mam nadzieję, że nie będzie BTSa, chyba że Szachtar jeszcze coś wpakuje, bo mam ich wygraną. W rewanżu bardziej na overa się nastawiaj.

adam92 266

adam92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
Donieck jako pierwsi zdobędą 9 rr 2.87 bet355

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrze, że odpuściłem Dolgo. Ze względu na styl jest to mój ulubiony zawodnik w tourze, ale rozmienia się na drobne. W następnej rundzie lokata, Sock z Youngiem. Ciekawe ile dadzą na Skarpetę, to będzie peffka peffek. :p
Karlovic + Johnson @2,05
Pospisl @2,20
Jeszcze takie 2 luźne propozycje na wieczór/noc. :p Jak chociaż jedna siądzie to będzie fajny plus w temacie.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Dobrze, że odpuściłem Dolgo. Ze względu na styl jest to mój ulubiony zawodnik w tourze, ale rozmienia się na drobne. W następnej rundzie lokata, Sock z Youngiem. Ciekawe ile dadzą na Skarpetę, to będzie peffka peffek. :p
Karlovic + Johnson @2,05
Pospisl @2,20
Jeszcze takie 2 luźne propozycje na wieczór/noc. :p Jak chociaż jedna siądzie to będzie fajny plus w temacie.

zgaduje, że na skarpete bedzie 1.33 :p

Status
Zamknięty.