>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
No fryzurę może i ma nową, ostrzygł sie na krótko, ale generalnie to jestem w szoku widząc te łyse prześwity na większości jego głowy. Z dnia na dzień to się nie pojawia, wygląda jakby z 10 lat temu zaczął łysieć. Ostatnio jak go widziałem to miał jak zawsze bujne włosy, wiec nie wiem co jest grane, zdjął teraz peruke czy jak? :?

może to tylko takie złudzenie. przecież większość kariery miał włochy jak ta lala. 2 dni temu miał przecież starą fryzurę.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
uff dobrze ze Safarova nie chciala wygrac bo juz bylo kiepsko

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
Co się stało z meczem debla Nielsen / O&#39;Hare - Lawson / Smith?
Miałem mecz na kuponie, nagle transmisja się wyłączyła i nie można zamknąć zakładu a jednoczesnie nie ma rozstrzygniętego kuponu
Ma ktoś jakieś informacje? jakiś krecz, kontuzja itd

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
może to tylko takie złudzenie. przecież większość kariery miał włochy jak ta lala. 2 dni temu miał przecież starą fryzurę.

No temu pisze, ze dziwne. Żadne złudzenie, jak miał twarz w słońcu to idealnie bylo wszystko widac, aż sie przerazilem :grin:

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
uff dobrze ze Safarova nie chciala wygrac bo juz bylo kiepsko

eeee to nawet nie o to chodzi. widziałeś tą ostatnią obronę Eugenii? w samiutką linię :p pięknie.

ps. ładniejsza awansowała

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co Ty mozesz wiedziec
ale łysy Fog mnie się podoba ???? @3,4 w grze ????

Wygląda troche jak jakis kitajec z klasztoru Shaolin :grin:

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
No temu pisze, ze dziwne. Żadne złudzenie, jak miał twarz w słońcu to idealnie bylo wszystko widac, aż sie przerazilem :grin:

nie rozpaczaj nad nim tak :p
jak miał takie bujne włosy obojętnie czy naturalnie czy nie - to pewnie je jeszcze będzie miał. obojętnie czy naturalnie czy nie :p

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek

Miałem mecz na kuponie, nagle transmisja się wyłączyła i nie można zamknąć zakładu a jednoczesnie nie ma rozstrzygniętego kuponu

Już wiem, mecz przerwany z powodu opadów deszczu przy stanie 4:4 w 1 secie. Piszę sam sobie odpowiedź, żeby jak ktoś chciał pomóc juz nie szukał ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?

Deszcz!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mefiuu +2 Punkty (dzieki)
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fog mi zaimponowal. Pol swiata przelecial zmiana nawierzchni, i tak dobra gra ???? no i 2-0 @2,8 ladnie siadlo ????
Karlo 2-0 wydaje sie dobra opcja

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
noooo teraz to Wickmayer można brać ????
@1.80
bet465

Myślę że warto zaczekać do końca pierwszego seta, bo jak an razie Wickmayer nie ma żadnego argumentu aby na nią stawiać

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
Karlovic - Fritz
Typ: Karlovic w setach 2:0 @ 2,37

Według mnie można śmiało grubiej zagrać

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
Wickmayer nie polecam grać. Ostatnio dotarła do samego finału i z resztą go wygrała w Washingtonie. Do Montrealu przeleciała kilka godzin przed meczem. Natomiast Kucova wyrzuciła już choćby McHale

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
No fryzurę może i ma nową, ostrzygł sie na krótko, ale generalnie to jestem w szoku widząc te łyse prześwity na większości jego głowy. Z dnia na dzień to się nie pojawia, wygląda jakby z 10 lat temu zaczął łysieć. Ostatnio jak go widziałem to miał jak zawsze bujne włosy, wiec nie wiem co jest grane, zdjął teraz peruke czy jak? :?
Ja to kiedys byłem tak samo w szoku jak nagle Agassi się ogolił na łyso i zakładał taka piracką bandame,też miał takie duże zakola a wcześniej słynął z blond grzywy z pasemkami czesanej na tzw płetwę.To był jego znak firmowy.Potem z jego książki dowiedziałem się,że przez lata nosił peruki a do ogolenia na zero namówiła go Brooke Shields...Tutaj historia może podobna i &quot;piękna Flavia&quot; tez wzieła sprawy w swoje ręce skoro są już małżeństwem:?

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fog mi zaimponowal. Pol swiata przelecial zmiana nawierzchni, i tak dobra gra ???? no i 2-0 @2,8 ladnie siadlo ????

Karlo 2-0 wydaje sie dobra opcja

Nie przesadzaj panie Siekiera. Johnson tu gral na jakies 20% możliwości, Fog nic szczególnego nie grał. Pewnie sam się zdziwił, ze tak łatwo poszło :grin:

Status
Zamknięty.