>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Wickmayer nie polecam grać. Ostatnio dotarła do samego finału i z resztą go wygrała w Washingtonie. Do Montrealu przeleciała kilka godzin przed meczem. Natomiast Kucova wyrzuciła już choćby McHale

o to ciekawe co piszesz, bo McHale dzisiaj rozgrywała swój mecz i nawet awansowała do kolejnej rundy. widzisz? taki jesteś zorientowany. McHale to miała w pupie ten mecz z Kucovą bo wiedziała już, że zagra w turnieju głównym :p pozdro

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
o to ciekawe co piszesz, bo McHale dzisiaj rozgrywała swój mecz i nawet awansowała do kolejnej rundy. widzisz? taki jesteś zorientowany. McHale to miała w pupie ten mecz z Kucovą bo wiedziała już, że zagra w turnieju głównym :p pozdro

Po prostu nie wiedziałem że McHale bez kwalifikacji się dostała ????

A nie mówię że Kucova jest lepsza od Wickmayer ale tylko chcę zasugerowac że jest pewnie mocno zmęczona po Washingtonie i dopiero co przyleciała do Kanady

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Ja to kiedys byłem tak samo w szoku jak nagle Agassi się ogolił na łyso i zakładał taka piracką bandame,też miał takie duże zakola a wcześniej słynął z blond grzywy z pasemkami czesanej na tzw płetwę.To był jego znak firmowy.Potem z jego książki dowiedziałem się,że przez lata nosił peruki a do ogolenia na zero namówiła go Brooke Shields...Tutaj historia może podobna i &quot;piękna Flavia&quot; tez wzieła sprawy w swoje ręce skoro są już małżeństwem:?

niepotrzebnie dałeś cudzysłów. Flavia dość ładną kobietą jest ????
przeczytała to i mogło jej się zrobić smutno :p

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Po prostu nie wiedziałem że McHale bez kwalifikacji się dostała ????

A nie mówię że Kucova jest lepsza od Wickmayer ale tylko chcę zasugerowac że jest pewnie mocno zmęczona po Washingtonie i dopiero co przyleciała do Kanady

ja stawiałem gdy było 0:3 w gemach dla Kucovej i ryzyko było ale i kurs był 1.80. Teraz to Wickmayerka się już rozkręciła i kto nie zagrał niech żałuję :p teraz to już 1.14 jest .

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
McHalle weszła jako LL, jakby wygrała z Kucovą to by trafiła właśnie na Wickmayer ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
matiee +1 Punkty (brawo)
drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
niepotrzebnie dałeś cudzysłów. Flavia dość ładną kobietą jest ????
przeczytała to i mogło jej się zrobić smutno :p
Ja tez uważam,że jest ładna kobietą ale kiedyś była albo wydawała mi się ładniejsza.Pamiętam jak spotykała się dość długo z Carlosem Moyą. Tworzyli ładną parę ale do Foga tez pasuje.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
Ja tez uważam,że jest ładna kobietą ale kiedyś była albo wydawała mi się ładniejsza.Pamiętam jak spotykała się dość długo z Carlosem Moyą. Tworzyli ładną parę ale do Foga tez pasuje.

oczywiście, a poza tym mógł wybrać gorzej z Włoskich Tenisistek... np. Schiavone xDD

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja to kiedys byłem tak samo w szoku jak nagle Agassi się ogolił na łyso i zakładał taka piracką bandame,też miał takie duże zakola a wcześniej słynął z blond grzywy z pasemkami czesanej na tzw płetwę.To był jego znak firmowy.Potem z jego książki dowiedziałem się,że przez lata nosił peruki a do ogolenia na zero namówiła go Brooke Shields...Tutaj historia może podobna i &quot;piękna Flavia&quot; tez wzieła sprawy w swoje ręce skoro są już małżeństwem:?

Hehe, powiem Ci, ze tez po chwili sie zacząłem zastanawiać czy to nie robota żonki. No a co do sprawy lysienia to wielu facetów nie może się z tym pogodzić, zwłaszcza gdy ma to miejsce w dość młodym wieku. Ja myślę, ze najlepsza jest w takiej sytuacji meska decyzja - tniemy &quot;na Pazdana&quot; i po kłopocie. Wszelkie &quot;zaczeski&quot; czy tymbardziej peruki wywołują jedynie śmiech u kobiet ;)

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
dobra, ale już dość pisania o fryzurach, łysieniu, partnerkach bo zaraz mod wejdzie pobanuje jednego z drugim za pierdoły eheheheheh to jednak typy na żywo. trzymajmy się chociaż tematyki sportowej

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Hehe, powiem Ci, ze tez po chwili sie zacząłem zastanawiać czy to nie robota żonki. No a co do sprawy lysienia to wielu facetów nie może się z tym pogodzić, zwłaszcza gdy ma to miejsce w dość młodym wieku. Ja myślę, ze najlepsza jest w takiej sytuacji meska decyzja - tniemy &quot;na Pazdana&quot; i po kłopocie. Wszelkie &quot;zaczeski&quot; czy tymbardziej peruki wywołują jedynie śmiech u kobiet ;)
Zgadza się;) Wziąłem dziś typ od Rambo i zagrałem over 175,5 w meczu USA z Chinami.Mecz o 4 w nocy...Domyślam się,że tez zamierzasz ogladać;)

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza się;) Wziąłem dziś typ od Rambo i zagrałem over 175,5 w meczu USA z Chinami.Mecz o 4 w nocy...Domyślam się,że tez zamierzasz ogladać;)

Te międzynarodowe mecze to jakoś bardzo rzadko ruszam, hmm.. Widzę, ze odcinek &quot;Rodziny Soprano&quot; o 3.05 na HBO3, wiec akurat pewnie rzucę okiem na meczyk potem ;)

Aaa jak ostatnio tu czytałem to ktos ostro undery polecał, jakis Gawro coś tam ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Te międzynarodowe mecze to jakoś bardzo rzadko ruszam, hmm.. Widzę, ze odcinek &quot;Rodziny Soprano&quot; o 3.05 na HBO3, wiec akurat pewnie rzucę okiem na meczyk potem ;)
Aaa jak ostatnio tu czytałem to ktos ostro undery polecał, jakis Gawro coś tam ????
Tak mistrz typów Gawronix....nawiedzony koleś..ale już zbanowany.Cytuje go &quot;O Overy albo Undery pytajcie mnie jestem w tym mistrzem... Każda liga Europejska.. Oprócz Nba... Jednak zostałem zlimitowany na wszystkich poważniejszych bukach które oferują obszerniejszą ofertę na koszykówkę jeśli chodzi o grę Live, ponieważ łapałem po pare razy dużymi stawkami niektóre linię które skakały mocno na początku a ja byłem święcie przekonany o underach...&quot;
Zapomniałem go zapytać o zdanie:]

Status
Zamknięty.