>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jak ktoś potrzebuje kolejnej dawki śmiechu, to polecam rzucenie okiem na to, co &quot;grają&quot; Stasiu z Grigorem.

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
Właśnie oglądam, o ile Wawrinka trzyma jakiś poziom to Dimitrov z taką renomą jaką sobie wyrobił to najzwyczajniej w świecie się kompromituje ????

A 531

albuquerque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Utah
Jak ktoś potrzebuje kolejnej dawki śmiechu, to polecam rzucenie okiem na to, co &quot;grają&quot; Stasiu z Grigorem.
Też by mi się nie chciało starać jakbym godzinę wcześniej grał na wolnym korcie, z Japońcem, który mnie ganiał 2,5 godziny w słońcu, tym bardziej w deblu, który ich.. no mało obchodzi.
W finale Wimbledonu Serena Williams najpierw wygrała sigla z Kerber a później wyszła do finału debla i też go wygrała ????
Porównywać Dimitrova, którego kompletnie nie interesuje debel, podobnie, jak Wawrinki do Williams, która wraz ze swoją siostrą, jak już występują razem na wielkich turniejach, to zachodzą praktycznie zawsze daleko, a do tego to jest I runda Mastersa, a tam Finał Wielkiego Szlema - trochę nie na miejscu. ????

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
W finale Wimbledonu Serena Williams najpierw wygrała sigla z Kerber a później wyszła do finału debla i też go wygrała ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
no kurde rozumiem lekkie zażenowanie, ale nie ma się co śmiać. to jednak jest wysiłek z tym japońcem najpierw a teraz jeszcze debel... dajcie mu żyć ????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
aha mam pytanie do osoby znającej się tak fest na tenisie ???? czy każdy gracz, który gra w turnieju singla musi grać w deblu też?

A 531

albuquerque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Utah
aha mam pytanie do osoby znającej się tak fest na tenisie ???? czy każdy gracz, który gra w turnieju singla musi grać w deblu też?

Mam nadzieję, że to nie jest pytanie serio... Ale jak jest, to nie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
matiee +1 Punkty (:))
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Strycova pewnie z 3:0 zrobi 3:6

E: w sumie to bylo 6:3 ale w druga strone ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze tych Dymitrovy tego nie przegrali ????

slomiany400 511

slomiany400

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i jednak Dimitrov z Wawrinka wzięli mecz, ja wziąłem skromnie po 5, ale z nerwów zapomniałem tu napisać..

Status
Zamknięty.