>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie jestem specem od tenisa, ale zauważyłem, że w turniejach warto grać wysokie kursy na gospodarzy i lepiej się na tym wyjdzie niż walić faworytów po kursie 1,2 czy 1,3

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wczoraj się zastanawiałem czy Donskoy zrobi wała ze słabiutkim Elginem ale odpuściłem...Jednak jak gra dwóch Rosjan i jest taki zdecydowany faworyt to często przynajmniej pierwszego seta muszą skręcić.Typowanie tenisa to często bardziej szukanie wałków niż stawianie na umiejętności czysto sportowe.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś Woźniak pokona Errani u siebie. Wiadomo, że Woźniak nic wielkiego, ale coś czuje, że włoszka puści mecz gospodyni

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masz tkzw czuja ? A chociaż jeden konkret ?
wczoraj u Panów puszczali 2 mecze gospodarzom to i kobiecie coś trzeba puścić a włoszka jak to włoszka, na mączce mocna a reszta nawierzchni bez szału

janowiczjerzy 343

janowiczjerzy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wczoraj u Panów puszczali 2 mecze gospodarzom to i kobiecie coś trzeba puścić a włoszka jak to włoszka, na mączce mocna a reszta nawierzchni bez szału

Czy ja wiem. Errani gra teraz taki tenis że na hardzie lepiej zagra jak na cegle. Nie jest taka zla na szybkich nawierzchniach. Ostatnio z formą było na bakier więc musi być tylko lepiej. Radwańskiej gra się lepiej na hardzie bo gra siła przeciwnika i sam kort daje pędu piłce. Errani tez z tego korzysta.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mój Boże, Jerzyk dziś wraca ????
będzie wesoło ????

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
beka beką, ale kurs 1,8 ja Jerzego i on to weźmie dziś
wiadomo, dawno nie grał, ale twarda nawierzchnia to serwem weźmie a rywal to dno

janowiczjerzy 343

janowiczjerzy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
beka beką, ale kurs 1,8 ja Jerzego i on to weźmie dziś
wiadomo, dawno nie grał, ale twarda nawierzchnia to serwem weźmie a rywal to dno
Nie zastanawiałem się nad tym ale rozpatrzenia ta gierkę. Jakby co będzie w dziale. Która godzina startują ?
Jurek jak tyle czasu się odświeżal na ten mecz, to musi być teraz jak z żelaza. Nieźle się wyzylowal ...

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
W którym turnieju gra Jerzyk, bo wiem że dziś gra, ale nie mam pojęcia w którym turnieju ????

janowiczjerzy 343

janowiczjerzy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W którym turnieju gra Jerzyk, bo wiem że dziś gra, ale nie mam pojęcia w którym turnieju ????
ATP Challenger - Segovia, Spain - Hard
Vani grac w tenisa potrafi. Grają na hardzie. Jurek nic nie musi, jego cel to Rio a dziś to tylko rozgrzewka

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A może i najmniej !
myślę, że dziś jeszcze wygra by pokazać, że tak źle z nim nie jest. Sam pewnie założył 2-3 mecze na tym turnieju i potem IO

janowiczjerzy 343

janowiczjerzy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
myślę, że dziś jeszcze wygra by pokazać, że tak źle z nim nie jest. Sam pewnie założył 2-3 mecze na tym turnieju i potem IO
Vani to może wygrać po czystej walce. A planować to można wyjazd do Ciechocinka

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jego stary mówił, że potrzebuje gier, więc nie ma powodu odpuszczać.
Jeśli przegra to przez brak formy a nie odpuszczanie

Status
Zamknięty.