>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
P 379

promark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mógłbym być trenerem... Pierwszy wyższy lob i od razu punkt zdobyty

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Mógłbym być trenerem... Pierwszy wyższy lob i od razu punkt zdobyty

mniejsza o lob, zobaczymy panie trenerze czy bedzie 2:0 tak jak to sie spinales wczesniej

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co myślicie o wygranej o Lok.Zagrzeb? Początkowy kurs 1.7, teraz 76 minuta i kurs 4,33

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ty dalej się nie połapałeś o co mi chodzi? Bardziej łopatologicznie się już tego wyjaśnić nie da. Mniejsza, dot.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwszy, ktory wygra punkt przy nie swoim serwisie zgarnie tb. Mark my words.

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Betsson tak zawsze różne kursy wystawia w takiej sytuacji? Przecież to parodia jest No chyba że tak jak ktoś wcześniej pisał różnie rozliczają krecze w obu tych typach, ale mimo wszystko nie powinno być aż takiej rozbieżności
Najlepszy bukmacher do tenisa, zero limitów, wypłaty w 4-5 godzin każdej sumy, handicapy dwa na tenis podczas meczu na żywo, czasem nawet 3 linie, opcja +1,5 seta przedmeczowo, krecz w 1 secie zwrot, krecz w 2 secie i wyżej = wtopa, jednak ja lubię tą rosyjską ruletkę z kreczami...

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Najlepszy bukmacher do tenisa, zero limitów, wypłaty w 4-5 godzin każdej sumy, handicapy dwa na tenis podczas meczu na żywo, czasem nawet 3 linie, opcja +1,5 seta przedmeczowo, krecz w 1 secie zwrot, krecz w 2 secie i wyżej = wtopa, jednak ja lubię tą rosyjską ruletkę z kreczami...

Moim zdaniem Pinnacle i 1xbet lepszy do tenisa. Betsson rzadko ma wyższe kursy.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Brak limitów to znaczy ile? Bo zawsze są jakieś limity, na nba np bodajze 800 zł

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Ty dalej się nie połapałeś o co mi chodzi? Bardziej łopatologicznie się już tego wyjaśnić nie da. Mniejsza, dot.
I co niedowiarku... Udowodniłem &quot;ci&quot; ... Następnym razem sprawdzaj coś zanim zaczniesz z kogoś szydzić...

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Brak limitów to znaczy ile? Bo zawsze są jakieś limity, na nba np bodajze 800 zł
Nie wiem mi przyjmuje każdą sumę na pojedyńczy bet, na double tak samo... Nie spotkałem się z odmową przyjęcia zakładu, a moje stawki nie są małe...

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem mi przyjmuje każdą sumę na pojedyńczy bet, na double tak samo... Nie spotkałem się z odmową przyjęcia zakładu, a moje stawki nie są małe...
Zaczniesz wygrywać to się spotkasz z limitami :cool::cool:

Status
Zamknięty.