>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To by były jaja, Smyczek i Monflis na jednej tasiemce ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
grasz bez problemowo w 1xbet?

Zacząłem od jakiegoś czasu. Nie wypłacałem jeszcze, bo od razu przyznali mi bonus i za bardzo go nie obracam, bo muszą być triple i każde zdarzenie minimum 1.4. Ja gram w 90% single. Czekam aż ligi wrócą w piłkę to wtedy obrócę bonus i zlecę wyplatę.

Czytałem, że są wypłacalni, ale przy weryfikacji upierdliwi.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No to raczej Ivo wygrany mecz przegra ????

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czytałem, że są wypłacalni, ale przy weryfikacji upierdliwi.
Mi nie chcieli wypłacić bez weryfikacji (sprawdzałem tylko) - to się spytałem na maila co muszę zrobić, żeby mnie zweryfikowali. Wystarczyły zdjęcia obu stron dowodu osobistego. ;) Znam gorszych buków, jeśli chodzi o weryfikacje. Już gorzej u nich z limitami, bo max co obecnie mogę zagrać tam to 440zł za kupon.
Jeśli chodzi o betsson to limitują niestety. Ale do wszystkich buk podchodzi indywidualnie. Mi się świetnie współpracuje z uni. Nawet jak nie chcą mi przyjąć więcej kasy, to zazwyczaj coś dorzucam po 1.01 i przyjmują całość ;P

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Haha ten cały Gawronix to musi być troll, myśli że coś mi udowodnił tym linkiem nie pojmują, że śmieję się z jego głupoty. :-D :-D

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konta - Williams pierwszy set over 8,5 gema 1,36 Bet365

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grać Ivo po wysokim kursie ? Bo mam Gaela grubo zazagranego ? Ogląda ktoś ?

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

To chyba jasne że zawsze warto sobie skontrować w takiej sytuacji. Podstawy bukmacherki

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Oglądam i jesli Monfils będzie w miare serwował i nie odwalał kaszany, nie serwował drugim podaniem wystawek do Fh dla Karlovica to powinien zwycięstwo utrzymać...

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No wydaje mi się, że w tej fazie meczu juz Ivo nie stać na przełamanie. Ale zagram za 100.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można jakieś rożne zagrać w meczu PSG - Inter, bo żywy mecz i dużo chodzą skrzydłami

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Mi nie chcieli wypłacić bez weryfikacji (sprawdzałem tylko) - to się spytałem na maila co muszę zrobić, żeby mnie zweryfikowali. Wystarczyły zdjęcia obu stron dowodu osobistego. ;) Znam gorszych buków, jeśli chodzi o weryfikacje. Już gorzej u nich z limitami, bo max co obecnie mogę zagrać tam to 440zł za kupon.
Jeśli chodzi o betsson to limitują niestety. Ale do wszystkich buk podchodzi indywidualnie. Mi się świetnie współpracuje z uni. Nawet jak nie chcą mi przyjąć więcej kasy, to zazwyczaj coś dorzucam po 1.01 i przyjmują całość ;P

ja czytalem cale mnostwo negatywow na temat 1xbet, a z uni sie wlasnie zlimitowalem dzisiaj ????

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia

Ja znowu nie mogę dogadać się z Unibetem. Przy weryfikacji nie wystarczył skan dowodu i zrzut konta bankowego. Chcieli zdjęcie dowodu przy twarzy + skan jakiegokolwiek rachunku fizycznego.

Jakiś czas temu były też afery, że zerowali konta ludziom.

Status
Zamknięty.