>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no nie co cracovia gra to masakra mozna przejeb... ale oni powinni od kibicow wpierdo to moze by cos w lidze grali

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm kto mi wytlumaczy, jakim cudem Deschamps twierdzi, ze Umtiti zagral super mecz z ISLANDIA w ktorym Francuzi stracili 2 gole! Teraz zamiast Ramiego znowu zagra Umtiti... pfff
Bo to teraz piłkarz Barcelony i inaczej trzeba na niego patrzeć hehe.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Francja race rr 5 @ 1.65 race 7 @ 2.62 po 1000 na każdy singiel do tego za 1000 wygra francja quali @ 1.80 ksiegujemy po meczu
dokladam 1000 na Francja [email protected] grajcie Francję lokata

4k to mój all in wyrobiony w ostatnim miechu i tym...zobaczymy mam dobre przeczucie zawsze mam na odwrót jak stawiam

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pamiętam Niemcy Brazylia...myslalem ze Niemcy będą dominatorem pilki ale...to nie ta paka grają poziom nizej w dodatku osłabienia...bastian zywa dusza drużyny znikomy...tylko ten neuer ale dzis Niemcy straca priority...euro we Francji przepchna gospodarzy

a kto sie smieje z Francji lokaty hmm zobaczymy po meczu ???? kto stawia na Niemcy dzis bedzie placz

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
pamiętam Niemcy Brazylia...myslalem ze Niemcy będą dominatorem pilki ale...to nie ta paka grają poziom nizej w dodatku osłabienia...bastian zywa dusza drużyny znikomy...tylko ten neuer ale dzis Niemcy straca priority...euro we Francji przepchna gospodarzy

a kto sie smieje z Francji lokaty hmm zobaczymy po meczu ???? kto stawia na Niemcy dzis bedzie placz

Płacz to będzie, ale u stawiających na Francję

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl

Ja postawilem, na awans Niemcy. :]

jessi 246

jessi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę, niektórym wystarczy 5min dobrej gry, żeby dostrzec lokatę w półfinale euro, przeciwko Niemcom:cool:

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno

A Francja co gra? w ataku męczą bułe, a obrona to dramat. Argument bo są gospodarzami to jest idiotyzm, Niemcy to co oddadzą im mecz?. I jak można napisać lokata , tyle meczy Francja rozegrała i żadnego nie można określić dobrym w ich wykonaniu. Oby Ci weszło ale nie wypisuj głupot.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Lokata? W ogóle rozumiesz to słowo? ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A Francja co gra? w ataku męczą bułe, a obrona to dramat. Argument bo są gospodarzami to jest idiotyzm, Niemcy to co oddadzą im mecz?. I jak można napisać lokata , tyle meczy Francja rozegrała i żadnego nie można określić dobrym w ich wykonaniu. Oby Ci weszło ale nie wypisuj głupot.
ta lokata akurat to bardziej podjudzajaco żeby rozmowa się nam kleila ????

sadzilem ze więcej luzu u was z ta lokata...wiadomo ze to polfinal co na glupi jestem...to taka moja lokata w moich oczach nie lokata jako pewne wydarzenie sportowe

Status
Zamknięty.