abaac
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
ja to bym Niemcom proponował podać jeszcze 400 razy zanim zrobia niebezpieczny atak..graja niby tiki take jak barca ale 5 poziomów wolniej bo graczy nie ma kim...i będą podawać i podawać i może kiedys strzelaJeden celny strzal Gryzmana i od razu lokata, tera Niemcy po malu przejmuja kontrole i cos wbija w koncu
tak to wygląda bo podają sobie bezproduktywnie o niczym to nie swiadczy
nawet przez chwile majtki mi nie pekly mecz dalej 50/50 ani więcej dla niemcowTo chyba oglądamy inny mecz bo jak dla mnie to stwarzają groźne sytuacje.
nawet przez chwile majtki mi nie pekly mecz dalej 50/50 ani więcej dla niemcow
ogólnie miał być wielki mecz a gowno jak to cale me..dramat
weź ten mecz ... Z chłopakami na ligach 6 gramy szybciej no ale 11v11 inna gra dużo wolniejsza ale ***** co te drużyny narodowe grają...przeciez gdybym gral cale życie w piłkę i gral jak oni to zalamka...mam 28 lat a gram 25 lat...wiem co mowie wychowany na tsubasie ???? ale to co te pazdziochy jak wczoraj graly...smiech na sali i ten fart portugaliiPorównując do wczorajszego meczu to nie wygląda to źle.
1.8 fr 1.9 ger tak bylo na awansno wlasnie mecz pol na pol a Ty wziales po 1.8? czy cos zle spojrzalem
Ja nie.wiem czy ty Trolujesz i denerwujesz ludzi porównując hale a euro ???? bez spiny ale trochę nie haloweź ten mecz ... Z chłopakami na ligach 6 gramy szybciej no ale 11v11 inna gra dużo wolniejsza ale ***** co te drużyny narodowe grają...przeciez gdybym gral cale życie w piłkę i gral jak oni to zalamka...mam 28 lat a gram 25 lat...wiem co mowie wychowany na tsubasie ???? ale to co te pazdziochy jak wczoraj graly...smiech na sali i ten fart portugalii
jaka hala...poza tym ja wchodzę w tym momencie do gry do któregoś teamu i zobaczylbys wzmocnienie...no ale jestem no namem może jedynie dla lewego z ktorym gralem w kadrze ???? pozdrawiamJa nie.wiem czy ty Trolujesz i denerwujesz ludzi porównując hale a euro ???? bez spiny ale trochę nie halo
Juz wiesz dlaczego Francuzi zawsze wygrywaja mistrzostwa jak graja u siebie...Wywalić sędziego brak słów...