jacksparrrow
Użytkownik
ciekawie bedzie halep przebijaka vs kiki niemiecki czolgBo tak wynika z planu gier. Dopiero o 14 zaczynają Halep-Bertens
ciekawie bedzie halep przebijaka vs kiki niemiecki czolgBo tak wynika z planu gier. Dopiero o 14 zaczynają Halep-Bertens
Samoilovs/Smedins - Fijałek/Prudel - 1 @1.72 bet365. 5/10
Łotysze ostatnio wskoczyli poziom wyżej, widać że forma nie ta sama co na początku sezonu. Wygrana ostatnio w Olsztyńskim turnieju, gdzie w w drodze do finału. Dwa czy trzy mecze przegrywali 1:0 w setach. Podnieśli się z tego pięknie i wygrali, w finale zbili najlepszą parę świata Alison/Bruno. Co do Polaków to niestety, ale Prudel i jego dziwne ataki plasem zamiast porządnie przyłożyć nie należą do skutecznych i po paru złych atakach po prostu się gotuje i wyrzuca kolejne piłki w aut albo jest łapany na bloku. Moim zdaniem warto zagrać bo szanse są na pewno spore, h2h także po stronie Łotyszy. Mecz o 13:00
no to łosiaki i prudle oddają mecze ????
Gdzie można znaleźć plan gier na centralnym korcie?
tsigalko czemu mi na kalkulatorze wychodzi wygrana 913 a nie 916?
Dimitrov da radę? w drugim secie dużo słabiej wyglądałzaraz grają i może już bez przerw
bo kurs 2.75 to nie jest całość tylko po przecinku coś tam zawsze jesttsigalko czemu mi na kalkulatorze wychodzi wygrana 913 a nie 916?
bo kurs 2.75 to nie jest całość tylko po przecinku coś tam zawsze jest![]()
jasnowidzem nie jestemDimitrov da radę? w drugim secie dużo słabiej wyglądał
Pokazaliście klasę, podliczać chłopa i nie swoje pieniądze :grin:MI też ???? jestem ciekawy odpowiedzi, ale może decydują miejsca po przecinku, może jest do czterech miejsc po przecicnku
chyba ze tak
PROPSY![]()
to nie jest tak, że przestanie padać i oni po paru minutach zaczynają...Wydaje sie ze nie pada ma Wimbledonie. Czemu nie graja?
Pokazaliście klasę, podliczać chłopa i nie swoje pieniądze :grin:
Już Ci kiedyś pisałem. Naucz się szacunku.sklej ware, nikogo nie rozliczam zapytalem bo nie wiedzialem, cale zycie sie czlowiek uczy