>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Jestem bardzo ciekawy jak w naszym kraju się to wszystko potoczy. Najbliżej mi do wyjazdu, zastanawiam się jaki kierunek wybrać. Podpytam jak będzie więcej czasu czemu Maltę wybrałeś (choć kilka powodów już znam).

Angielski urzędowy, klimat, w pizdu pracy, można znaleźć po jednym dniu szukania, jak jedziesz ze swoją drugą połówką to nawet mimo niskich podstawowych zarobków (1-1,2k€) można sobie spokojnie żyć.

No i na wakacje masz tyle ile dzieli Cię od plaży, a nie 2000km ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Wiec zaraz powinni zaczac grac. Od razu na poczatek zverev brejk w 39 gemie przy stanie 40-30 kursiwo zacne 6,00 bet365

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brouwer Meuwsen @5.00. Alissony 3 meczowe w gorze nie wykorzystane. zemsci sie
Trzeba się przymierzyć do Pedro/Evandro w starciu z Alissonami. Ciekawe jakie kursy rzucą.

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Minsk
Trzeba się przymierzyć do Pedro/Evandro w starciu z Alissonami. Ciekawe jakie kursy rzucą.

Domell ostatnio grałeś często Borger/Buthe
W meczu o trzeci plac grają z Ludwig/Walkenhorst a jedna z nich miała medicala, wiadomo czy cos poważnego?
Kurs na BB @2,00

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Domell ostatnio grałeś często Borger/Buthe
W meczu o trzeci plac grają z Ludwig/Walkenhorst a jedna z nich miała medicala, wiadomo czy cos poważnego?
Kurs na BB @2,00
Nic nie wiem o medicalu.
Dla mnie Ludwiczki, zdecydowanie lepsza dyspozycja ostatnio. Skoro mówisz o medicalu to no bet. Być może na live coś rusze.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Siata plażowa Kobiety

Ludwig/Walkenhorst vs Borger/Buthe 1 @ 1.72
Pavan/Bansley vs Laboureur/Sude 1 @ 1.50
@ 2.59 Bet365 za 8j.

Dla mnie mocny dubel. Kirze nic nie jest. Spokojnie wyjdzie i zagra swoje. Gdyby miała jakiś kłopot to już dawno dałyby dziewczyny WO. Na pewno nie ryzykowałaby pogłębienia urazu. Tym bardziej, że Rio bardzo blisko, a forma pary bardzo mocna. Buthe dostanie kilka czap na siatce, Laura poszaleje w obronie i będzie zamiecione.
Kanadyjki świetnie grają. Sarah zabije na sieci. Tym bardziej jak u Julki zaczną się nerwy i gra ewidentnie przed siebie. Bansley to mądra i równa zawodniczka. Technika u niej wyśmienita.

pasek 879

pasek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Siata plażowa Kobiety

Ludwig/Walkenhorst vs Borger/Buthe 1 @ 1.72
Pavan/Bansley vs Laboureur/Sude 1 @ 1.50

@ 2.59 Bet365 za 8j.

Dla mnie mocny dubel. Kirze nic nie jest. Spokojnie wyjdzie i zagra swoje. Gdyby miała jakiś kłopot to już dawno dałyby dziewczyny WO. Na pewno nie ryzykowałaby pogłębienia urazu. Tym bardziej, że Rio bardzo blisko, a forma pary bardzo mocna. Buthe dostanie kilka czap na siatce, Laura poszaleje w obronie i będzie zamiecione.

Kanadyjki świetnie grają. Sarah zabije na sieci. Tym bardziej jak u Julki zaczną się nerwy i gra ewidentnie przed siebie. Bansley to mądra i równa zawodniczka. Technika u niej wyśmienita.

Nie mam pojęcia, ale wlazłem 4 fun ????

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm 1.2 na Djoko i tak myśle dołożyć to szybkiej taśmy powinno wejść? Nie oglądałem meczu ale obstawiam, że to była taka gra Djoko na 20%?

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽
Kashiwa Reysol - Albirex Niigata over 2.5 @2 ⛔
Hiroshima @1.65 ✅
Urawa @1.45 ✅
Sangju - Seoul BTS @1.5 ✅

Kurde miałem grac Kashiwe to się kursów wystraszyłem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tomekplnd +1 Punkty (Dzieki za Japonska pilke!)
domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaki ten polsat jest denny. Ja piernicze, szkoda słów.

Status
Zamknięty.