under ile? i jak forma ostatnio ????
stuknąłeś się w głowę? bo oddsmaker miał się stuknąć.Nareszcie! Najpiękniejszy okres w sezonie świata tenisowego.
Na dziś mam trzy propozycję i nie są to kursy 1,05 bo ja się w coś takiego nie bawię.
Sela vs Ferrer
over 33.5 |1,80| betsson![]()
Over. Innego wyjścia nie ma. Kurs na Izraelczyka to ja nie wiem kto wystawiał, ale niech się stuknie porządnie w głowę. Sela spokojnie może odprawić dziś Ferrera, ale ja się tego nie ruszam, idę jak widać w over.
stuknąłeś się w głowę? bo oddsmaker miał się stuknąć.
Rany no nie mogę, Kowalczyk mówił że DeGea zawalił przy obronie tego strzału , widział to kto i też tak myślicie ?
Nie miał szans żeby to sparować gdzieś w bok...
to pol biedy ja sie pytam gdzie sa obroncy do asekuracji bylo 4 wlochow Sam pique czy ONI sa normalni ? Ramos to dzis nie ogarnia nicMoim zdaniem zawalił ????
a może ktoś kto to czyta jest oddsmakerem, bądź ktoś podobnie by wystawił linię, nie ładnie tak obrażać ludzi.trzeba było mi odradzać to przed a nie cwaniak jesteś po... żałosne. A koniec z końców i tak![]()
trzeba było mi odradzać to przed a nie cwaniak jesteś po... żałosne. A koniec z końców i tak![]()
Imo bardziej zawalili obroncy ktorzy stali i sie gapili jak pierdoly zamiast doskoczyc
Ale ta Giorgi jest seksowna w tym bialym stroju ajjjajaj![]()
Ale ta Giorgi jest seksowna w tym bialym stroju ajjjajaj![]()
Ewidentny błąd. Chciał łapać piłkę ale była zbyt mocna. Mógł odbić do boku (tak jak przy strzale Pelle z głowy). Przeliczył się z siłą uderzenia.to pol biedy ja sie pytam gdzie sa obroncy do asekuracji bylo 4 wlochow Sam pique czy ONI sa normalni ? Ramos to dzis nie ogarnia nic
Zachęciłeś mnie do odpalenia streama![]()
juz myslalem ze nikt nie zuwazy ???? Giorgi jest superCo do meczu to grajcie kartke Ramosa nie dosc ze chlop nic nie gra to jak dodjda do tego nerwy i moj under to kartka bankowo wleci