>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [27]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lucie dramat. Nie dość że ma tragiczną skuteczność przy BP to sama oddaje za pierwszym. Odłamała po to żeby połamać się do 0!
Mattek-Sands zdobyła 5 na 6 BP!!!

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Willis @3.40 przed meczem
Willis @2.90 live

W następnej rundzie czeka Roger Federer, a Berankis to jeden z większych sprzedawczyków w tourze. Willis jest Brytyjczykiem o którym nigdy nie słyszalem, ale troche czytałem, że wraca po kontuzji, można spojrzeć w dział ATP i poczytać. Mecz śmierdzi na kilometr, polecam brac szybko, bo Willis zaraz pewnie złamie ;)

Dodam jeszcze, że Willis wzrost większy chyba o 15 cm i serwisem też ładnie sadzi piły. Czuje że to wejdzie, Berankis zesrany będzie Federera.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Simon 3-1 @1,8 bet365

✅✅✅

I dokładamy Simon -4,5 @2,22 pinek

✅✅✅

Odrabiamy nieudane tasiemki na Wimbledon. Chciałbym napisać, że było izi... no ale najważniejsze, że plus. ????

Jeśli ktoś skorzystał to uprzejmie proszę o plusika. ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
elade21 +1 Punkty
rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam delikatnie pogranego Willisa, super wygląda i myślę nad dołożeniem. Tylko czy wytrzyma 3-4, a może i 5 setów?

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Kurde miałem oglądać Włochy vs Hiszpania, ale Willisa mam załadowanego i nie spodziewałem się, że to się tak przyjemnie będzie oglądać. Oby do końca tak szło, a brytole dalej wiwatowali po każdej piłce to Berankis pęknie w bani. Jedyne co się boje to kondycja bo widać, że atletycznej sylwetki to on nie ma ????

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W kwalach rozegral 3 dni temu z Medvedevem 4 sety, wczesniej ogral w 2 Rubleva i Sugite w 3.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Berankis to looser i sprzedawczyk, wiec mysle ze Willis poniesiony publicznoscia to wezmie, chocby go mieli na noszach z tego kortu zdjac.
&quot;Od kilkudziesięciu godzin dwudziesty trzeci tenisista Wielkiej Brytanii jest na ustach całego tenisowego świata. W poniedziałek Willis zagra na korcie siedemnastym z Ricardasem Berankisem. Za występ w Wimbledonie otrzyma już co najmniej 30 tysięcy funtów. &quot;Pieniądze? Fantastycznie, spłacę kilka kart kredytowych&quot; - opowiadał z uśmiechem w jednym z wywiadów. Po chwili dodał: &quot;To jednak dodatek. Gram w Wimbledonie, a to moje marzenie&quot;
&quot;Możemy nie wiedzieć o Willisie wiele, ale już na pierwszy rzut oka widać, że tenis jest dla niego całym życiem. Dotychczasowa kariera upływała pod hasłem walki. Walki o pieniądze pozwalające na kolejne starty, ale także walki ze zdrowiem.&quot;
&quot;Historia awansu 25-letniego Marcusa Willisa do tegorocznego Wimbledonu zasługuje co najmniej na kilkudziesięciominutowy film dokumentalny. &quot;
W nastepnej rundzie Federer ???? Sprawa oczywista chyba ????

bufu 105

bufu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
urwa musi padać jeszcze będzie, cholernie nudny mecz

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Włosi dużo lepsi na początku meczu , czyli wygrają Hiszpanie , proste ...;)

Status
Zamknięty.