>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
to nie jest karny, to są jakies jaja...

Rumunia z X pograne przed meczem było, elegancko :p czemu na Szwajcarow ktorzy ledwo utrzymali 1;0 z Albania 11 na 10 i o malo nie zremisowali??

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wiem ze fajnie i sie cieszysz bo zagrales rumunów ale to szwajcaria wszedła dobrze w mecz a to nie był karny ????

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
hmm pewniak Euro że Rumunia będzie miała karnego z Albanią i strzeli ???? ???? ????

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakby takie karne były gwizdane w premierleague to by w kazdym meczu były po trzy karne :p

thecakeisaspy 145

thecakeisaspy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W meczu Sturmu już nic nie wleci, towarzyski, zmiany poszly i juz nikomu sie nie chce grac... glupi dalem over 2.5 po smiesznym kursie na dokladke do over 0.5 w meczu euro
e: ehh

meken 76

meken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakby takie karne były gwizdane w premierleague to by w kazdym meczu były po trzy karne :p

Nie masz zielonego pojęcia o Premier League i w ogóle nie oglądasz tej ligi. Powielasz idiotyczny mit o brutalności BPL, który nie ma żadnego odwzorowania w rzeczywistości od kilku dobrych lat.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie masz zielonego pojęcia o Premier League i w ogóle nie oglądasz tej ligi. Powielasz idiotyczny mit o brutalności BPL, który nie ma żadnego odwzorowania w rzeczywistości od kilku dobrych lat.

nie wiesz co piszesz, nie dyskutuje z człowiekiem ktory nie ma pojęcia o tej lidze i wmawia mi że jej nie oglądam. Ciągnięcie za koszulke czy granie ciałem na styku faulu to nie jest brutalność kolego

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kojarzy ktoś czy mecz Doi M. - Konta J się odbedzie dzisiaj? mają grać po radwańskiej na korcie?

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
co myślicie o BTS w 2. połowie @ 4.33 ?
Ja pograłem w tym meczu under 27,5 fauli (narazie źle wygląda typ) i w AKO over 4,5 rożnego w pierwszej połowie ( ✅ ) + over 2,5 bramek, więc jeśli Twój typ miałby siąść, to i mój over by był na ✅ ;) Szwajcaria coś w końcu strzeli, a i Rumunii mogą ukuć z kontry, wysoki kurs na ten BTS, można by spróbować, ale delikatna stawka :p

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
over 5,5 kartek w meczu Rumunów po 1,66 biorę z pocałowaniem ręki. Mega ostro jest na boisku. Kurs bet365. 4/10j

Status
Zamknięty.