>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
over 0,5 w meczu VMFD do HT kurs 3.25 bet 365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
renegatt +2 Punkty (Dzięki za odre opole)
jessi 246

jessi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lekki off, jak wam idzie zarobkowo ten początek euro?
Bo u mnie cienizna, nie powiem na kartkach się trochę poróżniłem z moim bankrolem(nie che szukać dziury gdzie indziej, ale sędziowie w niektórych meczach to jakby wytyczne mieli żeby tych kartek nie dawać), dodatkowo takie turnieje, przynajmniej u mnie, potrafią wciągnąć w wir stawiania zbyt dużej ilości betów, a czasem pieniędzy:?, z tak głupiego powodu jak &quot;dla lepszego oglądania&quot;.
Może jakieś protipy, jaką strategię obieracie na takie turnieje?

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
⛔
Winetta Volin lu Remis kurs 1.80 bet 365
✅
jak ktoś lubi grać &quot;lokaty&quot; to może zagrać race to 9 rr SK Strum kurs 1.14 , mały ale lokata.
Ja ogólnie nie gram tak zwanych lokat w tym wypadku też nie , tylko po prostu polecam jak ktoś gra.

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecinek
coś czuje że w meczu Rumuni padnie gol przed 10 minutą i ja delikatnie to zagram kurs 6.50 bet 365

wall 365

wall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
uklady spotkan
Co Ty za głupoty wygadujesz? Wystarczy im remis + zwycięstwo z Albanią i wychodzą z grupy.
No tak, masz rację owszem, ale myśle,że nie będą kalkulować co dalej, tylko dzisiaj o 3pkt. Obrona Szwajcarii jak ser heh Dziekan dobrze podsumował, stawiam over 2.5 i Rumunia.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lekki off, jak wam idzie zarobkowo ten początek euro?
Bo u mnie cienizna, nie powiem na kartkach się trochę poróżniłem z moim bankrolem(nie che szukać dziury gdzie indziej, ale sędziowie w niektórych meczach to jakby wytyczne mieli żeby tych kartek nie dawać), dodatkowo takie turnieje, przynajmniej u mnie, potrafią wciągnąć w wir stawiania zbyt dużej ilości betów, a czasem pieniędzy:?, z tak głupiego powodu jak &quot;dla lepszego oglądania&quot;.
Może jakieś protipy, jaką strategię obieracie na takie turnieje?

Marciniak mówił że sędziowie mają dokładnie takie wytyczne

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Erlich/Fleming @2.75

Wlasnie o to pytalem przed chwila, myslisz ze ogarna ? Dostali 6:0 w pierwszym secie, Bedene z Edmundem mozliwe ze graja ze soba w kontekscie nadchodzacych igrzysk.

Status
Zamknięty.