>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak wczoraj pisałem, Zeballos mega łatwo, przynajmniej jak na razie :p Jak ktoś nie pograł i szuka czegoś do dubelka, to @1,33 w uni na drugiego seta wygląda na lokatę, śmiało. :p

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
bo nie gram czego co podlega dyskusji, sprawa musi byc jasna ????

tak, ale bardziej mi chodziło, że to zdanie jest prawie w każdym typie, a często one nie wchodzą, żeby nie napisać, że około 50% nawet, przykładowo wczorajszy typ na Kolbe:

http://forum.bukmacherskie.com/f152/atp-tour-s-hertogenbosch-stuttgart-6-06-12-06-2016-a-134381-4.html#post6023398 - &quot;Młodziak doświadczenia na trawie nie ma żadnego i to nie podlega żadnej dyskusji&quot;
A jaki był wynik każdy wie, PS nie spinaj od razu że wytykam Ci nie wchodzące typy itp bo każdy tu czegoś nie trafia i nikt nie jest alfą i omegą ale to zdanie mógłbyś sobie darować jak dla mnie w następnych analizach po prostu...

PS. skoro taki pewny jesteś co do tego Kudły to wchodzę w niego ostro, mam nadzieję, że po meczu podziękuję!

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gabka, ale to że Thiem nie ma żadnego doświadczenia na trawie faktycznie nie podlega dyskusji, to jest stwierdzenie faktu. Co innego, gdyby napisał, że Dominic nie ma w tym meczu szans i że to nie podlega żadnej dyskusji. Czytanie ze zrozumieniem się kłania :p

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
nie uczyli jeszcze w szkole co to argument ? :]
w takim razie wujek google ci pomoże
nie ważne, wszedłem grubo w Kudle skoro tak promujesz, mam nadzieję że wygra! pozdro!
E; i skoro nie jako argument to po co o tym pisałeś? zrozumiałem że piszesz o tym że nie ma doświadczenia i przez to ma mniejsze szanse na wygraną, ale skoro nie to po co??

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kei Nishikori 1. set @ 2,1
Bet365
Spróbujmy, złamanie Pouille&#39;go na trawie to nie jest ogromne wyzwanie. Ale uwaga, Kei lubi uwalić jak na niego pogram :]
Skurwysyn wyłajdaczył mnie typowo jak na tego japońskiego kasztana.
Czarna lista do końca jego żywotu.

meken 76

meken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spain: De Gea, Juanfran, Ramos, Pique, Alba, Busquets, Iniesta, Fabregas, Silva, Nolito, Morata
Czech Republic: Cech, Kaderabek, Sivok, Hubnik, Limbersky, Darida, Plasil, Gebre-Selassie, Krejci, Rosicky, Necid

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
polecać grę na Kudle a mowic zeby wchodzic w to grubo to chyba jest różnica :] oj nie uważało się na lekcjach ????

e; Nevener, on to jest takie dziecko tego forum i z kogoś trzeba też pośmiać ????

skoro polecasz grę na niego to wchodzę w niego grubo, Ty tak serio czy udajesz? :zoltakartka:

Status
Zamknięty.