>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
didier_drogba 499

didier_drogba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska/Irlandia
Barrere - Paul 1 @1,88. Mecz jutro rano, ale podaję teraz, bo nie wiem czy wstanę do tej godziny. IMO kurs petarda i warto grubiej załadować, kilka dni temu Paul zebrał baty 0-2 do 2 i do 3, mączka zdecydowanie nie działa na jego korzyść. Jeśli się uda wstać to można coś popolować na 2-0 :p Generalnie kilka spoko opcji widzę, ale to już jutro przemyślimy ;)
jutro nie ma tego meczu, pewnei we wtorek

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie unibet śmiga normalnie
@Dider Racja, dzięki za zwrócenie uwagi. Unibet pokazuje, że mecz jutro, ale grają we wtorek. Sporo kasy zamroziłem, no ale nic, możliwe że do wtorku kursy spadną.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zeballos śmiało do jakiegoś dubelka, rywal ostatnio poleciał z Hubciek Hurkaczem a kurs nie jakiś tragiczny. Nie ma jakiejs mega formy ale na FO urwał seta Ramosowi, rywal półka niżej. Ja go chyba zagram w dublu z Fritzem, @2,03 w unibecie.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wam też się tak forum wysypało od wczoraj ? (pogrubianie, liniki itp)

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
EURO 2016 na dziś :
Hiszpania - Czechy over 0,5 gola w 1 połowie
Irlandia - Szwecja over 1,5 gola
Belgia - Włochy BTS

@ AKO 3,86 !!! Stys
Bardzooo wysoki kurs z tego wychodzi ! Po wczorajszych kiepskich pod kątem goli meczach, myślę że dziś trochę wpadnie. Polecam grać to AKO.

V 3

vulture

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, ma ktoś konto w pinnacle i może powiedzieć czy działają mu teraz zakłady live? Chodzi mi glównie o tenis: finał w Stuttgarcie i Hertogenbosch w tej chwili....pozdrawiam

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serio jesteście tak chętni do gry BTSu w meczu Belgia - Włochy? Pewnie tylko dlatego, że to Belgowie i Włosi, więcej powodów nie widzę ???? .
Value na Belgię.

Status
Zamknięty.