>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kukushkin 2 set 2,37 @ Bet365

Sądze, że warto. Przed chwilą przegrał swoje podanie na przewagi, więc się wkurzy i zaraz przełamie. Po co mu nerwówka w trzecim secie.

Szkoda, że jak Amadeusz nie poczekałem trochę. Kurs był nawet 4. Ale i tak ✅

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Szkoda, że jak Amadeusz nie poczekałem trochę. Kurs był nawet 4. Ale i tak ✅
stary nie rozliczaj lepiej przy 6-2, bo juz 6-3 / 6-4.. eee wygral :izzi
Kuku 2 set 1,57 bet365
2,37 mozna podbic
✅
No zobaczymy co pokaze Mikhail, dobre jest to, ze po statach Souza nie wyglada zle.
Kuku
% 1 serwisu - 77
% 2 serwisu - 45
a Souza
% 1 serwisu - 70
% 2 serwisu - 54
Wczesniejszy gem Souza w ogole nie trafial jedynka i lapal punkty po 2 serwisie. Mysle, ze jednak mimo wszystko zaraz sie to wszystko obroci i Kazach wygra jeszcze seta, a kurs juz 3,75 bet365

@Anderson
Powiem Ci tak, ze moze jeszcze jakby kurs byl niski, ale ja podbilem po te 3,40 jeszcze, bo moim zdaniem on zaraz przelamie. Souza juz zrobil DFa na 30/40, ale sie obronil, kolejny BP

KUKU 2 set 6-4 bet365 6,50 - ⛔ byl break point
a set na plus 2-0 ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vercyngetoryx +1 Punkty (thx :))
didier_drogba 499

didier_drogba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielkopolska/Irlandia
Nie wiem czy wam sie dzieje tak samo ale juz ktorys raz jest tutaj 9 &quot;podstron a na tę ostatnia nie można wejsc, jak klika sie na 9 to i tak wraca do 8

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stary i mial byc przecinek, zaadresowane do kolegi.
Wiem, że nie kierowałeś tego do Rubina. Niemniej, fakt, że on nigdy nie będzie w TOP20 to znowu żadne odkrycie. Ma przed sobą całe życie gry i nie jeden raz może namieszać na kilku pojedynczych turniejach. Stwierdzenie, jakoby 20-latek już miał określony poziom nie jest korzystne.

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Panowie warto chyba złapać jakieś handi na Lubin teraz obecnie jest +16.5 na mecz.
Vive zaraz zacznie rotować składem, prowadzą juz 7 a Dujszebajew mówił ze da dziś pograć juniorą którzy w miniony weekend zajeli 2 miejsce w mistrzostwach polski

uefowillcox +3 Punkty
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Rot-Weiss Erfurt (1 Połowa Gole) Powyżej 0.5 @ 1.80 LIVE

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Poszli
Donati + Ito ako 1,85
Giustino 1,95
Milojevic 1,90
Fritz 1,85

@Kuchcik
Wiem o co ci chodzi, ale ja tak uwazam i moge miec swoje zdanie. Przeciez co roku sa co chwile jacys amerykanie itd, top20 to wysoki poziom mimo wszystko jest, na pewno nie z tym co teraz prezentuje to nie ma szans na granie na ATP.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Baerum SK U19 v Skeid U19 (1 Połowa Gole) Powyżej 1.5 @ 1.72 LIVE

patrix97 +1 Punkty
quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fritz ładnie, złapałem po kursie 2,3. Może być dobrze

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Diana Marcinkevica @ 2,37
Bet365

Garcia-Perez wygląda na mega zrezygnowaną, jakby ktoś ją zmuszał do gry. I to wcale nie był efekt przegranego seta, bo wciąż mogła powalczyć. Uderzenia takie od niechcenia, jedynie na siłę. Jest value.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem o co ci chodzi, ale ja tak uwazam i moge miec swoje zdanie. Przeciez co roku sa co chwile jacys amerykanie itd, top20 to wysoki poziom mimo wszystko jest, na pewno nie z tym co teraz prezentuje to nie ma szans na granie na ATP.

Amerykanie są promowani, nic nie zrobisz. Stricte ofensywny, szybki i mocny tenis porywa ludzi, szczególnie w wykonaniu młodzików. Zobaczymy za kilka lat, gdzie będą obecne talenty. Może w końcu chociaż jeden z nich się przebije do czołówki, bo jak skończy się Isner i Bracia to biednie będzie w ich obozie.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Amerykanie są promowani, nic nie zrobisz. Stricte ofensywny, szybki i mocny tenis porywa ludzi, szczególnie w wykonaniu młodzików. Zobaczymy za kilka lat, gdzie będą obecne talenty. Może w końcu chociaż jeden z nich się przebije do czołówki, bo jak skończy się Isner i Bracia to biednie będzie w ich obozie.
ALe oni maja najlepszych mlodych zawodnikow. Donaldson, Tiafoe, Fritz. Moj znajomy byl teraz w USA, probowali sie przebijac przez te ITFy u nich, ale nie szlo im kompletnie, bo wlasnie jacys zawodnicy co graja po challengerach w tym okresie tam grywali. Mowi, ze widzial mnostw mlodych amerykanow, ktorzy graja swietnie i ze beda potega.

ee Jak ktos dal Giustino to niech sobie zamknie/skontruje. On tego nie wygra, spiety, Lapentti jednak ma wieksze doswiadczenie i luz od niego.
Lapentti pare BP, a oddaje za pierwszym. Jednak mecz dwoch dziadow bez formy, Lapentti w sumie tylko serwis, a tam ten dziwne bledy robi.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Diana Marcinkevica @ 2,37
Bet365

Garcia-Perez wygląda na mega zrezygnowaną, jakby ktoś ją zmuszał do gry. I to wcale nie był efekt przegranego seta, bo wciąż mogła powalczyć. Uderzenia takie od niechcenia, jedynie na siłę. Jest value.
⛔

Status
Zamknięty.