>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Oglądam i moim zdaniem nie warto. Na początku właśnie Rosjanie grali tragicznie i siedziała zagrywka Włochom. A Rosjanie właśnie bez zagrywki. Teraz poziom się wyrównał i jak Biełgo uruchomi zagrywkę to mogą wrócić nawet do tego seta.

O, teraz ładna kradzież na Biełgo, a stoi pajac i nie widzi. Powinno być 15:13.

Widze, widze jak sedziowie pomagaja makaronom ???? juz myslalem, ze Muserksy dluzej zostanie, teraz seta nie powinni juz wypuscic

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Herbert - Zverev over 12,5 gemów w 1. secie @ 2,1
Bet365
Obaj z bardzo dobrym serwisem, choć co prawda zdążyli się połamać po razie. Na tym etapie seta value.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Zagnos SK - Tasova Typ: remis @ 8.00 w Bet365 ✅
Dziwne ruchy kursów. W zasadzie dla obu ekip remis byłby całkiem korzystny. Tasova co trzeci mecz na wyjeździe kończy remisem. Powinien być close-game do końca, więc opcja zamknięcia zakładu z zyskiem powinna być możliwa ;) Myślę, że warte spróbowania.
31-31 :cool:

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krzywik +2 Punkty (dziękuje :))
maliniak88 +4 Punkty
P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trento 2 set @2,25 bet365 live
Pójdą za ciosem, Bielgo slabo w przyjeciu + brak muserskiego nei wiadomo dlaczego no i sedziowie ... kabaret ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
zacznijmy od tego, ze muserski lawka, khiej lawka i ogolnie sporo mlodych ;]
Jakich młodych? Biełgorod gra w podstawowym składzie, nie ma tylko Musera, przestań ludzi w maliny wpuszczać ????
Chtiej jeśli już i nie wiem gdzie miałby być jak nie na ławce, skoro grają Tietiuchin i Ivovic
Biełgo 2 set 1.57, obudzą się zaraz jak na moje

erolyzer +4 Punkty
rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Naomi Broady @4.5 live
Broady była faworytką przed meczem, często odrabia straty po przegraniu seta

ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagnos SK - Tasova Typ: remis @ 8.00 w Bet365 ✅
Dziwne ruchy kursów. W zasadzie dla obu ekip remis byłby całkiem korzystny. Tasova co trzeci mecz na wyjeździe kończy remisem. Powinien być close-game do końca, więc opcja zamknięcia zakładu z zyskiem powinna być możliwa ;) Myślę, że warte spróbowania.
Mistrzostwo Świata! =)
DZIĘKUJĘ! =)))

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tommy Paul 2. set @ 1,95
Bet365
Dobry moment na singla. Powinien dać radę.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Trungelliti wczoraj zrobil niesamowity run z Krajickiem z 0/6 wygral mecz. Dzisiaj mysle, ze Novikov jednak dociagnie to spotkanie.

Novikov 1,4 bet365 ✅
Novikov 2-0 2,00 bet365
✅

Becker 1,90 bet365 ✅
over 22,5 1,80 bet365 ⛔

cos mi sie zdaje, ze Niemiec moze seta uwalic.. nie wiem ale jakos tak, buki daly na niego 1,20 a ja od poczatku 2-0 tutaj na niego bym nie zagral..

i brejk 1-3 Arnaboldi i serwis

Becker jednak zrobil 2-0 po tych przebojach w 1 secie.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakich młodych cymbale? Biełgorod gra w podstawowym składzie, nie ma tylko Musera, przestań ludzi w maliny wpuszczać ????

Chtiej jeśli już i nie wiem gdzie miałby być jak nie na ławce, skoro grają Tietiuchin i Ivovic

mi się wydaję, że wezmą mecz Ruski 3-1

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakich młodych cymbale? Biełgorod gra w podstawowym składzie, nie ma tylko Musera, przestań ludzi w maliny wpuszczać ????
maseratii jezdzi ? a nie sory musiales sprzedac zeby vivusa splacic :grin::grin::grin:
Nie osmieszaj sie chtiej nie gra ? muser nie gra ? z ivovicem i dziadkiemsiergiejem to oni predzej czy pozniej sie zatna.
bez odbioru wielokrotnie twoje lokomotywy sie rozjechaly a ty dalej tkwisz w przekonaniu ze jestes kozak. za cymbala powienienes bana wyhaczyc ale ni mi tu decydowac bez odbioru dawidzie puseratii ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
maseratii jezdzi ? a nie sory musiales sprzedac zeby vivusa splacic :grin::grin::grin:

Nie osmieszaj sie chtiej nie gra ? muser nie gra ? z ivovicem i dziadkiemsiergiejem to oni predzej czy pozniej sie zatna.

bez odbioru wielokrotnie twoje lokomotywy sie rozjechaly a ty dalej tkwisz w przekonaniu ze jestes kozak. za cymbala powienienes bana wyhaczyc ale ni mi tu decydowac bez odbioru dawidzie puseratii ????

Gdzie Chtieja widziałeś w podstawowym składzie człowieku w tym sezonie? ????

Jakiego vivusa ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Herbert - Zverev over 12,5 gemów w 1. secie @ 2,1
Bet365
Obaj z bardzo dobrym serwisem, choć co prawda zdążyli się połamać po razie. Na tym etapie seta value.
Misza połamał się w 12. gemie... ⛔
Tommy Paul 2. set @ 1,95
Bet365
Dobry moment na singla. Powinien dać radę.
Chociaż tutaj ✅

ricardio +4 Punkty (Dzięki za Tommy'ego)
psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
B.Woollaston vs J.Robertson
Zwycięzca meczu: Robertson, Jimmy @ 2.24 ⛔ 4-3 jednak wymęczył w deciderze.
Marathon
Wynik live: 2-2
Benon wbił setkę, ale poza tym gra piach. Pudłuje seryjnie czarne z punktu, teraz w ostatnim frejmie potrzebował 2 razy dużego pecha rywala żeby go wygrać, 1-2 fuksy zdecydowały że nie jest już 1-3 zamiast 2-2. Z taką formą jest do łyknięcia dla gorszych graczy niż Robertson.
Transmisja tutaj http://www.stream2watch.co/sports/snooker/the-players-championship-snooker-2016-live-stream-march-22
(jest trochę opóźnienia nawet do livescora, jakieś 20-30s, ale jest super komentarz z ITV4)

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trento 2 set @2,25 bet365 live

Pójdą za ciosem, Bielgo slabo w przyjeciu + brak muserskiego nei wiadomo dlaczego no i sedziowie ... kabaret ????

⛔

wielkie bielgo 20-16...20-20...25-21....

Status
Zamknięty.