>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Coś na poprawę humoru po dzisiejszej nocy... mam nadzieję że nikogo nie urażę ;-) aby to nie był OT to około 23-24 edytuję i podam co zagrałem na noc ale to bez szaleństw będzie czyli około 25-50.
a teraz : :cool:
Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii. Postanowił dodać do święconej wody kilka kropel wódki, żeby się rozluźnić. I tak się stało. Czuł się wspaniale. Gdy po mszy wrócił do pokoju znalzł list :
&quot;drogi bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj :
- msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45min.
- jest 10 przykazań, a nie 12.
- jest 12 apostołów, a nie 10
- krzyż trzeba nazywać po imieniu, a nie to &quot;duże T&quot;
- Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara
- Jezusa ukrzyżowali, a nie zaj**ali i to Żydzi a nie Indianie
- Nie wolno na Judasz mówić &quot;ten sk**wysyn&quot;
- Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w pizdu
- Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć makarenę i robić pociąg do przesada.
- Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina.
- Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznica, a nie k**wą
- Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla
- na początku mówi się &quot; Niech będzie pochwalonych&quot; a nie &quot;k**wa mać&quot;
- A na koniec mówi się &quot;Bóg zapłać&quot; a nie &quot;ciao&quot;
- po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy.
- Ten obok w &quot;czerwonej sukni&quot; to nie tranwestyta. T byłem ja, Biskup
AMEN !
NA NOC :
Minnesota Timberwolves ML + Montreal Canadiens ML ▶ 25.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Benetton Treviso - Montepaschi Siena ▶ HT HC 2 (-3.5) ▶ 33.00 ⛔ 36-39...
Cimberio Varese - NGC Cantu ▶ 2 ▶ 25.00 ✅
dosyć ciekawy typ na Sienę wypatrzyłem w tej kolejce. Zobaczymy jak to będzie wyglądało bo to klasyk we Włoszech. Na Cantu dałem się przekonać i długo nie trzeba było mnie nakłaniać.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No i nastał Rok 2012... zapewne przyniesie wiele zmian w życiu, tylko oby na lepsze (zaczął się ciekawie ;) ▶ uruchomienie pralki powoduje brak światła w całym domu ???? gdzieś jest spięcie, do tego Aida przepowiedziała że to będzie rok mojej małżonki.
Postanowiłem nie być gorszy ;-). Planuję założyć coś własnego podczas największego kryzysu jaki Nas wszystkich dotknie i do tego mam ochotę być na ✅
Trzymam się tego tematu bo jak na razie jest szczęśliwy. Stary 2011 przekreślam grubą kreską i zamykam temat na ✅ z tego co analizowałem.
Nie obiecuję systematyczności... nie obiecuję że nie będzie wtop, jednakże liczę na zysk. Chciałbym (oby to nie było marzenie senne ;-)) na profit miesięczny w granicach 750 złotówek. Systemu brak i to największy minus choć to powoduje że sam muszę się kontrolować. Kapitału też nie posiadam. Będą to wpłaty w danych momentach. Każdą większą wygraną wypłacam i gram dalej lub też nie.
Stan konta 0.00 + to co zostanie tutaj zagrane dziś. Jeżeli nie siądzie nic - nie będzie straty ???? Stawek jak i prawdopodobieństwa nie podaję bo nie widzę sensu, liczy się plus.. Hm.... chyba muszę poprosić aby mnie przeniesiono do kuponów bez statystyk ze względu na to.
Chciałbym też nadmienić że liczę po cichu na niektórych tutaj userów i ich wiedzę :spokodfhgfh: za co z góry dziękuję !
Oto co dziś Oni wymyślili a ja złożyłem w swoją całość... nie miałem i nie mam głowy ale za chwilę postaram się coś wydumać z naszego koszykarskiego podwórka i lig angielskiej i szkockiej. .

------------------------------- ZACZYNAMY 2012 --------------------------

Zacznę od tego że mam coś takiego w długoterminowych.
Kristin Størmer Steira - Marthe Kristoffersen ▶ Best placed in Tour de Ski 2011/12 - na chwilę obecna nie wygląda to dobrze. 30s straty po dzisiejszym biegu :;/:.
Pittsburgh Steelers (-7.0) + Boston Celtics (-7.0) ⛔
Miami Heat Under 197.5 points + Los Angeles Lakers (+5.5) + Los Angeles Clippers ML ⛔

E: No to pierwsze śliwki robaczywki. Cały dzień noworoczny żarło więc nocka kaplica, choć można było spokojnie trafić połowę NBA z ładnymi kursami. Nie spodziewałem się 129pts Miami - to jedyne mocne zaskoczenie. Lalki -9 więc też nie pokryli HC. Clippers zgodnie z planem. Boston pokrył HC ale Steelers już tylko +4 zabrakło minimalnie.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
PLKUnder 165,5 Siarki z Zastalem wygląda smakowicie. Bez analizy, przeczucie. Trefl Sopot (-7) ▶ jedna sprawa którą to można spokojnie wyczytać na PLK... a mianowicie słowa Dąbrowskiego : &quot;jak zaczniemy trafiać za trzy to nikt nas nie pokona we własnej hali. Ważna będzie też twarda obrona i bieganie do kontr.&quot; Jeżeli tak się stanie to może być to close game. Inaczej ten mecz szybciutko się rozstrzygnie w pomalowanym. Mega mocni są Sopocianie pod koszem. Notabene oglądałem ich ostatni mecz i jakby nie rozprężenie to Czarni nie mieli nic do powiedzenia.
Liga angielska ▶ ostatnie kolejki to w większości undery dlatego Arsenal over 3,5 jak i ich zwycięstwo. Chelsea chyba nie ruszę ale gdyby tak się stało to ... HC -1,5 lub czysty win.
Z szkockiej ▶ Celtic -1,5. Myślałem intensywnie o golu St. Mirren bo ogólnie podoba mi się ich gra do przodu ale ... zrezygnowałem ;-).
#3 Nutka dekadencji
Celtic (-1.5) + Arsenal Over 2.5 + Chelsea win ▶ 4.80 ✅
#4 Typ dnia
Trefl (-7) ▶ 1.85 ⛔ (ale jak wytłumaczyć to że pozwala się przeciwnikowi zrobić run 12-0 ? do tego na 1.05 przed końcem było 68-75 i Koszarek rzucał trójkę której nie trafił. Potem to już poszło :;/:

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Koszykówka z Włoch i Hiszpanii odpuszczam bo kursy jakoś mnie nie przekonują, chyba że zagram jakiegoś składaka z 8-10 meczy... Na pewno natomiast nie przejdę obojętnie wobec meczu KK Zagrzeb po takim kursie jak na tą chwilę oferuje bukmacher. I to jest główny bet na jutro z basketu na 100%. Nie wiem czy jest sens pisać wypociny czemu widzę bardziej Zagrzeb niż Siroki. To że są trzy kontuzje w Zagrzebiu to moim zdaniem mało znaczące. Ważne jest że wrócił ich kapitan i doszedł guard który kiedyś u nich grał a potem w siroki ;-). Motywacja będzie o to jestem pewny. Rozgrzewka przed Partizanem za 4dni. Oj będzie ciekawie...
Co do piłki nożnej to widzę tylko jeden puchar suchar ???? ale to wszytko zależy od składu Levante. Myślę o ich zwycięstwie lub też opcji DNB. Ligi Angielskiej nie ruszam jutro bo mi śmierdzi ;-). Levante może czysty X. Trochę zawodników z pierwszego składu zostało. Jedzie pierwszy bramkarz dwóch obrońców, dwóch pomocników i główny napastnik. Czy wyjdą w pierwszym składzie nie wiem. Z drugiej strony nie sądzę że będą chcieli przegrać pierwszy mecz po świątecznej przerwie. Alcorcon mało u siebie traci więc może under 2,5 ? hm... ciekawa myśl.
Z nocki będę tylko zmierzał ku NBA .....dziś hokej sobie odpuszczam całkowicie bo osobiście sam tam nic nie widzę i czuję że nie przekonam się do niczego.
Reasumując ...
#5 Typ dnia
KK Zagrzeb ML ▶ 1.85 ⛔ ???? o blać....
#6 Puchary niekoniecznie suchary
Levante under 2,5 ▶ 1.75 ⛔

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Levante ▶ aż się uśmiechnąłem ▶ czarno na białym macie jak dojrzewała moja decyzja od momentu rzucenia okiem na jutrzejszą ofertę i późniejszego zbierania informacji o tym meczu ▶ :idea:
#7 przez nieznane NBA
Boston Celtics ML + Miami Heat ML + Orlando Magic (-4.5) ▶ 2.45 ⛔
E: No no ... po dzisiejszym NBA już wiem czego należy się spodziewać ???? . ciekawe wyniki... A Dallas i Minnesota tak sobie czekały ....

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
#8 Imposible is nothing by Soltysiao
Therese Johaug 3 km, Toblach Winner ▶ 8.00 ⛔

E: no i ten zakład zrobił minus w stanie konta : -25.00

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Oj kiepsko....czerwona seria trwa
Red Wings Over 5.5 + St. Louis Blues ML + Lakers ML + Bulls ML + Oklahoma ML ▶ 7.00 ⛔
Denis Istomin ▶ 2.10 ZWROT
Stan konta : -60.00
E: KONIEC GRANIA NBA........ odkąd się zaczęła liga więcej na niej straciłem niż zyskałem. PODZIĘKOWAŁ.....całe NHL siada a dokładam sobie jakieś cuda ;-)
patrząc ogólnie na sam temat jest dupa...w rzeczywistości jest lepiej co nie zmienia faktu iż robię sobie przerwę i zajmuję się poważnymi rzeczami...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
To już chyba bardziej dla zabawy...
:spokodfhgfh:
stawka 25.00
Kurs: 10.78
Marthe Kristoffersen - Riitta Liisa Roponen ✅
Vesna Fabjan - Astrid Uhrenholdt Jacobsen ✅
Taku Takeuchi - Noriaki Kasai ✅
Anssi Koivuranta - Vegard Sklett ✅
Anton Kalinitschenko - Michael Hayböck ✅

Ucieszyłem się jak głupi... bo już zwątpiłem we wszystkie dyscypliny na których chyba się znam, ale nie w wiedzę waszą !! PODZIĘKOWANIA SERDECZNE dla tych wszystkich którzy przyczynili się do mojego wyboru tego składaka...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wszystko fajnie ale powiem szczerze że nawet sam nie wiem jak podliczać abyście wy widzieli jakiekolwiek statystyki. Fajnie że coś w końcu siadło ale bardzo niemiło znowu zaskakuje się ManUtd ???? . Życie... na tą chwilę robię sobie przerwę która i tak miała być. Wrócę i zacznę robić to tak aby miało ręce i nogi...
na noc nieszczęsne NBA i tennis w dużym akumulatorze ...
Minnesota Timberwolves + Dallas Mavericks + Miami Heat + Lisicki Sabine ▶ 4.10 ▶ 25.00 ⛔
Dziękuję i do usłyszenia !

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Falstart z jednym kozakiem za nami. Nie było to czytelne więc....
zaczynamy z numeracją i jakimś tam stanem konta na gamebookers.

STAN KONTA : 159.50

#1 Sampdoria 1 + Livorno x2 ▶ 2.72 ▶ 29.50 ⛔
#2 Tomic + Kanepi + Simon ▶ 3.60 ▶ 25.00 ⛔
#3 Soeda + Nadal DW 2-0 ▶ 7.20 ▶ 5.00 ⛔
#4 Dimitrov G ▶ 2.20 ▶ 15.00 ✅

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
taki mini live .... wygra mecz przy stanie 0-1 w setach. Roanić jakoś nie przekonuje mnie w tym meczu a dudi źle rozpoczął TB.
Dudi Sela ▶ 5.50 ▶ 10.00 ⛔ Nie wliczany do statystyk...tylko uszczupli stan konta.
na live Nadal mi mocno popsuł humor ???? i zmniejszył stan konta.
#5 Kosice + Poprad ▶ 2.10 ▶ 13.00 ✅

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Podsumowanie dnia :
Zawiodłem się bardzo na Sampdorii jak i Nadalu ale z tego co &quot;rzucałem okiem&quot; to w obydwu meczach zabrakło błysku w oku/oczach zawodnika/zawodników. Niemoc strzelecka w Genui trwa w najlepsze (choć sparing był miłym prognostykiem na przyszłość, to liga zweryfikowała brutalnie), Nadal przegrał z samym sobą. Pozostał w grze Simon.
-----------------------------------------------------------------------
#7 Avalanche v Blackhawks over 5.5 + PHI 76ers -10.0 ▶ 3.57 ▶ 15.50 ⛔
#8 Pennetta F. + Kanepi K. ▶ 2.22 ▶ 25.00 ✅ pomniejszony o Pennettę
#9 CHA Bobcats ML + NY Knicks ML + Trailblazers v Suns ovet 196,5 ▶ 5.70 ▶ 15.00 ⛔
#10 Levante X + Malaga BTS ▶ 5.78 ▶ 10.00 ⛔

E: Dobrze że progresja zakończona bo robiło się niebezpiecznie.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
#11 Pennetta F. + NY Knicks ML + PHI 76ers ML ▶ 2.38 ▶ 40.00 ✅ pomniejszony o Pennetę

---------------------------------------------------------------------

STATYSTYKI :

Kupony : 1-11

Kupony wygrane : 4
Kupony przegrane : 6
Zwroty : 1

Ilość typów : 20
Typy trafione : 13
Typy nietrafione : 7

Jednostki zainwestowane : 283.10
Jednostki wygrane : 225.00
Zysk/Strata : -58,10

Ps. w stanie Zysk/Strata zostanie uwzględniony ostatni raz live który wyniósł za dzisiejszy dzień -62.80zł. SPORO........ ale tak jak mówiłem Nadal i Liverpool kolejna bramka w 89min ???? . Od teraz jeżeli cokolwiek siądzie to będę tylko podawał i rozliczał co gram i podaje tutaj. Zaprzestaję grać live na tym buku aby nie było problemów z rozliczeniem ;)

E: .... Penneta :zoltakartka:

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Tipsa DW 2-0 ▶ 2.90 ▶ 11.90 ⛔ a było tak blisko w drugim secie przełamania 4-3 i 40-15* przy serwisie Milosa.... argh...
Real Madryt 3-way ▶ 1.27 ▶ 25.00 ✅

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Trentino + FC Barcelona + Benfica + Fiorentina x2 + Montepaschi + Trefl ▶ 4.11 ▶ 15.00 ⛔

Czy w derbach Barcelony może coś się stać niemożliwego... ?! ????????

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
WAS Wizards + Piacenza ▶ 3.32 ▶ 15.00 ⛔
Wizards jednak są miękcy..... ????

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Palermo X ▶ 3.20 ▶ 10.00 ⛔
Nie było w całej kolejce remisu we włoskiej więc może warto zaryzykować nie dużą stawkę... myślę jeszcze od DW 1-1.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No i na nockę :
LA Lakers ML + PHI Flyers v OTW Senators over 5,5 ▶ 2.30 ▶ 20.00 ✅