>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by Samin1

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
STATYSTYKI : (bez Kuponu 25)
Kupony zagrane : 24
Kupony trafione : 7
Kupony nietrafione : 17
Typy zagrane : 71
Typy trafione : 43
Typy nietrafione : 26

Zysk/Strata : -32,30
hm... Skuteczność typów powiedzmy większą niż kuponów więc o czym to świadczy ? o przekombinowaniu, o za dużej ilości meczy na kuponie. Liczę że zacznę traktować to bardziej poważnie, choć z drugiej strony po co ;-)
Jak na razie to więcej zabawy z tym wątkiem niż pieniędzy. Choć czasem nie nadążam czegoś wrzucić a to wchodzi. Tak było na live z Dodigiem tak wyglądała też dzisiejsza noc. Błędów od groma i ciągle te same. Brak mi asertywność jeżeli chodzi o szacher-macher.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
KUPON 26
Bojana Jovanovski - Rebecca Marino (1-2) @ 1.35 ✅
Finlandia - Polska (1-2) @ 1.57 ✅
Daniela Hantuchova - Petra Kvitova (1-2) @ 1.22 ✅
Armani Jeans Milano - Angelico Biella (Poniżej 160.5) @ 1.85 ⛔
Kurs : 4,78
Stawka : 10.00 ⛔
Pierwszą kwartę jeszcze zniosłem ale końcówkę czwartej to już nie *36-31. Ręce opadają jak można odpuścić obronę w ciągu ostatnich 4min. Szło na równe 160. Reszta zapewne siądzie dlatego też jest powtórzona.
KUPON 27
Siarka Tarnobrzeg - Trefl Sopot (1-2) @ 1.40 ✅
Gran Canaria 2014 - Caja Laboral (1-2) @ 1.80 ⛔
Kurs : 2,52
Stawka : 20.00 ⛔
Caja to bardzo niemiła niespodzianka... nie sądziłem że mogą to tak odpier..... :;/: Cały czas się przekonuję że za chudy w uszach jestem aby tutaj podawać typy. Lepiej będzie jak od czasu do czasu coś naskrobię w dziale Euroligi.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
KUPON 28

Aleksandra Krunic - Aleksandra Wozniak (1-2) @ 1.40 ✅
Genoa - AC Milan BTS @ 1.80 ✅
Parma - Fiorentina No BTS @ 1.83 ⛔
Lecce - Palermo BTS @ 1.67 ✅

Kurs : 7,70
Stawka : 10.00 ⛔⛔

Pomyliłem się przy typowaniu i zamiast BTS w Parmie jest że nie będzie BTS...ciekawe czy to znak... To był znak że kupon który powinien siąść nie siada przez głupotę stawiającego ???? ręce opadają :;/:

KUPON 29

Lyon - Bordeaux (1X2) @ 1.70 ⛔
Inter Milan - AS Roma (1X2) @ 1.90 ✅
SC Freiburg - Eintracht Frankfurt X2 @ 1.66 ✅

Kurs : 5.36

na ten kupon liczę po cichu. Przeliczyłem się znowu ???? Ile to razy może być jeden i jeden i jeden.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
KUPON 30
Deportes Quindio - America de Cali (1X2) @ 1.68 ✅
Santiago Giraldo - Tommy Robredo (1-2) @ 1.65 ✅
Polska - Mołdawia (1X2) @ 1.74 ✅
Kurs : 4,82
Stawka : 28.70 ✅
Jak to nie wejdzie to ... kończę na tą chwilę. Zobaczymy jak to będzie, trzymajcie panowie kciuki !. DZIĘKI może ktoś trzymał kciuki bo ja przy wyniku 3-1 w 3secie już poszedłem spać
UWAGA :
na ostatnie 8 kuponów aż 7 kończyły się tym że nie siadł jeden mecz ! tak to już w życiu jest... brak mi szczęścia choć może i wiedzy a może też odpowiedniego podejścia do tematu...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Komentarz, a bardziej kpina z meczu Polska B/C - Mołdawia minuta po minucie :
0-5min -światowy poziom kopaniny w środku pola. Zawodnicy poruszają się jak dzieci we mgle.
6min - Mołdawia przed polem karnym i prawie 0-1. w Środek bramki... ale sandomierski obronił. Zawodnik nr 7 w polskiej drużynie bardzo dobrze krył.
7min - kolejna bardzo dokładna długa piłka, jednak był spalony. Dowiadujemy się więcej o przeciwniku. Mołdawia w najmocniejszym składzie :cool:. Można też zaobserwować że Mołdawianie to wysokie chłopaki - każda główka ich.
10min - główka obrońcy do Smudy, który sam sobie przypomniał jak to jest podbiec do piłki. Polski komentator mówi o spiętych pośladkach zawodników polskich co powoduje tyle niedokładności. 1/9 meczu za nami Polacy prezentują się nadto korzystnie.
13min - idę po kolejne piwo bo nie da się tego oglądać na trzeźwo.
15min - co za niesamowita bramka ???? klasa światowa .. hehe..... z kim my gramy. Strzał ala kristiano ronaldo i bramkarz jak sparaliżowany przepuszcza miedzy nogami piłkę. Polacy 1-0 . Już wiem gdzie był sekret strzału : murawa pomogła.
17min - widzieliśmy przez chwile bawiących się &quot;byle nie do warszawy&quot; kibiców na trybunach a potem kolejne zbliżenie na boskiego portugalskiego sędziego. Polacy po bramce bardzo umiejętnie się cofnęli bo Mołdawia załączyła drugi bieg.
22min - muszę przyznać - bardzo dobrze wyprowadzona nawet składnie akcja zakończona oczywiście ostatnim niecelnym podaniem do napastnika ale szybko się działo
24min - co za zwód zawodnika Mołdawii (obrońca polski znowu jak dziecko) jednak zablokowany w ostatniej chwili. Corner i nic...
25min - Corner dla polski ???? co za dośrodkowanie zostawię bez komentarza bo ze śmiechu ledwo piszę już.
29min - Mołdawia miała pierwszą 100% ...Sandomierski stanął na wysokości zadania. Ale Mołdawia przycisnęła. Obrona Częstochowy trwa w najlepsze a może to bardziej zbijak.
30min - Polacy przed szansą. Nowak jednak przegrywa pojedynek z bramkarzem. Prostopadła kolejna teraz bez spalonego.
38min - przysnąłem... wydaje mi się że nic się nie działo...
40min - luźne przemyślenia... Nowak posiada niesamowite przyśpieszenie i piękny repertuar zwodów. Ile on miał kosztować tyś złotych ? Niesamowite te ceny za najlepszych polskich grajków.
42min - już jestem ciekaw jakim składem przyjedzie Norwegia bo oni się tak już nie położą. i pisząc to niesamowite podanie do Sandomierskiego a on w aut. Brawo panowie, oby tak dalej.
43min - Gol znów na dobieg i kto kiksuje ? Nowak.....ah i znowu ważne ... musiał się pilnować aby się nie spalić. Co oni biorą że tak grają i komentują.
45min - kończmy to już. Kikut dostaje ostrzeżenie od złowieszczo patrzącego na niego sędziego. W sumie to nic nie było ;)... komentarz na drugą połowę będzie niedostępny.
Tego nie da się oglądać a w domu więcej ciekawszych rzeczy do zrobienia. Jestem załamany poziomem jaki prezentują nasze zaplecze reprezentacji. Czy przez ten pseudo komentarz minutowy nie nasuwa się jedna stwierdzenie : ŻENADA ?

STATYSTYKI
Kupony zagrane : 30
Kupony trafione : 8
Kupony nietrafione : 22
Typy zagrane : 92
Typy trafione : 58
Typy nietrafione : 34
Zysk/Strata : +17,30
Wyszedłem na lekki plus w temacie i mam nadzieję że taka będzie też tendencja.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
KUPON 31

Noppawan Lertcheewakarn - Jill Craybas (1-2) ⛔

Kurs : 1.80
Stawka : 14.00 ⛔

Nie ma to jak dobrze zacząć poniedziałek.

KUPON 32

Andrey Golubev - Dmitry Tursunov (1-2) @ 1.45✅
Viktor Troicki - Thomas Schoorel powyżej: 21.0 gemów @ 1.75 ZWROT

Kurs : 2.54 (zmiana kursy na 1.45)
Stawka : 15.00 ✅

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
KUPON 33

Roman Borvanov - Denis Istomin (1-2) @ 1.23 ✅
Jesse Huta Galung - Jurgen Melzer powyżej: 21.0 gemów @ 1.85 ⛔
Livorno - Vicenza (1X2) @ 1.70 ⛔
Telstar - RKC Waalwijk (1X2) @ 1.70 ✅
M. Fyrstenberg/M. Matkowski - J. Eltingh/P. Haarhuis (1-2) @ 1.11 ✅
Y. Basuki/V. Wongteanchai - S. Sun/J. Zheng (1-2) @ 1.20 ✅

Kurs : 8.76
Stawka : 5.00 ⛔

bardziej dla zabawy bo dziś tak naprawdę nic nie ma do grania, a na siłę to tylko strata pieniędzy.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Kupon 34

Portland Trail Blazers - Chicago Bulls

Kurs : 1.72
Stawka : 15.00 ⛔

cóż ciężki poniedziałek, miejmy nadzieję że we wtorek wyjdzie słońce.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
KUPON 35

Ivan Ljubicic - Sergiy Stakhovsky (1-2) @ 1.75 ⛔
Alize Cornet - Sofia Arvidsson (1-2) @ 1.55 ⛔
Zarina Diyas - Nungnadda Wannasuk (1-2) @ 1.24 ⛔

Kurs : 3.36
Stawka : 15.00 ⛔

Bardzo dobrze przemyślane typy :;/: Nungnadda nawet nie wiem kim ona jest (oprócz tego że tenisistką z Tajlandii).

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
KUPON 36

Martin Fischer - Dominik Hrbaty (1-2) @ 1.57 ⛔
Joachim Johansson - Andreas Beck (1-2) 1.72 ⛔
Sebastian Rieschick - Conor Niland (1-2) 1.50 ✅
Nikola Mektic - Marc Gicquel (1-2) @ 1.50 ✅
David Guez - Jonathan Eysseric (1-2) @ 1.50✅

Kurs : 9.11

i kolejny minus :cool:.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Miałem już poprosić o zamknięcie tematu bo jak znowu sobie pomyślę że jak podam to nie siądzie to aż mnie to przeraża jednak spróbuję raz jeszcze. Jeden kupon jest w grze bo zagrany wczoraj i zostały tylko skoki które zostały zagrane przed kwalifikacjami i mam nadzieję Evensen okaże się króle treningów i zawiedzie. OBY bo po jego skokach trochę jestem mniej optymistyczny.

KUPON 37

Kamil Stoch - Janne Happonen (1-2) @ 1.72 ⛔
Anders Jacobsen - Johan Remen Evensen (1-2) @ 1.60 ⛔
Martin Koch - Thomas Morgenstern (1-2) @ 1.65 ⛔
Zagłębie Sosnowiec - Comarch Cracovia H(1.5 - 0) @ 1.50 ✅
Stoczniowiec Gdańsk - GKS Tychy (1X2) @ 2.05✅

Kurs : 13.96
Stawka : 18.40 ⛔

Po raz kolejny i na pewno nie ostatni przekonuję się że sporty zimowe nie są dla mnie :;/:

KUPON 38

Petra Kvitova - Bethanie Mattek DW 2:0 ✅

Kurs : 2.10
Stawka : 20.00 ✅

Kupon 39

Crawley - Wrexham @ 1.75 ✅
Schalke 04 - Freiburg @ 1.65 ✅
Petra Kvitova - Bethanie Mattek @ 1.40 ✅

Kurs : 4.04
Stawka : 23.43 ✅

Kupon 40

Anderlecht - Cercle Brugge @ 1.25 ✅
Brighton - Hartlepool @ 1.55 ✅
Bayern - Hoffenheim @ 1.35✅
Arsenal - Wolverhampton @ 1.35✅
Southampton - Carlisle @ 1.50✅
Twente - Vitesse @ 1.25✅
Liverpool - Wigan @ 1.35⛔⛔
Kaiserslautern - Borussia Dortmund 3 gole lub więcej @ 1.80 ⛔
Sunderland - Tottenham Gol dla gospodarzy @ 1.33✅

Kurs : 19.02

Dobrze że Liverpool zremisował (zespół na czarną listę trafia. To nie pierwszy raz gdy te dupki dobrze się wypinają) bo bym psioczył na Dortmund który bardzo lubię od wielu lat.

Na pewno dojdzie jeszcze kupon z koszykówki (bo nie odpuszczę nie zagrania na Anwil jako zwycięscy PP). Do tego myślę do Dunkierce z Pau, Barcelonie z Cają... i Cantu z Air...jak pojawi się kurs na Anwil w Betclicku (a będzie to 1.80 to złożę kupon)

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
100 post.... czuję że będzie szczęśliwy :cool: lub też nie...

Kupon 41

Feyenoord - Heracles @ 1.65 ✅
Siatkarz Wieluń - Jastrzębski Węgiel @ 1.60 ✅
AS Roma - Napoli BTS @ 1.65 ⛔
Anwil Wloclawek - Polpharma Starogard Gdanski Anwil-2.5 @ 1.88 ⛔

Kurs : 8.19
Stawka : 12.00 ⛔

Dunkierka po 1.60 już mało (mało mało a wynik po połowie już oczywisty był) ... Anwil w betclic po 1.65 to ogólnie ostre zaniżenie. Cantu to jeszcze chwilę czasu jest więc zobaczymy co z tego wyjdzie dalej.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wczorajszy dzień gdyby nie Anwil i Sevilla (90min strata bramki) i w nocy Sacramento i Del Potro to byłby plus a tak minus :;/: Bardzo mocno się zawiodłem na Anwilu i chyba odpuszczę ich granie. To jak zagrali końcówkę to dla mnie jakieś wielkie nieporozumienie.

A dziś tylko jeden... wypłaciłem środki ze wszystkich kont jakie były i teraz chwila przerwy i skorzystam z bonusu z BAH (350 od wpłaty 350) wtedy już mając jakieś większe środki zacznę grać duble i single i od czasu do czasu tasiemce :grin:

KUPON 42

Wacker Tirol - Salzburg @ 2.00 ⛔⛔
NEC Nijmegen - Excelsior Rotterdam @ 1.42 ✅
Palermo - Fiorentina BTS @ 1.75 ✅
FC Koeln - Mainz 3 gole lub więcej @ 1,90 ✅

Kurs : 9.44

to mnie zabolało... a jak jeszcze od 62min grali z przewagą to byłem spokojny jednak niepotrzebnie. Delikatnie mnie rozbili psychicznie ;)

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
no dobra... znajomy napisał mi maila pod tytułem &quot;Kupon niedziela 100%&quot;, aż grzech było tego nie zagrać więc...

KUPON 43

Cagliari - Chievo Remis @ 2.90 ⛔
Dundee United - Celtic @ 1.60 ✅
Espanyol - Real Madryt @ 1.45✅
Karlsruhe - Hertha Berlin lub remis @ 1.20 ✅
Bolton - Everton BTS @ 1.65 ⛔

Kurs : 13.32

No cóż znajomy się pomylił --&gt; takie życie, ale czasem trzeba ufać innym. Do remisu brakowało dużo a co do Evertonu to lekko się zawiodłem bo liczyłem tak czy siak że strzelą a ty nici...

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
STATYSTYKI

Kupony zagrane : 43
Kupony trafione : 11
Kupony nietrafione : 32

Typy zagrane : 140
Typy trafione : 87
Typy nietrafione : 53

Zysk/Strata : -12,12

No cóż balansuje na granicy &quot;0&quot;. Przed przelewem na BAH muszę na nich popatrzeć i pomyśleć jak zacząć stawkować te powiedzmy 700zł. Ktoś ma jakieś podpowiedzi ? chętnie ich wysłucham (proszę o priv aby nie zaśmiecać tematu i nabijać postów).

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
A więc :

po 1. Ta przerwa trwała do dziś.... bo właśnie zrobiłem przelew i jest stan początkowy : 700.00

po 2. Zaczynam podawanie kuponów/typów od 0 i chciałbym to zrobić już bardziej poważnie niż dotychczas.

po 3. Długoterminowy pierwszy zagrany. To zaprzeczenie tego że mam grać poważniej ale czuję że to może być ciekawe i bardzo prawdopodobne.

po 4. Zaczynamy !!

KUPON 1

Długoterminowe : kto awansuje do kolejnej rundy :

Manchester City - Aris Thessaloniki @ 1.10
Paris Saint Germain - Bate Borisov @ 1.30
Benfica Lissabon - VFB Stuttgart @ 1.70
Glasgow Rangers - Sporting Lissabon @ 2.00
OSC Lille - PSV Eindhoven @ 2.00
Bayer 04 Leverkusen - Metalist Kharkiv @ 1.30
FC Liverpool - AC Sparta Praga @ 1.10
FC Chelsea - FC Kopenhagen @ 1.10
Real Madrid - Olympique Lyon @ 1.20
Manchester United - Olympique Marseille @ 1.20

Kurs : 20.49
Stawka : 50.00​

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
KUPON 2

Robredo T. - Gonzalez M. @ 1.25 ✅
Phoenix Coyotes - Washington Capitals lub remis @ 1.50 ⛔
Milwaukee Bucks - Los Angeles Clippers (+5.5) @ 1,85 ⛔

Kurs : 3.47

No to więc znowu to samo a miało tak nie być ... jeszcze za 30 zagram tak jak zawsze czyli nie wiadomo co i 600 zostawiam już na single i duble. tak jak gdzieś wyczytałem... 250-300 typów w rok a nie 5000 w rok.

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
a więc... po dłuższej chwili i przerwy w pisaniu i zrobieniu obrotu na ok. 2000zł brakuje 1500.... Po wielu wzlotach i upadkach (np. ostatnia która mną wstrząsnęła to Arsenal) zdecydowałem iż postawiłem na wszystko... Zostało 4 kupony i chciałbym się z wami podzielić. Może ktoś skorzysta a może ktoś tego już nie zagra skoro uważam sam siebie za pechowca :razz: basel, glasgow, arsenal w 89min i trochę koszykówki w ostatnich sekundach). Reasumując ...jeżeli siądzie to gramy dalej i walczymy aby dokończyć obrót i grać prawdziwymi pieniędzmi lub też żegnamy się i chyba zamykamy temat bo nie wiem czy interesują kogoś suche typy i może od czasu do czasu analizy.

A więc podaję w kolejności ich dzisiaj stworzenia.

KUPON 3

Boulogne Cote D´Opale - Le Mans UC 72 X @ 2,80 ⛔
2214112 Sporting Lissabon - Benfica Lissabon 2 @ 2,00 ✅

Kurs : 5.60
Stawka : 20,49 ⛔

EDIT : Mało brakowało ...

KUPON 4 (Typy by Kacmon)

Fluminense RJ - Nacional de Montevideo 1 @ 1,40 ⛔
Estudiantes De La Plata - Deportes Tolima 1 @ 1,40✅

Kurs : 1.96
Stawka : 100 ⛔

KUPON 5

Querrey S. - Brown D. 1 @ 1,25 ✅
Odense Bulldogs - Herning Blue Fox 2 @ 1,40 ⛔
GKS Jastrzebie - MKS Cracovia Krakow 2 @ 1,70 ⛔
Droylsden FC - Hinckley United 1 @ 1,60 ✅
Dolgopolov A. - Capdeville P. 1 @ 1,20 ✅

Kurs : 5.71
Stawka : 30.00 ⛔

EDIT : zawiódł hokej i jego nieprzewidywalność...

KUPON 6

Manchester City - Aris Thessaloniki 1 @ 1,20 ✅
Liverpool FC - AC Sparta Praha 1 @ 1,35 ✅
Paris Saint Germain - Bate Borisov 1X @ 1,07 ✅

Kurs : 1.73
Stawka : 280 ✅

Trzeba też popatrzeć że awanse dalej w grze i troszkę zabolało mnie i Lille i Glasgow...gdyż jakby prowadzili i gdyby dowieźli do końca to... byłoby chyba już pozamiatane..a tak będzie nerwowy czwartek :cool:

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No to dziś dzień sądu .......
Manchester City, Liverpool i PSG :cool: Liczę na te zespoły. Trzeba popatrzeć że każdy inny wynik niż zwycięstwa Anglików i przynajmniej remis Francuzów będzie premiował do awansu ich przeciwników. Czy wierzę że będą aż takie niesamowite sensacje ? Szczerze wątpię ale zobaczymy jak to będzie.
Awanse to sprawa otwarta i trzymam mocno kciuki za Glasgow, Lille i Benificę.
A jeżeli żadne z tego nie wejdzie to temat jest do zamknięcia. Będę się udzielał w dziale Euroligi, czasem tenisa i może piłki nożnej i tyle....
Nie dla mnie będzie podawanie typów, choć z drugiej strony myślę że tego tematu tak naprawdę nikt nie śledzi a jak już to na palcach jednej ręki policzę :cool:
Pozdrawiam was serdecznie i trzymajcie kciuki za moje ostatnie 2 kupony !!........
EDIT : do końca wymaganego obrotu czyli 3500 zostało 1100pln.......

samin1 524

samin1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wracam ... po długiej przerwie. Na jak długo nie wiem... zacznę od tego że kapitał taki jaki limit ma karta :cool:. Celem będzie ✅.

kupony w grze niektóre (wiem że po czasie ale że dziś grane były to przedstawiam). postaram się krótką analizę czemu tak zagrałem przedstawić.

Kei Nishikori - Janko Tipsarevic --&gt; 1 2.95
Benjamin Balleret - Evgeny Korolev --&gt; 2 1.37
AKO : 4.04
STAWKA : 20.0
EW.WYGRANA : 80.83

Im bardziej przedłuża się turniej w Eastbourne, to tym zawodnikom którzy będą coś chcieli ugrać na Wimbledonie mniej zależy na osiągnięciu finału. I mamy tutaj przypadek niesfornego Janko. Oglądałem mecz Kei z Radko i następnie jego wywiad i sam powiedział, że on się uczy grać na trawie i tutaj całkiem dobrze mu wychodzi. Zdaje sobie sprawę z tego że na Wimbledonie może niekoniecznie dużo zwojować i zapewne odpadnie w pierwszym tygodniu grania. Wiec tutaj finał i może jego wygrana spowodują mobilizację która może się przyczynić do zwycięstwa. Do tego trzeba dodać coś co jest u japończyków cechą narodowościową ... oni nie umieją odpuszczać. Janko notabene pierwszej rundzie trafił na Karlovica więc trzeba się przygotować na długą grę z serwismen-em i nie widzę sensu tracenia przez Janko sił tutaj. Te wszystkie argumenty czysty psychologiczne dają mi plus dla Kei bo wszystko inne wskazuje na Janko...zobaczymy jak wyjdzie.
Ps. Kei wylosował Hewitta i myślę ze go przejdzie a potem odpadnie w drugiej rundzie ze zwycieżcą Soderling/Petzchner. To dla mnie też argument.
EDIT : jednak Janko nie odpuścił

Cantu - Montepaschi Siena --&gt; 2 1.40
Włochy - Francja HC(0 - 12.5) --&gt; 2 1.90
Galatasaray - Fenerbahce Ulker --&gt; 2 1.60
KURS : 4.26
STAWKA 14.12
EW.WYGRANA 60,09

siadło więc tak naprawdę nie ma o czym mówić. Koszykówka to były finały w ligach rodzimych a siatkówka to liga światowa i kurs na Francję w granicach 5 był smakowity. HC gładko. Po meczu można pisać i pisać, więc ja kończę bo nie widzę sensu. Wybaczcie że tylko po czasie podane.

Iceland U-21 - Denmark U-21 --&gt; 2 1.45
Dinamo Moscow - Tom Tomsk --&gt; 1 1.42
Grecja - Łotwa --&gt; 2 1.50
Korea - Kuba --&gt; 2 1.50
AKO : 4.63
STAWKA : 10.76
EW. WYGRANA : 49,85

Tutaj składak czystej krwi. Przejrzałem jutrzejszą ofertę i to mi się rzuciło w oczy bez zbędnych analiz i zaglądania w tabelę. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Polska - Czarnogóra --&gt; 2 3.10
AKO : 3.10
STAWKA : 25.00
EW. WYGRANA : 77,50

Rodzynek na koniec... jak że Polski to gospodynie Euro kurs na nie jest mocno zaniżony. Do tego trzeba dodać że Czarnogóra to nie ogórki i na pewno się przeciwstawią osłabionym polkom. (braki nieźle opisane przez Olo w odpowiednim dziale).
EDIT : tutaj wszystko zgodnie z planem bo w hazardzie nie ma miejsca na sentymenty. Polki tylko potwierdziły że są kiepskie.