Komentarz, a bardziej kpina z meczu
Polska B/C - Mołdawia minuta po minucie :
0-5min -światowy poziom kopaniny w środku pola. Zawodnicy poruszają się jak dzieci we mgle.
6min - Mołdawia przed polem karnym i prawie 0-1. w Środek bramki... ale sandomierski obronił. Zawodnik nr 7 w polskiej drużynie bardzo dobrze krył.
7min - kolejna bardzo dokładna długa piłka, jednak był spalony. Dowiadujemy się więcej o przeciwniku. Mołdawia w najmocniejszym składzie

. Można też zaobserwować że Mołdawianie to wysokie chłopaki - każda główka ich.
10min - główka obrońcy do Smudy, który sam sobie przypomniał jak to jest podbiec do piłki. Polski komentator mówi o spiętych pośladkach zawodników polskich co powoduje tyle niedokładności. 1/9 meczu za nami Polacy prezentują się nadto korzystnie.
13min - idę po kolejne piwo bo nie da się tego oglądać na trzeźwo.
15min - co za niesamowita bramka ???? klasa światowa .. hehe..... z kim my gramy. Strzał ala kristiano ronaldo i bramkarz jak sparaliżowany przepuszcza miedzy nogami piłkę.
Polacy 1-0 . Już wiem gdzie był sekret strzału : murawa pomogła.
17min - widzieliśmy przez chwile bawiących się "byle nie do warszawy" kibiców na trybunach a potem kolejne zbliżenie na boskiego portugalskiego sędziego. Polacy po bramce bardzo umiejętnie się cofnęli bo Mołdawia załączyła drugi bieg.
22min - muszę przyznać - bardzo dobrze wyprowadzona nawet składnie akcja zakończona oczywiście ostatnim niecelnym podaniem do napastnika ale szybko się działo
24min - co za zwód zawodnika Mołdawii (obrońca polski znowu jak dziecko) jednak zablokowany w ostatniej chwili. Corner i nic...
25min - Corner dla polski ???? co za dośrodkowanie zostawię bez komentarza bo ze śmiechu ledwo piszę już.
29min - Mołdawia miała pierwszą 100% ...Sandomierski stanął na wysokości zadania. Ale Mołdawia przycisnęła. Obrona Częstochowy trwa w najlepsze a może to bardziej zbijak.
30min - Polacy przed szansą. Nowak jednak przegrywa pojedynek z bramkarzem. Prostopadła kolejna teraz bez spalonego.
38min - przysnąłem... wydaje mi się że nic się nie działo...
40min - luźne przemyślenia... Nowak posiada niesamowite przyśpieszenie i piękny repertuar zwodów. Ile on miał kosztować tyś złotych ? Niesamowite te ceny za najlepszych polskich grajków.
42min - już jestem ciekaw jakim składem przyjedzie
Norwegia bo oni się tak już nie położą. i pisząc to niesamowite podanie do Sandomierskiego a on w aut. Brawo panowie, oby tak dalej.
43min - Gol znów na dobieg i kto kiksuje ? Nowak.....ah i znowu ważne ... musiał się pilnować aby się nie spalić. Co oni biorą że tak grają i komentują.
45min - kończmy to już. Kikut dostaje ostrzeżenie od złowieszczo patrzącego na niego sędziego. W sumie to nic nie było

... komentarz na drugą połowę będzie niedostępny.
Tego nie da się oglądać a w domu więcej ciekawszych rzeczy do zrobienia. Jestem załamany poziomem jaki prezentują nasze zaplecze reprezentacji. Czy przez ten pseudo komentarz minutowy nie nasuwa się jedna stwierdzenie :
ŻENADA ?
STATYSTYKI
Kupony zagrane : 30
Kupony trafione : 8
Kupony nietrafione : 22
Typy zagrane : 92
Typy trafione : 58
Typy nietrafione : 34
Zysk/Strata :
+17,30
Wyszedłem na lekki plus w temacie i mam nadzieję że taka będzie też tendencja.