>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy blejd777

white88 0

white88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć, nie lepiej grać ci single po te 25zł. aniżeli stawiać kupon, który rzadko ci wchodzi? ????

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko, że single też nie zawsze wchodzą. A ostatnio mam olbrzymiego pecha ;/

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Budżet - 135 zł
Bordeaux - Nice 1 1,63
Sevilla - Atletico Madryt 10 1,34
za 35 zł

white88 0

white88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak, ale na single masz większą raczej szanse niż na kupon w którym jest pow. 4meczy ????

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Bordeaux podbieram, potwierdzam, że ostatnio pech Cię prześladuje. Bordeaux stawiam też oddzielnie, że wygra jedna bramką (kurs 3,50) a kusi (ale nie postawię) over 4; 4.5 w Sevilli. Jakoś tak czuję wynik w okolicy 3:2

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
i zależy mi na zwycięstwie Juventusu bo mam go w dublu z Milanem ktory o dziwo wygrał gładko na Sycylii. No ale skoro poradzil sobie w Udinese jako jeden z tylko dwóch to i mafia mu nie straszna ;-)

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli Bordeaux nie wygra to robię sobie dłuższą przerwę. Straciło bramkę po głupim karnym ;/ Myślę, że najwyższa pora odpuścić i zrobić kasę na typach innych, bo ostatnie dni były fatalne dla mnie

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Ile bierzesz urlopu? Mam nadzieję , że nie długo bo pomijając tasiemce a robiąc z nich duble można coś ugrać dzięki Twoim analizom. A na ustawki czy brak szczęścia to nikt nie ma wpływu!

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile bierzesz urlopu? Mam nadzieję , że nie długo bo pomijając tasiemce a robiąc z nich duble można coś ugrać dzięki Twoim analizom. A na ustawki czy brak szczęścia to nikt nie ma wpływu!
Na razie próbuje trochę ugrać na live i typach innych a jak podreperuje budżet to wrócę. Nie wiem czy w tym miesiącu a nawet czy w tym sezonie ale prędzej czy później na pewno. Teraz będę miał dużo mniej czasu więc ciężko mi będzie ogarnąć wszystko ale jak dam radę to będę wrzucał jakieś analizy

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
czyli nic się nie zmieni:)...no, może poza częstotliwością. Ciekawe co to jest: &quot;typy inne&quot;...albo &quot;typy innych&quot;. Jeżeli to pierwsze to może rozwiń myśl, a jeśli to drugie to może wymienimy się przemyśleniami/spostrzeżeniami:) Wspólnie to wiemy chyba tylko o Kuchciku... i o zamilkłym na razie Trutanie.

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś proponuję takie typy z LE
Atletico - Besiktas 1 oraz Besiktas under 1,5 gola 3-1
Metalist - Olimpiakos under 2,5 gola 1-0
Sporting - MC 2 oraz Sporting under 1,5 gola 1-0
Twente - Schalke 1 oraz over 2,5 gola 1-0
Alkmaar - Udinese 1 oraz under 2,5 gola 2-0
Man Utd - Bilbao 1 oraz Man Utd over 1,5 gola w meczu 2-3
St. Liege - Hannover under 2,5 gola 2-2
Valencia - PSV 1 oraz over 2,5 gola 4-2

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Cześć. W under/over nigdy nie miałem wyczucia, ale odnośnie 1, 2 to zwrócę uwagę ze Manchestery mnie nie przekonują. Utd potrafi awansować dzięki jednemu eygranemu meczowi i to nie koniecznie u siebie a i City zacynajac na wyjeździe może sie wstawić na mocniejszy sklad w meczu ligowym niż w LE licząc ze &quot;cokolwiek&quot; ugrają &quot;tam&quot; a pózniej rozniosą Portugalczykow u siebie...nie raz tez nie docenialem Udinese czy Schalke a one pozytywnie zaskakiwaly (choć tu być może większe znaczeniema ze z reguły nie doceniam siły klubów holenderskich). Reasumując: typy chyba dobre ale raczej na duble niż większe zestawy. Takie moje subiektywne zdanie.

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć. W under/over nigdy nie miałem wyczucia, ale odnośnie 1, 2 to zwrócę uwagę ze Manchestery mnie nie przekonują. Utd potrafi awansować dzięki jednemu eygranemu meczowi i to nie koniecznie u siebie a i City zacynajac na wyjeździe może sie wstawić na mocniejszy sklad w meczu ligowym niż w LE licząc ze &quot;cokolwiek&quot; ugrają &quot;tam&quot; a pózniej rozniosą Portugalczykow u siebie...nie raz tez nie docenialem Udinese czy Schalke a one pozytywnie zaskakiwaly (choć tu być może większe znaczeniema ze z reguły nie doceniam siły klubów holenderskich). Reasumując: typy chyba dobre ale raczej na duble niż większe zestawy. Takie moje subiektywne zdanie.
To fakt ciężko jakąś taśmę pewną z tego zebrać. Co do United uważam, że będą chcieli dziś zapewnić sobie awans gdyż wiedzą doskonale, że mecze w Hiszpanii są trudne do wygrania, a rzadko kiedy Diabły zadowala skromne 1-0. Myślę, że Bilbao może wykorzystać którąś z kontr i sam osobiście mam 3 typy na wynik tego wieczoru: 2-0, 2-1 bądź 3-1. Jeżeli mecz zakończy się innym rezultatem będę zaskoczony. A co do City to jeżeli wyjdą z przodu z Aguero, Dzeko, Silva, Yaya Toure i Johnsonem to nie powinni mieć problemu ze zwycięstwem. Oglądało dwa tygodnie temu mecz Sportingu w lidze i mimo że wygrali 1-0 to obrona wcale nie była bezbłędna a skoro przeciwko słabym zespołom portugalskim im nie idzie to wątpię aby przeciwko City dali radę. Przede wszystkim trzeba spojrzeć na defensywę Sportingu przed meczem. Jeżeli nie zagra Onyewu w środku obrony a Carrico znowu będzie jak def pomocnik to City poradzi sobie ze strzeleniem im bramki. Nie wiem również w jakiej formie jest Rui Patricio ale jeśli nie zagra to nikłe szanse na uratowanie choćby remisu przez gospodarzy. Co do Udinese i Schalke to myślę, że nastawią się na zwycięstwo u siebie więc nie pogardzą porażką jedną bramką a odsłonięcie się już teraz mogłoby skończyć się stratą nie do odrobienia. Większość zespołów gdy gra rewanż u siebie to w pierwszym meczu nie daje z siebie wszystkiego i myślę, że w tych przypadkach będzie podobnie

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Pięknie opisane! Coś jednak zagram. Chyba Atletico-ManU-Valencia na triplu ale każdy z podpórką (1 DNB) oraz 3 duble każdy z każdym już bez podpórek.

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pięknie opisane! Coś jednak zagram. Chyba Atletico-ManU-Valencia na triplu ale każdy z podpórką (1 DNB) oraz 3 duble każdy z każdym już bez podpórek.
Według mnie jeszcze Twente warto zagrać z podpórką. Z tego co wiem to nie zagra Howedes, Metzelder, Huntelaar i Farfan ???? więc będą bardzo osłabieni dzisiaj ????

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś takie typy
Fleetwood
Napoli

Stuttgart
Furth
Maritimo
Celta Vigo

Wszystkie kursy dość ciekawe ????
Stuttgart 17 sytuacji a Kaiserlautern 4. To mówi samo za siebie. Gdyby nie Niemcy byłoby parę złotych więcej ale i tak piątek na +

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dziś
M.gladbach
Toulouse

Sociedad
Braga

Porto-1
Heerenvee
n

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę zmieniam styl prowadzenia tematu. Od dziś 1-2 typy dziennie max z analizą. Jeżeli skorzystasz z typu kliknij dzięki. Na koniec każdego miesiąca statystyka trafności typów

12.03.2012 r. 21.00 Arsenal - Newcastle 1 1,4 2-1
Myślę, że wystarczająco dużo argumentów jest po stronie Kanonierów aby to ich dziś wytypować. Obie drużyny są ostatnio w zupełnie różnej formie. Gdy gospodarze się pozbierali po porażce u siebie z United i pogromie na San Siro, goście głupio tracili punkty w meczach, które mieli praktycznie wygrane. Mimo powrotu Demby Ba nie potrafią wskoczyć na właściwy tor. Ostatnia wizyta Newcastle w Londynie skończyła się porażką 0-5 z Tottenhamem a i gra gości nie dawała im nadziei na zmniejszenie tego dystansu bramkowego. Póki co obrona Srok popełnia sporo błędów i Arsenal powinien to wykorzystać oraz strzelić dziś 2-3 bramki. Porażka Kogutów w sobotę daje Kanonierom nadzieję na dogonienie lokalnego rywala i wskoczenie na podium PL przed końcem marca nawet. Myślę, że dziś pokaże się również z dobrej strony Robin van Persie, który w obecnej formie jest najlepszym napastnikiem w Premier League i jednym z lepszych w Europie. Ostatnio trafia regularnie więc i dziś coś ukłuje. Z ciekawszych kursów na ten mecz polecam Arsenal-1 oraz RVP strzeli gola.

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
13.03.2012 r. 20.45 Tranmere - Preston 1 2,0 2-1
Ciężko mi było znaleźć coś na dziś ale wreszcie zdecydowałem się na ten mecz League One. Dlaczego? Preston ma już prawie pewne utrzymanie a szansy na awans nie mają więc będą dawać z siebie wszystko głownie u siebie i punktować w łatwych meczach. Tranmere jest niedaleko strefy spadkowej. Mają 4 punkty przewagi. Ostatnio poprawili swoją grę a u siebie są niezwykle groźni. Mam nadzieję, że dziś dadzą z siebie wszystko i przybliżą się do utrzymania w lidze