Na razie próbuje trochę ugrać na live i typach innych a jak podreperuje budżet to wrócę. Nie wiem czy w tym miesiącu a nawet czy w tym sezonie ale prędzej czy później na pewno. Teraz będę miał dużo mniej czasu więc ciężko mi będzie ogarnąć wszystko ale jak dam radę to będę wrzucał jakieś analizyIle bierzesz urlopu? Mam nadzieję , że nie długo bo pomijając tasiemce a robiąc z nich duble można coś ugrać dzięki Twoim analizom. A na ustawki czy brak szczęścia to nikt nie ma wpływu!
To fakt ciężko jakąś taśmę pewną z tego zebrać. Co do United uważam, że będą chcieli dziś zapewnić sobie awans gdyż wiedzą doskonale, że mecze w Hiszpanii są trudne do wygrania, a rzadko kiedy Diabły zadowala skromne 1-0. Myślę, że Bilbao może wykorzystać którąś z kontr i sam osobiście mam 3 typy na wynik tego wieczoru: 2-0, 2-1 bądź 3-1. Jeżeli mecz zakończy się innym rezultatem będę zaskoczony. A co do City to jeżeli wyjdą z przodu z Aguero, Dzeko, Silva, Yaya Toure i Johnsonem to nie powinni mieć problemu ze zwycięstwem. Oglądało dwa tygodnie temu mecz Sportingu w lidze i mimo że wygrali 1-0 to obrona wcale nie była bezbłędna a skoro przeciwko słabym zespołom portugalskim im nie idzie to wątpię aby przeciwko City dali radę. Przede wszystkim trzeba spojrzeć na defensywę Sportingu przed meczem. Jeżeli nie zagra Onyewu w środku obrony a Carrico znowu będzie jak def pomocnik to City poradzi sobie ze strzeleniem im bramki. Nie wiem również w jakiej formie jest Rui Patricio ale jeśli nie zagra to nikłe szanse na uratowanie choćby remisu przez gospodarzy. Co do Udinese i Schalke to myślę, że nastawią się na zwycięstwo u siebie więc nie pogardzą porażką jedną bramką a odsłonięcie się już teraz mogłoby skończyć się stratą nie do odrobienia. Większość zespołów gdy gra rewanż u siebie to w pierwszym meczu nie daje z siebie wszystkiego i myślę, że w tych przypadkach będzie podobnieCześć. W under/over nigdy nie miałem wyczucia, ale odnośnie 1, 2 to zwrócę uwagę ze Manchestery mnie nie przekonują. Utd potrafi awansować dzięki jednemu eygranemu meczowi i to nie koniecznie u siebie a i City zacynajac na wyjeździe może sie wstawić na mocniejszy sklad w meczu ligowym niż w LE licząc ze "cokolwiek" ugrają "tam" a pózniej rozniosą Portugalczykow u siebie...nie raz tez nie docenialem Udinese czy Schalke a one pozytywnie zaskakiwaly (choć tu być może większe znaczeniema ze z reguły nie doceniam siły klubów holenderskich). Reasumując: typy chyba dobre ale raczej na duble niż większe zestawy. Takie moje subiektywne zdanie.
Według mnie jeszcze Twente warto zagrać z podpórką. Z tego co wiem to nie zagra Howedes, Metzelder, Huntelaar i Farfan ???? więc będą bardzo osłabieni dzisiaj ????Pięknie opisane! Coś jednak zagram. Chyba Atletico-ManU-Valencia na triplu ale każdy z podpórką (1 DNB) oraz 3 duble każdy z każdym już bez podpórek.