>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy blejd777

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Hmmm... z analizy nie wynika mi, żeby to był pewny zakład.... na pewno nic do czego byłbyś przekonany zarówno kalkulacyjnie jak też sportowo nie udało Ci się znaleźć? Bo tu kalkulacyjnie na piątkę, ale sportowo to może na słabą czwórkę...&quot;ostatnio poprawili grę a u siebie są niezwykle groźni&quot;....no niech będzie na piątkę z minusem.... po namyśle nie usuwam już tego co napisałem, ale jednak biorę...tzn wziąłbym gdybym miał za co zagrać :)

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
14.03.2012 r. 20.45 Real Madryt - CSKA Moskwa - Cristiano Ronaldo strzeli gola 1,44 2 bramki CR7
Gdy większość osób rzuciła się dziś na over bądź handicap ja wybrałem typ na bramkę CR7. Kurs nie jest jakiś imponujący ale uważam, że typ wejdzie gładko. Dlaczego? Od kilku lat jesteśmy świadkami ciągłej walki między CR7 a Messim o tytuł najlepszego piłkarza świata. Messi przed tygodniem ustanowił nowy rekord w ilości strzelonych bramek w jednym meczu w LM. CR7 będzie podrażniony tym osiągnięciem. Może nie dorówna do osiągnięcia Argentyńczyka ale przynajmniej jedną bramkę strzeli. Dla osób lubiących ryzyko polecam typ 2g++ CR7 o kursie około 2,80.

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
15.03.2012 r. 19.00 Atletic Bilbao - Manchester United 2 2,5 2-1
Dlaczego United? Obie drużyny po pierwszym spotkaniu miały wahanie morali. Bilbao po zwycięstwie na OT przegrało w derbach baskijskich z Osasuną. United przegrało w LE a kilka dni później wygrało u siebie z WBA i wskoczyło na fotel lidera PL. To daje im przewagę psychiczną przed tym spotkaniem. O awans United będzie bardzo ciężko ale zwycięstwo jest możliwe. Cieszy obecność w ofensywie trójki Roo-Giggs-Young choć uważam, że ustawienie na boisku będzie wyglądało inaczej niż podane. Podejrzewam, że zagra na lewym skrzydle Young, na prawym Park a w środku Giggs z Clevem. Gdyby nie obecnym w pierwszym składzie Koreańczyka zagrałbym ten mecz dość grubo ale i tak uważam, że goście zrobią wszystko by zmazać złe wrażenie po pierwszym spotkaniu i dziś dadzą radę wygrać. Inne zakłady na ten mecz to over 1,5 gola i bramka Rooneya
Później wrzucę prawdopodobnie typ na City, gdy zobaczę skład
Główny typ nie wszedł. Dwa poboczne trafione. Szkoda przerwanej passy ale takie było ryzyko wysokiego kursu. Ja puściłem tripel z overem 1,5 ale over w Eindhoven zawiódł. Oby City zagrało na miarę oczekiwań

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
15.03.2012 r. 21.05 Manchester City-1 - Sporting Lizbona 1 1,6 3-2
City podrażnione ostatnią porażką ze Swansea w lidze dziś wychodzi najmocniejszym składem. Toure i Pizarro w środku oznacza dominację w tej strefie boiska. Na Etihad Stadium stwarzanie sytuacji przychodzi im wyjątkowo łatwo. Dziś powinni stworzyć sporo sytuacji bramkowych a Aguero na szpicy gwarantuje skuteczność. Według mnie strzelą przynajmniej 3 bramki. Kurs według mnie również ciekawy ????
Szkoda tej główki Harta w końcówce bo typ by wpadł

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
16.03.2012 r. 20.00 Arles - Laval 1 2,1 1-0
Arles ostatnio jest w dość dobrej formie i potrzebują wygranych aby oddalić się od strefy spadkowej i mecz u siebie przeciwko Laval będzie do tego świetną okazją. Goście ostatnio często remisowali ale według mnie dziś ambitna gra gospodarzy nie pozwoli im wywieść ani jednego punktu.

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
17.03.2012 r. 18.00 Parma - AC Milan 2 1,7 0-2
Forma Milanu ostatnio bardzo dobra więc myślę, że dziś dadzą sobie radę z Parmą

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Myślę, że zaczęła sie Twoja dobra passa. Typ jest prawdopodobny, czas pechowych rozwiązań podczas meczu mam nadzieję, że też minęła, więc typ &quot;zabieram&quot;. Dziękuję.

M 737

mario72k

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
Cholera, zagralem to w dublu z Norymbergą i nawet DNB na ten niemicki mecz mnie nie uratowało. Nie pierwszy raz wykazalem się niepotrzebną pazernoscią :-/. Muszę się bardziej kontrolować!!!
Proponujesz coś na dzisiaj?

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
18.03.2012 r. 15.00 Oostende - Roeselare 1 1,5 1-0
Gospodarze mają dziś szansę dogonić wicelidera. Są w doskonałej formie i regularnie wygrywają u siebie. Goście na wyjazdach grają średnio i nie są ostatnio w najlepszej formie. Poza tym mają już pewne utrzymanie więc nie muszą grać dziś na 100%.
Fartem w 84 minucie ale typ trafiony ???? Szkoda tylko że grałem po tak niskim kursie

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
18.03.2012 r. 17.00 Ruch - Podbeskidzie 1 1,80 2-2
Ruch ostatnio w świetnej formie i dziś powinni potwierdzić to, że nadal walczą o mistrzostwo. Jeśli wygrają zbliżą się do Legii na 3 punkty. Podbeskidzie przegrało ostatnie dwa mecze ale potrafi sprawiać niespodzianki na wyjazdach lecz myślę, że dziś motywacja gospodarzy do zwycięstwa będzie tak duża, że nie dadzą rady urwać im punktów
Ruch z 2-0 do przerwy na 2-2 ;/ Jeszcze samobója sobie strzelili. W 94 minucie 100% sytuacja Ruchu i nie trafili ;/ Jakiś pech. Miałem ich na kuponie z Hannoverem i Newcastle i zawalili taki ładny kuponik

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
18.03.2012 r. 21.00 Lille - Valenciennes 1 1,57 4-0
Lille gra u siebie bardzo dobrze. Ostatnio regularnie strzelają bramki. Potrzebują zwycięstwa aby w przyszłym sezonie grać w LM. Myślę, że dziś zagrają na 100% możliwości i ograją gości, którzy na wyjazdach są drugą najsłabszą ekipą w lidze. Kontuzji więcej jest w drużynie gości co również pozwala wytypować Lille na zwycięzców tego spotkania
Hazard bramka i dwie asysty ???? Fajnie byłoby go zobaczyć w United

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pawel81 +1 Punkty
blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
19.03.2012 r. 20.45 AS Roma - Genoa 1 1,50 1-0
Rzymianie nadal walczą o grę w europejskich pucharach. Ostatnio nie idzie im najlepiej ale porównując ich wyniki do wyników jutrzejszego rywala to nie powinni mieć problemów z wygraną. Goście mają więcej absencji w składzie i mają problemy z grą na wyjazdach. Roma wygrała 5 ostatnich pojedynków u siebie z Genoą więc w poniedziałkowy wieczór również powinni sobie poradzić
Genoa trochę postraszyła ale nie udało jej się strzelić bramki. Roma miało sporo okazji ale trafiła tylko raz na początku meczu. Ważne, że kolejny typ trafiony

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
20.03.2012 r. 20.45 Sheffield Wed - Walsall 1 1,50 2-2
Gospodarze grają u siebie wyśmienicie 11W-3R-2P i są w dobrej formie dzięki czemu drugie miejsce jest na wyciągnięcie ręki i tylko bilans bramkowy sprawia, że jeszcze nie są za tylko za Charltonem. Walsall ostatnio grało dobrze, co pozwoliło uciec na 1 punkt od strefy spadkowej i nie wierzę aby dziś również dali radę ugrać jakieś punkty. Gospodarze chcą awansować i ostatnio zaczęli to udowadniać. Będą chcieli wygrać gdyż Sheffield Utd gra jutro trudno mecz wyjazdowy więc będą mieli możliwość przeskoczenia rywala. Walsall raczej nastawi się na grę obronną i wiele bramek nie padnie ale gospodarze przynajmniej 2 strzelą. W sobotę Walsall gra u siebie ze Stevenage i w tamtym meczu będzie dużo łatwiej niż we wtorkowy wieczór
Pech to pech. Gospodarze strzelili dwie tak jak przewidziałem ale i goście wyjątkowo się rozstrzelali i wywalczyli 1 punkt ( choć prowadzili do 95 minuty 2-1 więc raczej stracili dwa :p)

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
21.03.2012 r. 20.45 Tottenham - Stoke 1 1,42 1-1
Tottenham w końcu musi przerwać złą passę i wygrać a mecz ze słabym w ofensywie Stoke jest do tego świetnym momentem. Arsenal gra trudny mecz w Evertonie więc Koguty muszą zrobić wszystko aby nie dać się dogonić lokalnym rywalom. Absencji zbyt wielu u gospodarzy nie ma więc jutrzejszy skład bardzo mocny i spokojne zwycięstwo gospodarzy.
Inne typy jutrzejsze z PL
MC - Chelsea DNB
Everton - Arsenal 2 i under 2,5 gola - Everton bez Rodwella i Gibsona prawdopodobnie więc środek pola kuleje
QPR-Liverpool under 2,5 gola
Gdybym wiedział, że Koguty zagrają bez Adebayora może bym wytypował Arsenal. No cóż jutro po południu wrzucę jakiś typ na jutro bo dziś mi się nie chce już analizować

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
22.03.2012 r. 21.15 Gil Vicente - Braga 2 1,67 2-2
Jeśli Braga wyjdzie dziś w mocnym składzie nie powinna mieć problemów z Gil Vicente. Obrona gospodarzy będzie zmęczona po ostatnim meczu ze Sportingiem. Mimo, że wygrali 2-0 to Sporting miał sporą przewagę i wymęczył dzisiejszych gospodarzy. Poza tym Braga jest w świetnej formie i włączyła się nawet do walki o mistrzostwo. W meczach z dzisiejszym rywalem wygrywa regularnie więc myślę, że i dziś nie powinna mieć większego problemu
Jak ja uwielbiam gdy drużyna, na którą postawiłem traci bramkę w końcówce spotkania...
Złamałem zasadę nie pucharom i popełniłem błąd. Ostatni raz typowałem puchar

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
23.03.2012 r. 20.00 Willem - Dordrecht 1 1,55 1-1
Gospodarze walczą nadal o awans do 1 ligi i u siebie grają bardzo dobrze. Goście ostatnio zwykle remisowali ale w piątkowy wieczór nie dadzą sobie rady z dużo lepiej dysponowanym gospodarzami.
Inne typy z drugich lig trafione a ten podany nie ;/ Jutro wrzucę jakieś typy popołudniu

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
24.03.2012 r. 16.00 Arsenal - AV - Van Persie strzeli gola - 1,55
Robin jest ostatnio w wyśmienitej formie i regularnie strzela a mecz z AV będzie dość łatwy dla Kanonierów. Poza tym kto ma strzelać dla gospodarzy jak nie on? Ostatnio piłka sama go szuka w polu karnym i warto postawić na to, że trafi dziś do bramki rywala
A jednak Kanonierzy pokazali, że nie tylko RVP potrafi u nich trafiać do bramki

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
24.03.2012 r. Milan - Roma 1 1,65 2-1
Forma Milanu jest głównym powodem dla którego typuje na gospodarzy

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
24.03.2012 r. 20.45 Den Haag - Twente 2 1,60 1-1
Goście wracają do formy i walki o mistrzostwo więc każdy punkt będzie dla nich ważny. Jutro Ajax może stracić punkty z PSV więc Twente dziś musi wygrać aby jutro wywrzeć presję na rywalach

Słupek w końcówce ;/ Oby nie zaczęła się kolejna fatalna seria. Jutro wrzucę kilka typów bardziej przemyślanych

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam zbyt wiele czasu więc wrzucę bez analizy kilka typów
Atletico Madryt
St. Gallen
Napoli
Ajax - PSV BTS