>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Turniej Stryke

Status
Zamknięty.
stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
No to jak już się ze wszystkim obrobisz to po wcześniejszym ustaleniu terminu zgłoś się do mnie tak jak zwykle ustalić szczegóły.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
No to jak już się ze wszystkim obrobisz to po wcześniejszym ustaleniu terminu zgłoś się do mnie tak jak zwykle ustalić szczegóły.

jak ja sie ze wszystkim obrobie to będzie połowa lutego ????

napiszcie o której wam pasuje. Albo nawet inaczej. Pasuje wam jutro o 21szej? TAK/NIE

S 0

spoko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
szczecin
Mozna sie zalapac na te turki jeszcze ?
Wybaczcie ale nie chce mi sie calego watku czytac, wiec nie wiem czy to dla wszystkich z forum czy tylko ci z poczatkowej listy.

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pasuje ;] najwyzej nie bedzie mnie pierwsze 15-30 min ale sie potem to odrobi ;]

kitinhoo 0

kitinhoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mi pasuje 21:30 ale pewnie zapóźno, jak coś to sie spóźnie z 20 minutek...

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
dobre, to pisze do supportu ze jutro o 21. Tylko ja nei mam teraz ani troche czasu. Wychodze jutro na uczelnie o ósmej rano i może dopieor po 19tej będę w domu więc moze niech się jakaś osoba charytatywnie zgłosi i porozsyła hasło. a tymczasem spadam spać.Powodzenia

-adamo- 0

-adamo-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Świetny pomysl z turkiem :p
Trzeba sie gdzies zapisywac? bo chetnie bym zagral z Wami ????

bartekpl 0

bartekpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobre, to pisze do supportu ze jutro o 21. Tylko ja nei mam teraz ani troche czasu. Wychodze jutro na uczelnie o ósmej rano i może dopieor po 19tej będę w domu więc moze niech się jakaś osoba charytatywnie zgłosi i porozsyła hasło. a tymczasem spadam spać.Powodzenia

Mnie pasuje 21 ???? Aha i co do tego haselka to ja moge porozsylac do chetnych okolo godziny 19. Jak cos to mozna podeslac do mnie hasleko na PW a ja pozniej porozsylam chetnym:spokodfhgfh: pozdrawiam i do zobaczenia przy stolach:spokodfhgfh:

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Zapisy otwarte. Rafalec nie wybrał nikogo na zastępstwo więc będę musiał zrobić to później ja o ile się do mnie nie zgłosi.
Turniej odbędzie się dzisiaj o godzinie 21:00

Proszę nie pytać mnie ani tutaj ani na privie o hasło. Dowiecie się wszystkiego w odpowiednim czasie.

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgłaszam Się Na Zastępstwo Kolegi Rafalca ;] Ja Bede Caly Czas W Domu (Na Komputerze) Wiec Czasu Mam Co Nie Miara

kitinhoo 0

kitinhoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmmm niedało by sie tego hasła wcześniej jakoś załatwic??
bo ja o 18:30 na trening wychodze i był bym po 21 ????

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o ile stryyke expert da wczesniej haslo to wczesniej bedziesz mogl je dostac ;] proste jak on mi nie da wczesniej to i ja Ci nie bede w stanie dac

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
o ile stryyke expert da wczesniej haslo to wczesniej bedziesz mogl je dostac ;] proste jak on mi nie da wczesniej to i ja Ci nie bede w stanie dac
Zdebus, zeby tylko nie było tak ze zaraz cala polska bedzie miala haslo:-?

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
im mniej osob tym lepiej dostana tylko Ci co sa zapisani na forum i zglosza sie do mnie, czy tam do kogo bo stryyke expert narazie w tej sprawie nie odpisuje

Status
Zamknięty.