>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Turniej Stryke

Status
Zamknięty.
F 0

frantic20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sami sie dopiszcie ;d ja tak zrobilem znalazlem ost post z lista i sie dopisalem:p

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Powiedz lepiej, że nie chcesz przegrać z jakimś żółtodziobem, bo o kase to chyba nie chodzi ( forum niby ma tyle uzytkowników i z takim stażem, a turek tylko za 50$ :-D )
Popatrz chłopie ile robię turów a dopiero później krytykuj. Dla jednego marne 50 $ dla innego jest ok.
Widze, że większość jest za terminem dzisiejszym, godzina 21:00. Czekam więc na ostateczne potwierdzenie od Rafalca gdyż za chwilę wstawienie turu na dzisiaj nie będzie już możliwe.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Popatrz chłopie ile robię turów a dopiero później krytykuj. Dla jednego marne 50 $ dla innego jest ok.

Widze, że większość jest za terminem dzisiejszym, godzina 21:00. Czekam więc na ostateczne potwierdzenie od Rafalca gdyż za chwilę wstawienie turu na dzisiaj nie będzie już możliwe.

to jemu coś się nie podoba, dla nas jest ok ???? dzisiaj 21 i jest ok:spokodfhgfh: ide się kompać jak wróce to zaczne haśło rozsyłać . kto chce to PW

grzywkers 0

grzywkers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do mnie mozesz zaraz PW śmigać ???? mam dzisiaj dużo czasu i mogę zagrać

stryyke-polska 0

stryyke-polska

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malta
Babilon uciekaj na swojego turka ????
Turek dla waszego forum jest od teraz w lobby. Hasło dostaje Rafalec.

G 0

gargamel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to jemu coś się nie podoba, dla nas jest ok ???? dzisiaj 21 i jest ok:spokodfhgfh: ide się kompać jak wróce to zaczne haśło rozsyłać . kto chce to PW

Widzę, że dwóch gości idzie ze mną all-in. Rafalec najlepiej jeszcze raz przeproś Stryyke_experta bo jeszcze odwoła turniej, chyba wspominałem już tutaj o wazeliniarstwie

p.s.

nie bierzcie tego do siebie ???? , przecież sami zachęcacie do aktywnego korzystania z forum

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Ale wy jestescie bezmyslni. Wezcie i te wasze nicki w d*** se wsadzcie.

Czytajcie temat a potem sie wypowiadajcie.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Widzę, że dwóch gości idzie ze mną all-in. Rafalec najlepiej jeszcze raz przeproś Stryyke_experta bo jeszcze odwoła turniej, chyba wspominałem już tutaj o wazeliniarstwie

p.s.

nie bierzcie tego do siebie ???? , przecież sami zachęcacie do aktywnego korzystania z forum

niech się dzieje spokój! ???? nie chce się kłucić, chodzi mi tylko o to ze nie chodzi tu o pule tylko o zabawe i to wszystko :p

nie wysyłam sam PW więc jeśli ktos chce chasło musi do mnei napisać!!

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
ide na małe piwko. porozsyłajcie sobei hasło między sobą jak ktos jeszcze nie dostał:spokodfhgfh:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Osobom, które 5 min temu dołączyli do forum, hasło nie będzie podawane!
To samo się tyczy osób z liczbą postów równą 0.

Status
Zamknięty.