>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Totolotek - opinie

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Nie mam jeszcze u nich konta, i prosże powiedzcie mi jak to wygląda. Totoliga i totogol są dostępne online czy tylko w punktach? I jak z wyścigami konnymi, bo te z tego co widzę są do grania tylko w punktach, a czy jest chociaż możliwość oglądania transmisji na ich stronie czy również nie?
Toto-Liga oraz Toto-Gol są dostępne on-line, co do wyścigów konnych to można stawiać tylko w punkcie, transmisje też chyba tylko w punkcie, tak bynajmniej wynika z info na stronie

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety w obecnym formacie nie mogą oferować wyścigów w internecie ????

K 0

kazeeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, jesli zagram w totolotku na bournemouth handicap 2.5 to jezeli bedzie wynik 2:2 to zaklad jest przegrany czy wygrany?

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, mam pytanie: w piatki jest promocja w totomixie gry bez podatku za 100zl,
czy zdarzenia musza dotyczyc meczy piatkowych?&gt; czy tez mozna obstawic w piatek bez podatku takze mecze np. z soboty czy niedzieli?
jest tam napisane, ze ma to byc kupon prosty, to oznacza ze ma byc po prostu 1 zdarzenie na kuponie? czy moze byc kilka i ich laczny kurs ma byc 2 czy tez kazdego zdarzenia ?

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
masakra jak się loguje na laptopie sianko mam na koncie, a na appce dalej nie mam, tylko punkty dodane ... Też tak macie ?

goly78 17

goly78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ogólnie wszystkie aplikacje &quot;naszych&quot; buków to jakaś kpina .
Dlaczego na żaden mecz polskiej ligi niedzielny nie było na live zakładów na rożne ? wie ktoś ? Przed meczem jeszcze były

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam, mam pytanie: w piatki jest promocja w totomixie gry bez podatku za 100zl,
czy zdarzenia musza dotyczyc meczy piatkowych?&gt; czy tez mozna obstawic w piatek bez podatku takze mecze np. z soboty czy niedzieli?
jest tam napisane, ze ma to byc kupon prosty, to oznacza ze ma byc po prostu 1 zdarzenie na kuponie? czy moze byc kilka i ich laczny kurs ma byc 2 czy tez kazdego zdarzenia ?

Podbijam bo mnie też to ciekawi, orientuje się ktoś ? Jakoś nie po drodze mi do naziemniaka ????

M 59

mixon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem osiągnięty obrót ok. 1050 przy wymaganym 1200 z bonusem. Nagle z 1050 zrobiło się nieco ponad 600. Wyczytałem w necie, że zmieniły się zasady obrotu (trzeba wybrać min. 1 zdarzenie z kursem min. 2) i wychodzi na to, że wcześniejsze kupony, które nie spełniły tego wymogu zostały wycofane z naliczania obrotu, mimo że wcześniej się liczyły. Ma ktoś podobną sytuacje? Jeśli tak to wygląda to żałosne zachowanie bukmachera...

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
robiłem ostatnio 2 wypłaty na mbank, doszły w ten sam dzień

L 15

lukasz_dyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miałem osiągnięty obrót ok. 1050 przy wymaganym 1200 z bonusem. Nagle z 1050 zrobiło się nieco ponad 600. Wyczytałem w necie, że zmieniły się zasady obrotu (trzeba wybrać min. 1 zdarzenie z kursem min. 2) i wychodzi na to, że wcześniejsze kupony, które nie spełniły tego wymogu zostały wycofane z naliczania obrotu, mimo że wcześniej się liczyły. Ma ktoś podobną sytuacje? Jeśli tak to wygląda to żałosne zachowanie bukmachera...

O widzisz właśnie czekam od pół godziny aż ktoś się łaskawie na czacie odezwie do mnie w tej sprawie. U mnie to samo, już prawie miałem do wypłaty, a dziś zniknęło część obrotu. Nie bardzo dużo bo gram głównie kursy powyżej 2.00, ale co to ma być żeby zmieniać zasady w trakcie....

L 15

lukasz_dyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na mój obrót to w zasadzie nie ma większego znaczenia. Tylko strasznie irytują mnie tego typu praktyki. Jeszcze wczoraj byłem skłonny polecać znajomym totolotka. Dziś już bym tego nie zrobił. Bo co z tego, że ja z jakiegoś powodu ich komuś polecę, jak jutro mój argument może być już nieaktualny, a ja wyjdę na idiotę.

Podbijam bo mnie też to ciekawi, orientuje się ktoś ? Jakoś nie po drodze mi do naziemniaka ????

Pytałem na czacie i podobno można zagrać w piątek bez podatku mecze np. z soboty. Tylko patrząc na politykę firmy dotyczącą nagłych zmian w regulaminie, nie byłbym tego wcale taki pewny...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wszystko wróciło do normy, stare konta mają stare zasady bonusu. Był to błąd systemu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Waldi1979 +2 Punkty
P 27

pawelw21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wierze w błąd systemu. Fala hejtu sie na nich wylała i sie przestraszyli imo