Może ktoś ma doświadczenie z gry na
STS oraz
Toto-Mix.
Totolotek lepiej czy gorzej?
Grałem na
STS'ie, gdzie zgarnąłem bonus (podwojenie wpłaty) - 300zł, wypłaciłem 1000zł (tak się nazbierało) i wpłaciłem 1000zł na totomixa.
1. W
STS, są nieco niższe kursy, niż w
totolotku (nie zawsze, ale w większości moich zakładów tak było);
2. Promocja na start jest łatwiejsza w totomixie, bo
a) w totomixie jest nieograniczona czasowo;
b) u obu buków masz dwa konta środków: pierwsze tych wpłaconych, drugie bonusowych, ale w
STS'ie musisz wykonać wymagany obrót środków bonusowych, po wymaganym kursie (chyba x3 otrzymanego bonusu po minimalnym kursie 3.1) i dopiero wtedy środki są przekazywane do głównej puli kasy. W totomixie też są dwa konta ale jeśli z środków bonusowych wygrasz kupon, od razu wygrana jest księgowana na koncie głównym (ale kupon musi mieć minimalny łączny kurs 3.6, przy przynajmniej 3 zdarzeniach). Dla mnie korzystniejszy jest wariant jaki proponuje
Totomix.
3. W
STSie z moją wypłatą nie było problemu, w Totomixie nie wiem. Mam nadzieję że wypłata będzie i że też nie będzie problemów.
4. Wydaje mi się że oferta zakładów
live jest bardziej ograniczona w Totomixie niż w
STSie, ale bardzo rzadko gram
live, więc się mogę mylić.
5. Ogólnie wydaje mi się że
STS ma nieco bogatszą ofertę, w nie tyle co na same zdarzenia, a samą mnogość zakładów przy danym zdarzeniu. Jedak ja gram dość monotonie, więc również mogę być w błędzie.
Ogólnie na chwilę obecną poleciłbym
Totomix. Jednak należy pamiętać że to
sts jest największym bukiem w Polsce, co pewnie za tym idzie najbezpieczniejszym (bo wypłacalnym). Co do Totomixa nie jest mały i myślę że też jest wypłacalny, ale nie można go łączyć z totalizatorem-
LOTTO (który kiedyś był właścicielem, a teraz już nie jest).
Jeśli masz jakieś pytania to radzę zadzwonić na infolinię totomixa (bo mają coś takiego).