>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Totolotek - opinie

skalus 63

skalus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100 miles away
Lecz bez karty ;), natomiast gdy masz kartę mogą zlimitować.
ja bardzo często grałem na karte za 999zł - był okres że kilka razy w tygodniu i nie było problemu.Jeśli chciałem zagrać za więcej grałem za 999 zł i resztę &lt;gdzie zgadza się &gt; często mi limitowali stawkę.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
O kant dupy mozna roztrzaskac ten bonus king. Wszystko sie przez to zesralo, kiedys szedles do punktu, nabijales punkty i 3 najlepszych mialo bonus, wycieczki tez byly ekstra. A teraz....kpina.
Nie dosc ze trzeba aktywowac co chwile jakies pierdoly bo inaczej sie punkty nie nabijaja to jeszcze kurs 5. Ten kurs to nawet mozna by przezyc, poprostu single trzeba grac w necie, a te 5 to 3 spotkania i jest, ale jak ja taka tasiemke bym chcial zagrac za tysiaka, to to rozbijam zeby nie przekroczyc 2280, a bonus mozna dodac tylko do jednego kuponu, na zdublowane kupony na ta sama karte nie wchodzi.
Gdyby nie totogol na ktorego sie uparlem to juz bym dawno omijal totolotka. No i jeszcze atmosfera, spoko ekipa jest u mnie, nie raz sie na******m wyszlo.

P 12

pefkohori6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie mozna zobaczyc numer danego zdarzenia bo w necie sa tylko nazwy ale nie widze numerow tak jak stacjonarnie ??

Przykladowo 03/09 18:20 3,35 Hercog P / Lucic-Baroni M Kudryavtseva A/Pavlyuchenkova A 1,25

rambo1723 3

rambo1723

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siemaneczko wszystkim mam pytanie jak moge sprawdzic numer zdarzenia jaki jest bo na kuponie mam zly numer zdarzenia
745 SAINT ETIEN-BASELA
takiego nie obstawialem mozecie zobaczyc na kiedy to jest zdarzenie

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież na kuponie musisz mieć podaną datę wyniku ostatniego zdarzenia...
Sprawdzić to mogłeś na kilka sposobów, choćby wpisując numer tego zdarzenia robiąc e-kupon.
Liga Europy na 18.02 ????
&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr id=&quot;ako_745&quot;&gt;&lt;th style=&quot;&quot;&gt;745&lt;/th&gt;&lt;th style=&quot;width:12px;&quot;&gt;
&lt;/th&gt;&lt;td class=&quot;teams ako_teams&quot; scope=&quot;row&quot;&gt;&lt;table style=&quot;width:205px;&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td style=&quot;text-align:left; border-top:none; width:185px;&quot;&gt;Saint Etienne-Basel (pierwszy mecz)&lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;vertical-align:middle; border-top:none;&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;num&quot;&gt;2.20&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;num&quot;&gt;3.15&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;num&quot;&gt;3.25&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;num&quot;&gt;1.30&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;num&quot;&gt;1.60&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;num&quot;&gt;1.31&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;time&quot;&gt;18/02
19:00&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obstawiałem wczoraj kupon, dziś idę odebrać kasę a tu okazuje się, że Prevc przegrał ze Stochem w 1 serii wczorajszej drużynówki.. a dobrze wiem, że wygrał. Najlepsze jeszcze, ze na oficjalnych wynikach w Totomixie jest, że Prevc wygrał z Gangnesem i przegrał z Kamilem a Gangnes wygrał ze Stochem.. Jak to zareklamować?
A tu oficjalne wyniki: http://medias2.fis-ski.com/pdf/2016/JP/3827/2016JP3827RL1.pdf

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Obstawiałem wczoraj kupon, dziś idę odebrać kasę a tu okazuje się, że Prevc przegrał ze Stochem w 1 serii wczorajszej drużynówki.. a dobrze wiem, że wygrał. Najlepsze jeszcze, ze na oficjalnych wynikach w Totomixie jest, że Prevc wygrał z Gangnesem i przegrał z Kamilem a Gangnes wygrał ze Stochem.. Jak to zareklamować?
A tu oficjalne wyniki: http://medias2.fis-ski.com/pdf/2016/JP/3827/2016JP3827RL1.pdf
Warto było w punkcie poprosić Panią by przedzwoniła do centrali (Analityka) by ten to sprawdził. Często przez &#39;&#39;przypadek&#39;&#39; popełniają takie błędy. Warto dlatego wyniki sobie sprawdzać samemu a nie w punkcie. Tobie natomiast radzę teraz przedzwonić do centrali opisać problem i czekać na szczęśliwy rezultat.

B 66

brokers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wygląda rozliczanie kuponów gdy zagra się w lokalu ? Można podejść jakąś godzinę po zakończeniu meczu czy później, czy może na następny dzień dopiero ?

skalus 63

skalus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100 miles away
Jak wygląda rozliczanie kuponów gdy zagra się w lokalu ? Można podejść jakąś godzinę po zakończeniu meczu czy później, czy może na następny dzień dopiero ?

Po zakończeniu meczu ok godziny i można odbierać kasę w lokalu .... chyba że mecz np tenis itf to nie zawsze tak szybko ale w 95% oferty zaraz po ok godzinki można odebrać wygraną.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
k@mil +10 Punkty
footballfactory 0

footballfactory

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
O kant dupy mozna roztrzaskac ten bonus king. Wszystko sie przez to zesralo, kiedys szedles do punktu, nabijales punkty i 3 najlepszych mialo bonus, wycieczki tez byly ekstra. A teraz....kpina.
Nie dosc ze trzeba aktywowac co chwile jakies pierdoly bo inaczej sie punkty nie nabijaja to jeszcze kurs 5. Ten kurs to nawet mozna by przezyc, poprostu single trzeba grac w necie, a te 5 to 3 spotkania i jest, ale jak ja taka tasiemke bym chcial zagrac za tysiaka, to to rozbijam zeby nie przekroczyc 2280, a bonus mozna dodac tylko do jednego kuponu, na zdublowane kupony na ta sama karte nie wchodzi.
Gdyby nie totogol na ktorego sie uparlem to juz bym dawno omijal totolotka. No i jeszcze atmosfera, spoko ekipa jest u mnie, nie raz sie na******m wyszlo.

Bonus Kinga masz tylko w internecie przecież, a nie w lokalu. Co do tego programu, to teraz chyba dają bilety na Euro 2016.

B 66

brokers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie też mi się tak kojarzy i to jest lipa bo wyniki wprowadzają niby co 30 minut a kupony wiszą.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Bonus Kinga masz tylko w internecie przecież, a nie w lokalu. Co do tego programu, to teraz chyba dają bilety na Euro 2016.

Czy Ty nie widzisz ze ja to pisalem w sierpniu.

Co do wypłat, jak nie jesteś niedzielnym graczem, a stałym, to nie ma problemu żeby wypłacili kase nazwijmy to zaocznie. Zostawiasz kupon, a potem sobie rozliczy.

S 0

shecklerewka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
woj.Dolnoslaskie
Nie polecam tego buka internetowego zagranie czegoś na live niejednokrotnie graniczy z cudem kursy w porównaniu do innych bukmacherów mizerne tylko na koszykówke sa ok,uboga oferta w półowie meczów nba nie ma +/- punktowy na danego zawodnika,bet club słaby fortuna ma 100 razy lepszy.Na totku grałem 2 lata tearz gram na fortunie..niebo a ziemia