>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak mam, Dowiedziałem się tak z biura dwóch ziemniaków. Jeden zresztą powstanie po nowym roku. Także tyle wiem a czy to będzie przełom Lutego/Marca to ja na 100 % tutaj potwierdzić nikomu nie mogę. Jedynie powiedzieć jakie chodzą słuchy. Także skoro jesteś lepiej poinformowany to gratuluje.

P 10

petepistol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szczerze, to nie wiem skąd takie wyczekiwanie i gorąca dyskusja na temat wejścia naziemnych do netu. Pełna rejestracja a potem inwigilacja kaplicowska mi się nie uśmiecha. Już wolę korzystać w tradycyjny sposób z oferty naziemnych.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Tak mam, Dowiedziałem się tak z biura dwóch ziemniaków. Jeden zresztą powstanie po nowym roku. Także tyle wiem a czy to będzie przełom Lutego/Marca to ja na 100 % tutaj potwierdzić nikomu nie mogę. Jedynie powiedzieć jakie chodzą słuchy. Także skoro jesteś lepiej poinformowany to gratuluje.
Ja pytałem o źródło. Bo jak ktoś pisze informacje to ważne co to jest za źródło - czy nie mówi tego, np. pani co przyjmuje w okienku.
Ja informacji nie mam żadnych. Jedyne co miałem do przekazania to już wyżej napisałem.
Szczerze, to nie wiem skąd takie wyczekiwanie i gorąca dyskusja na temat wejścia naziemnych do netu. Pełna rejestracja a potem inwigilacja kaplicowska mi się nie uśmiecha. Już wolę korzystać w tradycyjny sposób z oferty naziemnych.
Zgadzam się z kolegą. Dziękuję nie skorzystam. Ale ciekawy jestem jak to będzie działać

G 0

ganc_89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stepnica
Witam, o co chodzi z tą potencjalną wygraną tygodnia eKuponów na stronie Toto-mixsa. Co jakiś czas są nowe wygrane, a przecież usługa eKuponów została zakończona?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrze Panie Vaderze wiesz że takich info dawać nie wolno, Niech będzie że pan przy okienku powiedział bo tak będzie lepiej i nie rozgrzebujmy tego. Okaże się kto miał rację ???? .

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rawa Mazowiecka
Witam, o co chodzi z tą potencjalną wygraną tygodnia eKuponów na stronie Toto-mixsa. Co jakiś czas są nowe wygrane, a przecież usługa eKuponów została zakończona?

Zakończona została e-Promocja, ekupon to coś zupełnie innego, to znaczy wchodzisz na stronę tworzysz kupon, ale zatwierdzają go i tak w punkcie, podajesz wygenerowany kod i oni Ci puszczają normalny kupon.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ganc_89 +1 Punkty
panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

E-kupon to jest stworzenie kuponu, z zapisaniem numeru i wydrukowaniem go w punkcie ( płacisz również w punkcie ). Podczas tworzenia e-kuponu jest napisane: UWAGA!
Zapisanie eKuponu nie jest równoznaczne z zawarciem zakładu.

????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ganc_89 +1 Punkty
G 0

ganc_89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stepnica
W sumie sam mogłem do tego dojść, źle skojarzyłem eKupon z ePromocją. Dzięki mimo to;)

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czemu sie boicie ze jak buki naziemne dostana zgode ministerstwa bo bedzie inwigilowani?? bez przesady do cholery co my w drogiej korei polnocnej zyjemy czy w cywilizowanym kraju?? nie bedzie zadnych kontroli raczej , tylko ciekawi mnie kiedy to sie wszystko rozpocznie chcialbym zeby do konca stycznia najpozniej ale chyba sa na to male szanse niestety ....ale obym sie mylil

P 10

petepistol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grozer, przecież wiadome jest, że buki mają posłusznie o wszystkim meldować. Kto, ile, za ile, ile wygrał, ile przegrał. Punkt zaczepny do dalszych poszukiwań będą mieć. Bo jak wygrałeś tu, to może i jeszcze gdzieś. No ale jeśli ktoś chce być kurczakiem na strzelnicy..

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale mi hcodzi o buki naziemne jak beda mogly to wprowadzic!!! pozatym kogo to obchodzi ile ja wygrywam i za ile gram moja kasa wiec moge sobie znia robic co mi sie podoba ... i co piszesz ze ktos chce byc kurczakiem na strzelnicy przeciez nic nikt ci nie zrobi bo bedziesz odprowadzal podatek juz w momencie zawarcia zakladu wiec nic nie grozi

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale mi hcodzi o buki naziemne jak beda mogly to wprowadzic!!! pozatym kogo to obchodzi ile ja wygrywam i za ile gram moja kasa wiec moge sobie znia robic co mi sie podoba ... i co piszesz ze ktos chce byc kurczakiem na strzelnicy przeciez nic nikt ci nie zrobi bo bedziesz odprowadzal podatek juz w momencie zawarcia zakladu wiec nic nie grozi
nikogo*
oprócz jednej drobnej instytucji polującej na cudze pieniądze jaką jest Urząd Skarbowy

P 10

petepistol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
możesz z nią zrobić co Ci się podoba, jasne. odprowadzony zostaje też podatek. wszystko pięknie, jeśli jesteś w fanklubie STS-u czy innego czegoś naziemnego i tylko tam pogrywasz bo mają &quot;fajne kursy i ofertę&quot; i wspaniałomyślnie odprowadzają wyżej wspomniany podatek ????

arespl 63

arespl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ja z tego wszystkiego wnioskuje, ze jak ktos ma zmaiar grac tylko u ziemniaków, to nie ma za bardzo powodów do obawy :razz: chociaż konto pewnie będzie na szczególnym podglądzie :razz: ale jeżeli ktos gra w nielegalnych bukach, a przy okazji chce pograć u ziemniaka &lt; z inwigilacją w gratisie &gt;, to chyba trzeba odradzać, dopiki nie zobaczymy jak to w rzeczywistości działa :razz:

arespl 63

arespl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ironia grubą nicią szyta...

To ukończyłeś jakiś kurs dla krawcowych :razz:?? dostałeś dyplom ukończenia :razz:??

W sumie w toto chyba z 1 grudnia skasowali e-promocje, bo &quot;w najbliższym czasie&quot; miali stworzyć cos &quot;lepszego&quot;, tutaj czas mija a oni nie podają żadnych nowych info :razz:

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja z tego wszystkiego wnioskuje, ze jak ktos ma zmaiar grac tylko u ziemniaków, to nie ma za bardzo powodów do obawy :razz: chociaż konto pewnie będzie na szczególnym podglądzie :razz: ale jeżeli ktos gra w nielegalnych bukach, a przy okazji chce pograć u ziemniaka &lt; z inwigilacją w gratisie &gt;, to chyba trzeba odradzać, dopiki nie zobaczymy jak to w rzeczywistości działa :razz: wypowiedz ARESA pl.

chlopcy nie opowiadajcie glupot ze ktos bedzie pod specjalnym nadzorem bo gra u ziemniaka! naprawde macie wybitna wyobraznie , wszystko bedzie legalne , wiec zadnych podatkow i jakis rozliczen z US nie bedzie to juz podatek bedzie zplacony przy transakcji