>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z choinki się urwałeś?

Wszystko co zacytowałeś dotyczy sensu gry u bukmachera naziemnego (np. sts, totomix) przez internet i w międzyczasie gry u bukmachera internetowego (z licencją na Malcie).

Dzisiaj celnicy i urzędasy nie mają wielkich możliwości wyłapywania nielegalnych zakładów. Jeśli podasz swoje dane osobowe bukmacherowi naziemnemu i będziesz grał za duże pieniądze to na pewno ściągniesz na siebie podejrzenia, że grasz także u maltańskich bukmacherów. Teraz wystarczy już tylko jakiś nadgorliwiec i można dostać po łapach.

Celnicy mogą prosić bank o wyciągi z kont bankowych, ale dzisiaj nie bardzo wiedzą czuje konta sprawdzać... Resztę łatwo można sobie dopowiedzieć.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vader +10 Punkty (Brawo! Myślących w tej kwestii jest mało!)
R 13

reward

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy możecie normalnie zalogować się na swoje konto na stronie totolotka?
Jest godzina ok. 20.00
Strona wyświetla się poprawnie, ale nie można się zalogować... pokazuje się komunikat &quot;nie można sprawdzić statusu (LMCPN: błąd dodania)&quot;

K 0

kubuhunter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam pytanie gram w toto-gol i wygrałem mało strasznie ale nie rozumiem czegoś :

Kupon zakładu piłkarskiego TOTOGOL
numer kuponu 170158515026371864
status
wygrany
zakłady nr 431Z3
data zawarcia 2011-12-30 14:32:15
przyjmowane do 2011-12-31 14:00:00
na dzień do 2012-01-01
wartość kuponu 8.00 zł
systemowy TAK
ilość trafień 3
wygrane 1 stopnia -
wygrane 2 stopnia -
wygrane 3 stopnia -
wygrane 4 stopnia 2 po 4.12 zł (razem: 8.24 zł )
wysokość wygranej 8.24 zł
nr
mecz
wynik meczu
wynik zakładu
typowania
=1=
1 NORWICH - FULHAM 1-1 1 : 1 01 : 1
2 BOLTON - WOLVERHAMPTON 1-1 1 : 1 1 : 12
3 WEST BROMWICH - EVERTON 0-1 0 : 1 0 : 01
4 STOKE - WIGAN 2-2 2 : 2 12 : 1
5 BURNLEY - HULL 1-0 1 : 0 0 : 0
6 BARNSLEY - LEEDS 4-1 + : 1 1 : 2

dlaczego pisze wygrane 4 stopnia : 2 po 4.12 (razem: 8.24 ) nie rozumiem czemu 2 po 4.12 a nie jedna ???? może ktoś wie?

K 0

kubek15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo pewnie tam wchodzą w gre różne kombinacje i tobie siadły takie dwie więc masz dwie wygrane po 4.12zł.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
No i mamy , powrót do gry przez neta , ale na tym kończą się plusy . Edycja 2012 to jedno , wielkie ścierwo . Nie ma zupełnie nic nowego , żadnego przelewania kuponów na konto przez neta (znowu trzeba zepier***ać do punktów cały czas) , zabrali już nawet to 10% po przelaniu kuponu na konto , fatalnie to wygląda i żadnych ciekawych perspektyw na przyszłość ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Koledze się chyba pomyliło. Ja nie widzę wznowienia gry przez internet.

Wejdź sobie w moje konto , &quot;masz tam Toto-Mix / Toto-Liga / Toto-Gol saldo: 0.00 zł (przykład)&quot; , chyba że dla jaj sobie tak napisali ????. Jest też &quot;Jeżeli nie otrzymałeś kodu SMS lub został on skasowany, możesz wygenerować kod ponownie - po 10 minutach od wysłania pierwszego zlecenia. Kod SMS jest ważny przy kolejnych 20 transakcjach, do zakończenia sprzedaży w danym dniu.&quot; , wydaje mi się że gdyby nie było możliwości gry przez neta to nic takiego by nie napisali a już na pewno nie było by czegoś takiego jak saldo . Ale moge się mylić , jutro się wszystkiego dowiem w punkcie.

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisał Doberman -&gt;

Tak mam, Dowiedziałem się tak z biura dwóch ziemniaków. Jeden zresztą powstanie po nowym roku. Także tyle wiem a czy to będzie przełom Lutego/Marca to ja na 100 % tutaj potwierdzić nikomu nie mogę. Jedynie powiedzieć jakie chodzą słuchy.

Mozesz powiedziec o jakie buki chodzi ?? bo ciagle ciuchosza jezlei chodzi o to kiedy bedzie mozna u ziemniakow grac przez neta, i czy ktos wie cos nowego w tej sprawie??

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@kubuhunter, z kuponu wynika że grałeś systemem i dlatego masz to podwójne trafienie.

arespl 63

arespl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłem dzis w punkcie i pani nic mi nie mówiła, o wznowieniu usługi internetowej :razz: sam tez nie zauważyłem :razz:
Za to pani powiedziała, ze do 15 stycznia powinna być już decyzja, wiec juz coraz bliżej :razz:

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wejdź sobie w moje konto , &quot;masz tam Toto-Mix / Toto-Liga / Toto-Gol saldo: 0.00 zł (przykład)&quot; , chyba że dla jaj sobie tak napisali ????. Jest też &quot;Jeżeli nie otrzymałeś kodu SMS lub został on skasowany, możesz wygenerować kod ponownie - po 10 minutach od wysłania pierwszego zlecenia. Kod SMS jest ważny przy kolejnych 20 transakcjach, do zakończenia sprzedaży w danym dniu.&quot; , wydaje mi się że gdyby nie było możliwości gry przez neta to nic takiego by nie napisali a już na pewno nie było by czegoś takiego jak saldo . Ale moge się mylić , jutro się wszystkiego dowiem w punkcie.

te opcje o których mówisz są i były przez cały czas trwania E-promocji, jak również po jej zakończeniu.

M 0

mikel1222

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jeszcze nawiązując do tych wcześniejszych postach o ryzyku w gry w stsa przez neta jak takowy powstanie. Nie znam się na prawie zbytnio więc poprawcie jak źle myśle, ale wydaje mi się, że aby celnicy czy jakiekolwiek inne służby,mogli mieć wgląd w czyjeś konta bankowe,powinni mieć jakieś realne podejrzenia,a nie tylko że jak gra w legalnym buku to pewnie i gra w nielegalnym.
Ale jak mówię nie znam się na prawie,więc nie wiem czy tak jest ????

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jeszcze nawiązując do tych wcześniejszych postach o ryzyku w gry w stsa przez neta jak takowy powstanie. Nie znam się na prawie zbytnio więc poprawcie jak źle myśle, ale wydaje mi się, że aby celnicy czy jakiekolwiek inne służby,mogli mieć wgląd w czyjeś konta bankowe,powinni mieć jakieś realne podejrzenia,a nie tylko że jak gra w legalnym buku to pewnie i gra w nielegalnym.
Ale jak mówię nie znam się na prawie,więc nie wiem czy tak jest ????
W ubiegłym roku służby specjalne podsłuchały Polaków 1,3 miliona razy.
Myślisz że mieli 1300000 realnych podejrzeń?

skalus 63

skalus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100 miles away
Witam.Panowie pytanie za 100pkt
Jak są naliczane punkty za zwykły kupon puszczony w toto-mixie.
Wiem że teraz stawka jest liczona razy 2 ale na ich stronie jest cos takiego
Wysokość wygranej
Opłata za kupon
Czyli jak ma to rozumieć.Puszczam kupon za 100zł- mam juz 200 pkt i jeśli będzie on wygrany dajmy na to wygrana wyniesie 200zł to mam dodatkowe 200pkt. czy 400 ....
Pusciłem wczoraj kupon kupon za 120&lt;240pkt&gt; wygrałem 220zl i już za wygraną mi nie doliczono punktów..jeśli by nawet doliczyli to wygrana też jest razy 2 czy normalnie...

Dziekuje za odp.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
K 0

kubuhunter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja rozumiem !!!!!!!! na czy polega to że np. daje 1,2 - 0,+ ja to kapuje na czym to kombinacje polegają itp. ALE NIE ROZUMIEM DLACZEGO 2 !!!!!!!!!!! wygrane !!!!!

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja rozumiem !!!!!!!! na czy polega to że np. daje 1,2 - 0,+ ja to kapuje na czym to kombinacje polegają itp. ALE NIE ROZUMIEM DLACZEGO 2 !!!!!!!!!!! wygrane !!!!!

Bo do k... nędzy na sobie rozpiszesz te zakłady na pojedyncze to ci wyjdzie że z takich &quot;serii&quot; w 2 miałeś 3 trafienia i przestań zaśmiecać temat takimi bzdurami!