Do ok 15 śmigało, potem jak chciałem koło 20 wejsc, to juz lipa :razz:
U mnie na chrome cały czas dziala :?
Do ok 15 śmigało, potem jak chciałem koło 20 wejsc, to juz lipa :razz:
dzisiaj natknąłem się na taką informacje ze strony totolotka
" Z przyjemnością informujemy, że w wybranych punktach Totolotek została udostępniona oferta TOTO-MIX LIVE.
Zakłady LIVE stanowią odrębną ofertę zakładów bukmacherskich Toto-Mix, które przyjmowane są na zdarzenia podczas ich rozgrywania. Będą na pewno nie lada atrakcją i niesamowicie emocjonujące, bowiem mamy możliwość wnoszenia zakładów aż do ostatniego gwizdka na boisku. Mamy nadzieję, że nowa oferta przypadnie g raczom do gustu. "
Dzisiaj to juz przesada strona totomix nie działa pare dobrych dni .Zadzwoniłem do dostawcy mojego internetu bo mam radiowy oni również nie moga sie połaczyc wystosowali odpowiedni email do totomixa i wyszło że nie wiadomo jak totolotek zbanował ip różnych dostawców internetu i jest problem dlatego strona u niektórych nie działa
fakt faktem działa coś takiego. szkoda tylko że przez cały dzień w usłudze live znalazły się 3 spotkania. 2x hokej + legia. Że tak się wyrażę bida z nędzą - no ale zawsze coś.dzisiaj natknąłem się na taką informacje ze strony totolotka
" Z przyjemnością informujemy, że w wybranych punktach Totolotek została udostępniona oferta TOTO-MIX LIVE.
Zakłady LIVE stanowią odrębną ofertę zakładów bukmacherskich Toto-Mix, które przyjmowane są na zdarzenia podczas ich rozgrywania. Będą na pewno nie lada atrakcją i niesamowicie emocjonujące, bowiem mamy możliwość wnoszenia zakładów aż do ostatniego gwizdka na boisku. Mamy nadzieję, że nowa oferta przypadnie g raczom do gustu. "
Padła też bystra odpowiedź.witam , panowie wiadomo cokolwiek kiedy bukmacherzy naziemni dostana licencje na granie online, z tego co nieoficjalnie wiadomo milo byc wyjasnione pol roku po dostarczeniu dokumentow do MF, wiec do miesiaca czasu powinno cos sie wyjasnic , szukalem informacji kiedy moze to nastapic ale nic nie znalazlem . jezeli ktos by cos wiedzial na temat temat to prosze o info,
Cóż... mimo, że "bez odbioru" to jednak zapytam.Najszybciej Przełom lutego/Marca
bez odbioru. trzeba czekać na dalsze info