>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

dibetto 152

dibetto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co z kasą, która została na koncie? Albo z wygranym wczoraj kuponem w ramach e-promocji?:-|

roman1978 0

roman1978

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dostęp do e-konta jest nadal aktywny. Zeby wyplacic pieniadze z salda, trzeba pobrac haslo &lt;z zakladki: moje konto&gt;, wtedy dostaniesz sms&#39;em kod z ktorym idziesz do punktu i tam dostajesz swoja kase z konta. A co do wygranego kuponu to jest tak jak bylo - dodajesz go normalnie do wydruku na swoim koncie, generujesz haslo i idziesz z nim do punktu, tam drukuja i dostajesz kase - czyli tutaj bez zmian. wiem, bo wlasnie odbieralem pokazna wygrana i starym zwyczajem zagralem w punkcie :p juz prawie zapomnialem jak to sie robi:p ale bardzo sympatyczna pania spotkalem takze bede wpadal czescie :p

J 6

josed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zostało zamknięta e promocja, ponieważ chcą wprowadzić coś takiego jak u normalnego internetowego buka. Jeżeli im się nie uda to e promocja wróci normalnie.
Całe zamieszanie ma potrwać +/- 3 dni.

arespl 63

arespl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zostało zamknięta e promocja, ponieważ chcą wprowadzić coś takiego jak u normalnego internetowego buka. Jeżeli im się nie uda to e promocja wróci normalnie.
Całe zamieszanie ma potrwać +/- 3 dni.

Jak się okaże, że masz racje, to stawiam Ci piwo za dobre wieści :razz::razz:

footballfactory 0

footballfactory

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zmartwię cię, ale jak dla mnie bankowo potrwa to dłużej niż trzy dni. Myślę, że do sprawy wrócą na początku przyszłego roku. Raczej pewne jest, że chcą wejść z pełną grą internetową.

J 6

josed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłem dzisiaj porozmawiać z ludźmi którzy w tym siedzą. Niestety nie mogę potwierdzić tej informacji w 100%, piszę tylko to o czym się dowiedziałem.
Z oferty piwa skorzystam :p

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
jakiego piwa? ;D
aaa to ten bonus niespodzianka ???? dla każdego kto zagra kupon czy jak?
ok dzięki ;]

arespl 63

arespl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witamy,

Mamy nadzieję, że już niebawem uruchomiona zostanie dużo lepsza usługa. Do tego czasu zachęcamy do odwiedzin punktu Totolotek i skorzystania ze specjalnego bonusu dla posiadaczy karty Ligi Mix`u.

Z wyrazami szacunku

Czyli pewnie tak jak piszecie, ze sie przerzucają na pełneo-internetową wersje :razz:

J 6

josed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeżeli im się nie uda to przywrócą tamto. W 3 mają się uwinąć ????

arespl 63

arespl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeżeli im się nie uda to przywrócą tamto. W 3 mają się uwinąć ????

Będę miał trochę daleko z Lubelskiego do Szczecina z tym piwem :razz::razz:

Szkoda, ze wcześniej nie poinformowali co sie dzieje :razz: tylko nagle wszystko przestaje działać :razz: na drugi dzień esa dostaje, ze usługa jest usunięta i jakby nie forum i pisanie z nimi, to w sumie nic nie wiadomo :razz:

J 6

josed

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No zobaczymy co będzie, mam nadzieje, że jak się zmieni to tylko na lepsze ????

roman1978 0

roman1978

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i tak fajnie ze byla taka mozliwosc. Niedlugo wejda w internet to i ta przerwa z e-promo nie bedzie taka straszna, poczekamy zobaczymy ????

arespl 63

arespl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niedawno wróciłem z ziemniaka, myślałem, ze się coś dowiem od babki, ale ni w ząb :razz: Na wstępie mi powiedziała, ze sami nie wiedzieli co się dzieje i ze tez myślała, ze się przyczepili do nich ważniaki w garniturach i kazali zamknąć &quot;e-promocje&quot; :razz: A jak jej powiedziałem, co mi support napisał i co w necie &quot;nieoficjalnie&quot; słychać o nowych perspektywach, to zrobiła wielkie oczy i nie bardzo mi uwierzyła :razz: W ogóle to się zdziwiła, ze się da wypłacić kasę za kupony :razz: Akurat musiałem trafić na tą nieogarniętą... :razz:

K 0

kamazaw92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zawadzkie
kurcze nawet na weekend nie
zdążyłem puścić ale na koncie 40 zł zostało i nie wiem czy wypłacić czy czekać ciekawe czy wogóle jeszcze to uruchomią

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witamy,

Mamy nadzieję, że już niebawem uruchomiona zostanie dużo lepsza usługa. Do tego czasu zachęcamy do odwiedzin punktu Totolotek i skorzystania ze specjalnego bonusu dla posiadaczy karty Ligi Mix`u.

Z wyrazami szacunku
Uff , dobrze bo już myślałem że gra u buka dla ludzi którzy nie chcą łamać prawa się skończyła (bo nie oszukujmy się , ale gra z 15 % podatkiem bez żadnych bonusów skończy się na 100% klęską). &quot;Dużo lepsza usługa&quot; może wprowadzą jakieś zakłady live , albo chociaż będzie można przelać wygrany kupon bez odwiedzania punktu ????