>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam ,panowie czy jezeli zaloze sobie karte w toto-mixie i bede obstawial przez internet to popelniam przestepstwo w zwiazku z ustawa hazardowa ?? czy tylko buk bedzie odpowiadal jezeli sie cos z tej sprawie zacznie dziac?? dziekuje za gory za pomoc

K 16

kombi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam ,panowie czy jezeli zaloze sobie karte w toto-mixie i bede obstawial przez internet to popelniam przestepstwo w zwiazku z ustawa hazardowa ?? czy tylko buk bedzie odpowiadal jezeli sie cos z tej sprawie zacznie dziac?? dziekuje za gory za pomoc
Jasne że możesz grać śmiało bo przecież dzięki podatkowi zakłady typu totomix są w pełni legalne w naszym kraju ;)

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale zaden naziemny buk nie dostal licencji na to by mozna bylo grac przez internet, a jak czytalem to totomix jest na swieczniku bo lamie ta zasade, wiec nie wiem co o tym sadzic, bylo by to ulatwienie jakby mozna bylo grac ale licencji jeszcze nie maja, a oferuja uslugi tego typu

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co wiem to totomix omija brak licencji i de facto nie grasz u nich przez internet, tylko kupujesz w kolekturze zakład (wpłacając pieniądze), a później przez internet go &#39;doprecyzowujesz&#39;.

Dlatego jeśli zagrasz za całość kwoty, którą wpłaciłeś w kolekturze i wygrasz to pieniądze nie zostaną dopisane do stanu konta, tylko będziesz musiał odebrać wygraną w punkcie (i ewentualnie ponownie wpłacić).

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
tak jak napisał kolega-wygrane kupony nie dodają Ci się do salda, musisz pobrać hasło do wypłaty kuponów i z nim i swoja kartą idziesz do punktu i kolektor kupon drukuje i przelewa Ci na konto lub wypłaca gotówkę. Zależy jak chcesz. Jeśli np wpłaciłeś dyche na konto i zagrałeś za 2 zł, to zostaje Ci 8 zł. Jeśli przez 60 dni nie wpłacisz jakiejkolwiek kwoty to te 8 zł Ci przepada. Jeśli byś zrobił w 59-tym dniu wpłatę 10 zł, to łącznie masz 18 zł i te pieniądze przedłużają Ci ważność konta o kolejne 60 dni. Jeślie miałeś te 8zł i w 59 dniu zrobisz zakład np za 2 złote, a nie zrobisz żadnej wpłaty na konto, to 60-tego dnia i tak reszta tej kasy Ci przepadnie. Wypłata salda-oznacza to, że pobierasz hasło do wypłaty salda i w kolekturze wypłacasz wszystkie pieniądze jakie wcześniej wpłaciłeś na swoje konto internetowe. Możesz to zrobić w każdej chwili.

No wlasnie ciekawy jestem tego punktu bo mi gosciu w toto-mix powiedzial co innego ?!
Jesli mam powiedzmy 100zl i zagram zalozmy za 10 to zostaje 90zl i pozniej nie musze wplacac a wystarczy ze zrobie ruch na koncie czyli zagram np. 59 dnia za kolejne 10zl to zostanie mi 80zl na kolejne 60 dni i nic mi nie przepada mimo ze nie robilem zadnej wplaty na konto ?!

To jakto jest naprawde ???

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak chce sobie zalozyc konto to podaje jakies swoje dane osobowe?? chodzi mi zeby nie bylo jakis nie przyjemnosci jezeli okaze sie ze jest to nielegalne przedsiewziecie z ich strony te zaklady on-line....

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak chce sobie zalozyc konto to podaje jakies swoje dane osobowe?? chodzi mi zeby nie bylo jakis nie przyjemnosci jezeli okaze sie ze jest to nielegalne przedsiewziecie z ich strony te zaklady on-line....

Nie jest nielegalne i nie podajesz danych osobowych

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli spokojnie sobie mozna zalozyc konto w totomixie i sobie przez internet obstawiac?? bez zadnych obaw ze popelniasz jakies wykroczenie ?? dzieki z gory za pomoc

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chce sie upewnic zeby nie miec zadnych nie przyjemnosci jezeli jest to nie zgodne z prawem , ale jak mowicie ze jest to legalne to fajnie , trzeba sobie zlaozyc konto i w domku sobie obstawiac mecze...

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
chce sie upewnic zeby nie miec zadnych nie przyjemnosci jezeli jest to nie zgodne z prawem , ale jak mowicie ze jest to legalne to fajnie , trzeba sobie zlaozyc konto i w domku sobie obstawiac mecze...

to zrób tak i przestań marudzić jak dziecko.:;/:

G 48

grozer9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok dzieki za pomoc , sorry ze tak meczylem ale chcialem byc pewny co to tej mozliwosci grania, ale jak mowicie ze nie ma co sie bac to fajnie... ????

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
E-promocja to nie jest gra przez internet, ponieważ każda wpłata na zakład otwarty i wypłata kuponu udbywa się tylko i wyłącznie w punkcie Totolotek.

Na wypłatę kuponu masz 60 dni od ostatniego wyniku

Jeśli chodzi o to hasło, które jest ważne przez 7 dni: jest to hasło jakie generujesz sobie do wypłaty kuponu, jest ono ważne faktycznie 7 dni, ale jak w ciągu tygodnia nie wypłacisz kuponu w punkcie i hasło straci ważność - musisz poprostu dodać kupon do wydruku ponownie.

&quot; No wlasnie ciekawy jestem tego punktu bo mi gosciu w toto-mix powiedzial co innego ?!
Jesli mam powiedzmy 100zl i zagram zalozmy za 10 to zostaje 90zl i pozniej nie musze wplacac a wystarczy ze zrobie ruch na koncie czyli zagram np. 59 dnia za kolejne 10zl to zostanie mi 80zl na kolejne 60 dni i nic mi nie przepada mimo ze nie robilem zadnej wplaty na konto ?!

To jakto jest naprawde ???&quot; - środki na koncie ( TM, TL i TG ) są ważne przez 60 dni. Jeśli w tym czasie nie zrobisz kolejnej wpłaty ( minimum 10 zł ), lub nie wypłacisz salda - wtedy środki zgromadzone na koncie ulegają przedawnieniu. Jeśli natomiast wpłacisz pieniądze na zakład otwarty - od daty wpłaty na konto środki przedłużają się o kolejne 60 dni.

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
jak jest z rozliczaniem handicapów w koszykówce w wypadku dogrywki? Jest na to punkt w regulaminie?

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
&quot; Koszykówka: Dla rozstrzygnięcia zakładów za oficjalny wynik uznaje się wynik uzyskany w regulaminowym czasie gry, o ile opisane zasady danego zakładu nie stanowią inaczej. &quot;

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
no a mi uznali wynik z dogrywki... miałem handi +5.5 i jest rozliczone jako minus a wynik regulaminowego czasu to remis, więc już sam nie wiem

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
To jakto jest naprawde ???&quot; - środki na koncie ( TM, TL i TG ) są ważne przez 60 dni. Jeśli w tym czasie nie zrobisz kolejnej wpłaty ( minimum 10 zł ), lub nie wypłacisz salda - wtedy środki zgromadzone na koncie ulegają przedawnieniu. Jeśli natomiast wpłacisz pieniądze na zakład otwarty - od daty wpłaty na konto środki przedłużają się o kolejne 60 dni.

Dzieki za odpowiedz ???? W takim razie zostalem wprowadzony w blad aczkolwiek ten gosc z toto-mix naprawde jest kompetentny facet i az sie dziwie ze tak sie zapieral ze tak jest ?! Mowil ze wystarczy zrobic ruch na koncie ?!

A moge np. isc 59 dnia wyplacic saldo i od razu wplacic zeby zyskac kolejne 60 dni ???

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
możesz zrobić i tak, ale chyba łatwiej wpłacić sobie minimum dychę, niż wypłacać saldo ????

pamiętaj, że jak masz kasę na koncie i masz np też kwotę bonusową na nim, to przy wypłacie salda tracisz bonus, bo nie podlega on wypłacie ????