- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Statsy na poprzedniej stronie.... (zaaktualizuje wieczorem)
(Seria XI) Tenis (bilans sierpnia: )
Olympics London - start: 16:30
#1 ???? Feliciano Lopez (ESP) vs. Jo-Wilfried Tsonga (FRA) over 22,5 ▶ [1,73]
----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
Stawka: 150 PLN / PW: 109 PLN
Lopez w formie. Odbudował się nieco na tym turnieju, dobrze trzyma serwis i nieźle wypuszcza piłkę po skrzydłach. Uważam, że z wyczerpanym Tsongą po wczorajszym maratonie z Raonicem będzie w stanie powalczyć łeb w łeb. Over jak najbardziej na miejscu.
#2 ???? John Isner (USA) vs. Janko Tipsarevic (FRA) over 25 ▶ [2,00]
--------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
Stawka: 150 PLN / PW: 150 PLN
Tutaj podobnie uważam, że Isner posiada potencjał by ten mecz wygrać. Janko wybronił się po słabym i w konsekwencji przegranym I secie z Petzschnerem na 2:1. Isner przy swoim serwisie takiej przewagi by tak łatwo nie oddał. Spodziewam się tutaj tiebreaków i jak najbardziej 3-setówki.
Brakło gema do wygrania zakładu.. właściwie to potrzebowałem wygranej Tipsarevica w tym nieszczęsnym tiebreaku. Multum piłek setowych, nie mówiąc już że miał 6-5 i swoje podanie.
.
Edit: Nawet nie wiedziałem, że ten cały Bet365 nie rozlicza tak jak w Pinnacle zwrotów.......... Kupon Isnera przegrany jednak.
(Seria XI) Tenis (bilans sierpnia: )
Olympics London - start: 16:30
#1 ???? Feliciano Lopez (ESP) vs. Jo-Wilfried Tsonga (FRA) over 22,5 ▶ [1,73]
----------------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
Lopez w formie. Odbudował się nieco na tym turnieju, dobrze trzyma serwis i nieźle wypuszcza piłkę po skrzydłach. Uważam, że z wyczerpanym Tsongą po wczorajszym maratonie z Raonicem będzie w stanie powalczyć łeb w łeb. Over jak najbardziej na miejscu.
#2 ???? John Isner (USA) vs. Janko Tipsarevic (FRA) over 25 ▶ [2,00]
--------------------------------------------------------------------
▶ Buk:
Tutaj podobnie uważam, że Isner posiada potencjał by ten mecz wygrać. Janko wybronił się po słabym i w konsekwencji przegranym I secie z Petzschnerem na 2:1. Isner przy swoim serwisie takiej przewagi by tak łatwo nie oddał. Spodziewam się tutaj tiebreaków i jak najbardziej 3-setówki.
Brakło gema do wygrania zakładu.. właściwie to potrzebowałem wygranej Tipsarevica w tym nieszczęsnym tiebreaku. Multum piłek setowych, nie mówiąc już że miał 6-5 i swoje podanie.
Edit: Nawet nie wiedziałem, że ten cały Bet365 nie rozlicza tak jak w Pinnacle zwrotów.......... Kupon Isnera przegrany jednak.