>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

System 100% !!??? Czy dobra lokata ?

P 0

przemo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wybaczcie mi jeżeli się wygłupię ale jestem jeszcze bardzo „zielony”. Nie gram nawet jeszcze (typuję na „sucho”) ale od kilku tygodni się przyglądam, przeliczam, sprawdzam itp.

Pomysł taki:

Stawiam jakąkolwiek już sumę (powiedzmy 100zł) na zakład o kursie 1,01 a następnie codziennie stawiam to co wygrałem ponownie na taki kurs.
Rewelacji nie ma – ale po roku mam już prawie 40% stawki a po dwóch PONAD 1400%.
Żaden bank ani fundusz nie da ci takiej stopy zwrotu !!!!

W związku z tym pytanie:
czy zdarzyło się wam już kiedykolwiek nie wygrać zakładu o kursie 1.01 (czy nawet 1.02 lub1.03) ?????
Oczywiście mówię tu o zwykłym prostym zakładzie bez podpórek itp. I oczywiście o sprawdzonym prawdopodobieństwie.

hubert_23 42

hubert_23

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wybaczcie mi jeżeli się wygłupię ale jestem jeszcze bardzo „zielony”. Nie gram nawet jeszcze (typuję na „sucho”) ale od kilku tygodni się przyglądam, przeliczam, sprawdzam itp.

Pomysł taki:

Stawiam jakąkolwiek już sumę (powiedzmy 100zł) na zakład o kursie 1,01 a następnie codziennie stawiam to co wygrałem ponownie na taki kurs.
Rewelacji nie ma – ale po roku mam już prawie 40% stawki a po dwóch PONAD 1400%.
Żaden bank ani fundusz nie da ci takiej stopy zwrotu !!!!

W związku z tym pytanie:
czy zdarzyło się wam już kiedykolwiek nie wygrać zakładu o kursie 1.01 (czy nawet 1.02 lub1.03) ?????
Oczywiście mówię tu o zwykłym prostym zakładzie bez podpórek itp. I oczywiście o sprawdzonym prawdopodobieństwie.

oczywiscie kury o takiem przeliczniku czesciej niewpadaja niz po kursie 1.3 a nawet masz nadzieje ze przez rok czy niebedzieniespodzianki.... stary to niebank lepiej wplac sobie kase na mbank po kursie 4 procent ???? czysty i pewny zysk ????

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Słuchaj miszczu

Patrz na moje ststysy z tamtego roku :

kurs 1.01-1.40 Skuteczność 65%
Kurs 1.85-2.50 Skuteczność 85%
Kurs 2.51-7.00 Skuteczność 45%

Jak widzisz przy kursach wyzszych jestem na + a przy kursach malutkich nie wiec mozna postawic na Federera w 1 rundzie ale pamiętaj moze być krecz !!

P.S Odradzam ten sposób gry bo przy 1 porażce masz - 100%

A 0

aero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Earth
Czyli wychodzi na to ze weszło Ci około 425 meczów. Jakos mi sie nie chce wierzyc w taka skutecznosc :mrgreen: :mrgreen: I to na kursach od 1,85 do 2,50

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. A ja mam taki pomysł. Zakład live 5 minut do końca i drużyna prowadząca 3:0, albo wyżej. Kurs 1.01, czy nie warto zagrać tym sposobem?

40% zysku w rok.

R 23

rutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wiec mozna postawic na Federera w 1 rundzie ale pamiętaj moze być krecz !!

U większości bukmacherów krecz oznacza unieważnienie zdarzenia. Tzn. weszło po kursie 1.00

gras197 0

gras197

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5 min przed końcem przy wyniku 3:0 dostępny będzie tylko handicap 0:2. Raczej nie bedzie opcji kto wygra a jak będzie to tylko na remis i przeciwną a na drużynę wygrywającą będzie zamknięty.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Tu bym proponował lay&#39;ye na wysokie wyniki ????

Był użytkownik co bawił się w coś takiego na forum jakiś czas temu i ładnie popłynął :mrgreen:

agent00typer 116

agent00typer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-dy / Scotland
Witam. A ja mam taki pomysł. Zakład live 5 minut do końca i drużyna prowadząca 3:0, albo wyżej. Kurs 1.01, czy nie warto zagrać tym sposobem?

40% zysku w rok.

jak jakaś drużyna wygrywa 3-0 i jest 5 min do końca to buki najczęściej blokują to zdarzenie. Także nie znajdziesz raczej takiego zakładu

P 0

prokubik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra, ale nawet jeśli... to i tak to jest bez sensu! wolałbym zagrać 1 mecz po kursie 1.4, przeanalizowany i sprawdzony zamiast bawić się rok aby zyskać te 40% - z czego na 85% jakaś wpadka się trafi

msjr 0

msjr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
;p
czemu nie znajdzie??? szukaj na betfair! chwile bawilem sie w stawianie ok 5-10 min przy wynikach 2-0 lub 3-0 przed koncem po kursach 1,04-1,09 i nawet dobrze szlo. Jednak niekoniecznie polecam ten system

K 0

kamil765

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tym sposobem nie masz szans zarobic lepiej grac duble po kursie 2,0 i wyzej i bedzie dobrze