Czemu nie ma się szans zarobić?
Bo nie jest mozliwe zeby przez dwa lata z rzedu czy rok trafial non stop kursy 1.01 i wyzej. To jest po prostu NIEMOZLIWE musialby selekcje robic i nie grac codziennie
Czemu nie ma się szans zarobić?
Ja zawsze robię selekcje ty nie? wystarczy zagrać np w meczu Olimpiakos -Bordo w przerwie że "nie będzie 2-3" lay jest po kursie 95, za dużo takich meczy nie ma gdzie w jednej połowie się zmieni tak drastycznie wynik.Nie mówie tu o 2 latach ale 3 miesiące można trafiać kursy 1,01-1,15.Bo nie jest mozliwe zeby przez dwa lata z rzedu czy rok trafial non stop kursy 1.01 i wyzej. To jest po prostu NIEMOZLIWE musialby selekcje robic i nie grac codziennie
Ja zawsze robię selekcje ty nie? wystarczy zagrać np w meczu Olimpiakos -Bordo w przerwie że "nie będzie 2-3" lay jest po kursie 95, za dużo takich meczy nie ma gdzie w jednej połowie się zmieni tak drastycznie wynik.Nie mówie tu o 2 latach ale 3 miesiące można trafiać kursy 1,01-1,15.
Jak takiś mądry to se graj te kursy, zobaczymy jak szybko popłyniesz i nie będziesz tak kozaczył następnym razem.Bo takie kursy nie gra się na zdarzenia 1X2 tylko bardziej na DW.![]()
Gram od dawna taki kursy i zarabiam![]()
Uważam, że lepiej stawiać wysokie kursy na drużyny z teoretyczną małą szansą na zwycięstwo niż duże kwoty na "pewniaki". Bardzo często pewniaki zawodzą. Kilka razy już mnie takie stawianie uratowało od bankructwa. Dużo szczęścia na pewno było, ale kiedyś robiłem kalkulacje i średnio w 1 na 3 meczy była niespodzianka czyli zwycięstwo słabszej drużyny.