>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam takie pytanie czy wygraną w sts dalej można odebrać tylko w punkcie gdzie obstawiałem ? Dawno nie grałem w sts, a nóż się coś zmieniło ? A do punktu gdzie obstawiałem mam 100km a kupon wszedł
tak, niestety tylko w tym samym punkcie ...ostatnio miałem podobny problem więc na 100% tak jest:-?

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Poniedziałek 11:00 - 18:00
Wtorek - Piątek 10:00 - 18:00
Sobota 10:00 - 16:00
Niedziela 10:00 - 15:00

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
W STS podobno (według Abc poczatkujęcego) istnieje zakład kombinacyjny czyli &quot;polega na wytypowaniu 12 wydarzeń podanych raz w tygoniu...&quot;

jakoś chyba to nie funkcjonuje juz?? prawda, bo nie widać ?

p_snk 0

p_snk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SANOK
Witam
Panowie na jakiej ulicy w Krakowie jest najbliżej STS koło galerii Krakowskiej ??

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Kiedys byl naprzeciwko Galerii Krakowskiej, na ul.Lubicz 3, ( skrzyzowanie nad przejsciem podziemnym) , ale nie wiem czy dalej tam istnieje, nastepny jest w rynkum bodajze na Szczepanskiej... Od Galerii 7 minut spacerkiem ????

blant 0

blant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Mam problem. Postawiłem wczoraj na Roddicka i jak wiadomo Djokovic skreczował. Poszperałem trochę w tym temacie i znalazłem kilka ciekawych informacji. Zacytuję tylko jedną. Mianowicie:
Niestety kolego pozegnaj sie z kasą. Nie ma zwrotu. W regulaminie naziemnych jest tak ze jesli odbędzie sie chociaz jedna piłka w meczu to nie ma zwrotu.
Obczaiłem też regulamin stsa. I jest tam napisane, że&quot;
Stawka zwrócona zostaje zawierającemu zakład w przypadku, gdy wybrane wydarzenie nie odbyło się lub zostało nie dokończone w przypadku wydarzenia
z określonym czasem jego zakończenia.
To jak to w końcu jest? Proszę o odpowiedź i od razu z góry dzięki.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zostanie policzone pewnie po kursie 1,00 jeżeli typ był na Roddicka jak wiadomo Djoko skreczował czyli wygrał Roddick jednak buk traktuje to trochę śmiesznie i daje 1,00.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To bardzo duzy plus dla STSa dzięki za informację chyba trzeba będzie się przenieś

pirowastone 27

pirowastone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
mazury
jak jest z pilka reczna w zakladzie do 3 gol. ? wygrywa druzyna ktora strzeli 3 bramki czy druzyna prowadzaca po 3 golach??

rex 144

rex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
System &quot;JEDENASTKA&quot; w STS-ie.

O co w nim chodzi? Puściłem 11 remisów, tylko nie umiem obliczyć wygranej w zależńości od padniętych remisów.
Np. wejdzie 6 remisów na 11 remisów - to ile wygram? (średni kurs na remis niech będzie 3.00)
Albo jak wejdzie mi 7 remisów na 11 remisów - to ile wygram? Niech mi ktoś to na przykładzie wytłumaczy.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
SYSTEM JEDENASTKA
System ten składa się z czterech samodzielnych &quot;kuponów&quot; (A,B,C,D) z których każdy z tworzy tzw. AKO (kurs &quot;kuponu&quot; np.A). Tak jak w systemie &quot;czwórkowym&quot; zarówno A,B,C i D może składać się z jednego jak i kilku spotkań. Po wypisaniu swoich kuponów A,B,C i D komputer rozpisuje je na 11 zakładów, stawiając na każdy z nich tą samą kwotę np. po 2 zł:
1) ABCD
2) ABC
3) ABD
4) ACD
5) BCD
6) AB
7) AC
8) AD
9) BC
10)BD
11)CD
Najtańszy koszt tego systemu wynosi 22 zł=11*2 zł. Kupon systemowy &quot;jedenastka&quot; wygrywa nawet przy dwóch błędach np. przy błędzie w A i C wygrywa zakład nr 10 BD. W takiej sytuacji, aby nie być stratnym na kuponie systemowym &quot;jedenastka&quot; poszczególne AKO muszą wynosić co najmniej 3,50 (uwzględniając podatek).
SYSTEMY BUKMACHERSKIE: STS
JEDENASTKA
W firmie STS ten system jest grą, w której obstawiający wybiera z aktualnej oferty 11 wydarzeń, w których przewiduje wynik remisowy (X). Stawka na jeden kupon wynosi 2 albo 10 złotych. Wygraną ustala się według liczby odgadniętych wyników remisowych (tabela w kolekturach STS). W tej grze ustalono limit wygranej na jeden kupon w wys. 100.000 złotych.

M 0

marcin76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
tzn i tak nie rozumiem tej jedenastki ???? załóżmy że postawiłem 2 złote i weszło mi 5 remisów. Ile mogę wygrać?
EDIT: ok już wiem ;d wypłacili 1,80 zł za 6 remisów :/

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jedenastka w stsie puszczasz 11 remisow jesli wszystkie sie odbeda to :

5 - 1
6 - 1
7 - 2
8 - 5
9 - 20
10 - 200
11 - 10000
pierwsza liczba to jest ile Ci weszlo remisow druga liczba to kurs za jaki Ci wyplaca. czyli np 5 Ci weszo stawiasz 2 zl czyli wygrywasz 2 * 2 czyli 4 zl odjac podatek. ale jak juz Ci wejdzie 10 meczy to wygrasz 400 za 2 zl. itp.

System ten polega na tym ze mozesz sie pomylic w typowaniu a i tak wygrasz. Tyle ze to sa same remisy. pozdro.

Status
Zamknięty.