>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
B 0

bat123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
też właśnie jak kolega pare postów wyżej chciałbym się dowiedzieć jak stawiać i jakie sa kursy na tych loteriach świata, bo na stronie nic na ten temat nie jest napisane;)

malesiak 8

malesiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
też właśnie jak kolega pare postów wyżej chciałbym się dowiedzieć jak stawiać i jakie sa kursy na tych loteriach świata, bo na stronie nic na ten temat nie jest napisane;)

Podbijam;)

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
dokładnie tak.
Swoją drogą to w sumie lepiej grać w to niż w lotka, bo tam to wiadomo że nie wygrasz a ty szansa jest większa juz

A 0

angels768

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siewierz
witam, wie może ktoś czy dzisiaj otwarty jest sts ? Są dzisiaj święta, a typy świetne, więc pytam ???? Mam 30 KM to nie pojade sprawdzić raczej :/

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Gdzie znajdę wyniki losowań lotka hiszpańskiego?
może jest strona co są wszystkie wyniki z różnych państw?

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Dość dawne wyniki, ale na 3 stronac byłem i nowszych nie znalazłem, możę trzeba poczekać na aktualizacje.
http://www.europeanlotteryguild.com/wne_intro.htm

Powinno byc na stronie sts w wynikach

nie wiem o co chodzi, w sts-ach na stronie nie ma jeszcze wyniku z 13 kwietnia z loterii hiszpańskiej tak samo jak na tej stronie co podał kolega też nie ma, jest tylko wynik z 11 kwietnia :kwasny4565:

:cry:

S 0

spike90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zabki
To poczekaj, ja jak wchodziłem gdy pisałem poprzedniego posta to były wyniki z 8/9 kwietnia...

K 0

khalidor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanko jest meczyk z 19,04,2009 Manch.Utd.- Everton 0-0 regulaminowy czas. Everton wygrywa w karnych. Jak ktoś na nich stawiał to wygrywa czy nie?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Pytanko jest meczyk z 19,04,2009 Manch.Utd.- Everton 0-0 regulaminowy czas. Everton wygrywa w karnych. Jak ktoś na nich stawiał to wygrywa czy nie?
nie, jeśli stawiałeś czystą 1, 2 to liczy się 90 minut plus to oczywiście co doliczy sędzia.
Jednak dogrywka i karne już się nie wliczają.

Status
Zamknięty.