>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STS - Promocja 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
D 0

damiano_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za odp.
Pytanie, czy dobrze zrozumiałem działanie tego bonusu.
Wpłacam 200 zł, i wtedy mogę wypłacić swoje 200 zł? Potem mam 200 zł, które jak obrócę to też będę mógł wypłacić ? Cały czas będę obracał tylko pieniądze bonusowe, a moje pieniądze wrócą na konto?

zaglebie13 152

zaglebie13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za odp.
Pytanie, czy dobrze zrozumiałem działanie tego bonusu.
Wpłacam 200 zł, i wtedy mogę wypłacić swoje 200 zł? Potem mam 200 zł, które jak obrócę to też będę mógł wypłacić ? Cały czas będę obracał tylko pieniądze bonusowe, a moje pieniądze wrócą na konto?
tak

ulatek 12

ulatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz-Radogoszcz
A ja mam pytanie odnosnie ilosci zdarzen na kuponie (co do obrou bonusem) bo z tego co czytalem moga byc tez single (rzecz jasna minimum kurs 1.70) teraz pytanie czy dobrze doczytalem ????

W 0

waldek83_1983

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanie odnosnie ilosci zdarzen na kuponie (co do obrou bonusem) bo z tego co czytalem moga byc tez single (rzecz jasna minimum kurs 1.70) teraz pytanie czy dobrze doczytalem ????

Ilość zdarzeń na kuponie bez znaczenia. Może być kupon na jedno zdarzenie lub kilka ważne żeby kurs końcowy był minimum 1,7

K 0

kozayeaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bonus jest tylko dla nowych użytkowników? czy także dla takich, którzy rejestrowali się wcześniej, ale jeszcze nigdy nie dokonywali żadnego depozytu? żeby było ciekawiej w moim przypadku jestem jakby w połowie rejestracji, konto założyłem jakieś pół roku temu, ale jeszcze nie uzupełniłem wszystkich danych tak jakby nie finalizując rejestracji..

september-8th 29

september-8th

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
What Jerzy kurde ?
bonus jest tylko dla nowych użytkowników? czy także dla takich, którzy rejestrowali się wcześniej, ale jeszcze nigdy nie dokonywali żadnego depozytu? żeby było ciekawiej w moim przypadku jestem jakby w połowie rejestracji, konto założyłem jakieś pół roku temu, ale jeszcze nie uzupełniłem wszystkich danych tak jakby nie finalizując rejestracji..

Też możesz skorzystać z bonusu.

miralas 26

miralas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moje pytanie dotyczy tego punktu; &quot;Aby otrzymać bonus, Klient musi w terminie 120 dni od dokonania wpłaty na ekonto, dokonać zawarcia jednokrotnie lub kilkukrotnie dowolnych zakładów z łączną stawką odpowiadającą czterokrotności otrzymanego bonusu, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1.7, w terminie wskazanym w pkt. 2.3.&quot; czy poprzez to mam rozumieć , że &quot; czterokrotność otrzymanego bonusu &quot; wlicza się też stawki z kuponów przegranych ?

W 0

waldek83_1983

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moje pytanie dotyczy tego punktu; &quot;Aby otrzymać bonus, Klient musi w terminie 120 dni od dokonania wpłaty na ekonto, dokonać zawarcia jednokrotnie lub kilkukrotnie dowolnych zakładów z łączną stawką odpowiadającą czterokrotności otrzymanego bonusu, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1.7, w terminie wskazanym w pkt. 2.3.&quot; czy poprzez to mam rozumieć , że &quot; czterokrotność otrzymanego bonusu &quot; wlicza się też stawki z kuponów przegranych ?

Stawki z przegranych kuponów też wliczają się do obrotu.

M 0

milejo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem 200zl dostałem bonus 200, wypłaciłem swoje 200. Zagrałem bonusem za 200zl , kurs 2.30 wygrałem 400, później zagrałem za 400zl kurs 2.50 wygrałem 900 za ile muszę jeszcze zagrać żeby móc wypłacić bonus??
Rozmawiałem z Panią z czatu to mówiła ze jeszcze za 600zl jak to możliwe?
Dzięki za pomoc

alexdamiao 392

alexdamiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wpłaciłem 200zl dostałem bonus 200, wypłaciłem swoje 200. Zagrałem bonusem za 200zl , kurs 2.30 wygrałem 400, później zagrałem za 400zl kurs 2.50 wygrałem 900 za ile muszę jeszcze zagrać żeby móc wypłacić bonus??

Rozmawiałem z Panią z czatu to mówiła ze jeszcze za 600zl jak to możliwe?

Dzięki za pomoc
postawiłeś łącznie za 600 zł, więc jeszcze teoretycznie powinieneś zagrać za 200 zł.

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawił łącznie 400 więc teoretycznie powinien postawić jeszcze 400.
EDIT: Aaaa sory, pomieszałem.

M 0

milejo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postawił łącznie 400 więc teoretycznie powinien postawić jeszcze 400.
Tak też mi sie wydaje, sam nie wiem. Ale skąd ona to 600 wytrzasneła?

o_losie 30

o_losie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mazury
200 + 400 = 600 :grin: Zagraj jeszcze za 200 i zobacz czy reszta będzie możliwa do wypłaty.

rozpen 22

rozpen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Witam,
bonus dotyczy tylko jednorazowej wplaty? czy moge wplacic drugi raz i otrzymac znowu bonus? dobrze rozumiem?

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Bonus dotyczy tylko JEDNORAZOWEJ i zarazem PIERWSZEJ wpłaty :)

M 0

mifol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam jescze jedno pytanie, obróciłem bonusik i git. Moge założyć jeszcze jedno konto na stsie na to samo konto bankowe? czy od razu blokują?

T 13

txc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podczas rejestracji, przy próbie wpisania tego samego konta, wyskakuje info, że takie konto maja już zarejestrowane.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podczas rejestracji, przy próbie wpisania tego samego konta, wyskakuje info, że takie konto maja już zarejestrowane.
Moze ma ktos twoje papiery i konto sobie zalozyl...Jesli dawales skan dowodu komus jest to mozliwe slyszalem o takich przypadkach...

A 38

avv1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moze ma ktos twoje papiery i konto sobie zalozyl...Jesli dawales skan dowodu komus jest to mozliwe slyszalem o takich przypadkach...

Kolega odpowiadal innemu uzytkownikowi

C 8

ciniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnosnie wpłaty, zakładając konto po raz pierwszy i podajac numer konta także pierwszy raz, czy mozna dokonac wpłaty z innego konta a poźniej wypłacic ewentualna wygrana na konto , które podalem przy rejestracji?

Status
Zamknięty.