>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STS - Promocja 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
M 0

misterdepko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cały luty czy do końca lutego i koniec promo bo to jest różnica ?
z tego co ja pytałem na LC to nic babce nie było wiadomo aby promocja trwała tylko do końca lutego

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pytałem a Live Czacie i mówiła że trwa Cały Luty to oznacza że do końca lutego będzie na pewno a później zdecyduje juz &#39;&#39;góra&#39;&#39; muszą tak pisać aby ludzie się rejestrowali. Chyba że pytałeś po mnie i zapadała inna już decyzja ja pytałem przedwczoraj około południa.

1 0

1krzysiek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Przejrzalem ten temat i nie moge znalezc podobnego problemu. Otoz zarejestrowalem sie w sts dawno, nim byly mozliwe jeszcze zaklady online i na pewno minely te 2 miechy o ktorych mowili. Jednak jak chce sie zalogowac to prosza o pesel, skany itp w celu &quot;dokonczenia rejestracji by moc grac&quot; i teraz nie wiem czy ta niedokonczona rejestracja dawno temu przekresla moj udzial w tej promocji? Jest gdzies na ich stronie sekcja z bonusami, gdzie sprawdze czy jakis mi przysluguje? pozdrawiam ????

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Najprościej ;) na skróty będzie jeśli napiszesz na Support

Z 0

zarti6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można zmienic numer konta bankowego po zarejestrowaniu się ?

Z 0

zarti6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy można zmienic numer konta bankowego bo zarejestrowaniu się ?

S 6

szyners

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, promocja bardzo fajna, chcialem sie zarejestrowac, ale czy to mozliwe z kontem w zagranicznym banku?

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ile czekaliście na wypłatę pieniędzy na konto bankowo? Mowa tutaj o wypłacaniu pieniedzy wpłaconych tylko aby uzyskać bonus.

1 0

1krzysiek1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ech pozostaje nadzieja, że przedłużą promocję, bo niestety ich support już mi 2 dni nie odpisuje na emaila a na online czacie ciągle jest napisane, spróbuj później... ;p Szkoda, by taka promocja przeszła koło nosa, ale... w sumie przecież mógłbym wpłacić i trochę poczekać aż przyznają/nie przyznają bonusu i wypłacić...

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja 3 i nie było żadnego problemu. Jeżeli robisz to umiejętnie.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na czacie mówią, że promocja do odwołania.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Jeżeli robisz to umiejętnie.
Możesz to rozwinąć. Bo ja mam założone 4 na jednym kompie z jednego IP. Loguje się z jednego IP. Przeglądam wszystkie 4 w odstępie kilku minut. Na 2 obróciłem bonus i wypłaciłem kasę, na 3 przegrałem. I na jednym zostało mi jeszcze trochę do obrotu

M 0

misterdepko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Możesz to rozwinąć. Bo ja mam założone 4 na jednym kompie z jednego IP. Loguje się z jednego IP. Przeglądam wszystkie 4 w odstępie kilku minut. Na 2 obróciłem bonus i wypłaciłem kasę, na 3 przegrałem. I na jednym zostało mi jeszcze trochę do obrotu
no to nie robisz tego &quot;umiejętnie&quot;
przypuszczam że amatorka z stsu jest jedynym bukmacherem oferującym bonus w którym twoje konto nie zostało zablokowane razem ze środkami .
i dla dobra trwania tej promocji zakończmy temat &quot;kilku kont&quot; co bystrzejsze istoty sobie poradzą żeby skorzystać sprytnie kilka razy,a te mniej.. no cóż może za pierwszym razem uda się z 200stu wygrać milion ;)

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
MisterDepko słyszałeś takie powiedzenie:
&quot;Jak się daje to się kraje&quot;
Nie ma się co doszukiwać niepotrzebnych problemów ze zmianą IP. Jest możliwość z jednego to można to wykorzystać. A umiejętnie moim zdaniem to znaczy skutecznie.
Ot takie moje zdanie..

F 2

future0

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy żeby uwolnić bonus wystarczy postawić ostatni zakład czy musi być rozliczony ?

Status
Zamknięty.