- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
więc jak widać obrotu chyba nie maKorekta bonusu 10 PLN przyznanego poprzez kod promocyjny bez wymaganego obrotu
Kod promocyjny jest ważny do pierwszego gwizdka finału, a nie bonus. Czyli trzeba bonus aktywować, a nie wykorzystać przed finałem. Tyle można wywnioskować z e-maila.Aha i można obstawić cokolwiek ale trzeba zdążyć przed meczem Borussia-Bayern -tak wywnioskowałem z treści maila.
Ja postawiłem nie na finał Ligi Mistrzów. Nie dałoby się przecież wykonać trzykrotnego obrotu na jednym zakładzie. Zakładów live jeszcze nie ma.Te 10 zl trzeba postawic na zdarzenie z finalu, czy mozna na cokolwiek byle przed meczem ?
czyli rada na sts jest taka.. nie wprowadzamy kodów jeśli nie mamy zamiar w przeciągu 5 minut coś postawić ;oWitamy,
Ze względu na aktualizację systemu jaką musieliśmy wykonać z powodu małego problemu technicznego kod został odjęty z Pańskiego konta. Oczywiście jest on nadal aktywny i w przeciągu kilku dni pojawi się z powrotem na Pańskim koncie bonusowym. Najmocniej przepraszamy za całą sytuację. <small>Czas na aktywacje kodu to czas do pierwszego gwizdka zaczynającego dzisiejszy finał </small>. <small>Jeżeli nie zostanie dziś wprowadzony, przepadnie.</small><small>
</small>
Pewnie jakiś błąd systemu, który zdarza im się dość często. Po kilku godzinach powinno wrócić do normy.Wie ktos czemu mam kase w koncie bonusowym? Podobno to bylo bez obrotu a zagralem kilka kuponow ugralem 200zl i nadal w bonusie mam wszytskie pieniadze