>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STS - kod na 10 zł dla odbiorców e-maila

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziś otrzymałem kod promocyjny od STS, więc proponuje posprawdzać pocztę. Można go aktywować do pierwszego gwizdka finału Ligi Mistrzów.
Obrót 3-krotny po kursie minimalnym 1,7.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Też nie dostałem maila. W ustawieniach konta jest taka opcja jak:
Newsletter promocyjny / Jest to przygotowana specjalnie dla Ciebie informacja dotycząca nowych promocji oraz bonusów jakie oferujemy. Darmowe zakłady, promocje dedykowane oraz powiadomienia o konkursach organizowanych z okazji specjalnych, szczególnych wydarzeń sportowych.
Miałem to odznaczone, więc pewnie o to się rozchodzi. Ci którzy dostali maila, pewnie mieli to zaznaczone. Zaznaczyłem to teraz i zobaczę co się stanie :razz:

S 39

szopenkoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli ktoś ma problem z tym, że wpisał kod i mu nie działa bądź zadziałał i później się usunął to gadałem z supportem. Wgrywali jakąś łatkę związana z kodami promocyjnymi i wszystkie bonusy mają być dopisane do kont.

wersus 18

wersus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
górny slask
Ja dostałem w mailu kod i faktycznie doszło mi 10zł w sekcji &quot;bonus&quot; tylko ciekawe ile razy trzeba to obrócić czy faktycznie 3 razy? nigdzie nie widzę wzmianki o tym na stronie?
Aha i można obstawić cokolwiek ale trzeba zdążyć przed meczem Borussia-Bayern -tak wywnioskowałem z treści maila.

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te 10 zl trzeba postawic na zdarzenie z finalu, czy mozna na cokolwiek byle przed meczem ?

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha i można obstawić cokolwiek ale trzeba zdążyć przed meczem Borussia-Bayern -tak wywnioskowałem z treści maila.
Kod promocyjny jest ważny do pierwszego gwizdka finału, a nie bonus. Czyli trzeba bonus aktywować, a nie wykorzystać przed finałem. Tyle można wywnioskować z e-maila.
O obrocie dostałem info na chacie, jak w pierwszym poście.
Te 10 zl trzeba postawic na zdarzenie z finalu, czy mozna na cokolwiek byle przed meczem ?
Ja postawiłem nie na finał Ligi Mistrzów. Nie dałoby się przecież wykonać trzykrotnego obrotu na jednym zakładzie. Zakładów live jeszcze nie ma.

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystkim odebrali bonus czy tylko niektórym?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gmark +5 Punkty (sms)
socham 52

socham

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie sprawdziłem i ja też dostałem bonusa ???? leżał zagrzebany w spamie. Podoba mi się ten buk najpierw 150 zł za darmo a teraz kolejna porcja darmowej gotówki ???? gdyby jeszcze kursy mieli odpowiednie i brak podatku, lepsza ofertę i lepsze sposoby wpłaty i wypłaty to może bym u nich grał

S 39

szopenkoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witamy,

Ze względu na aktualizację systemu jaką musieliśmy wykonać z powodu małego problemu technicznego kod został odjęty z Pańskiego konta. Oczywiście jest on nadal aktywny i w przeciągu kilku dni pojawi się z powrotem na Pańskim koncie bonusowym. Najmocniej przepraszamy za całą sytuację.
&lt;small&gt;Czas na aktywacje kodu to czas do pierwszego gwizdka zaczynającego dzisiejszy finał &lt;/small&gt;. &lt;small&gt;Jeżeli nie zostanie dziś wprowadzony, przepadnie.&lt;/small&gt;&lt;small&gt;
&lt;/small&gt;
czyli rada na sts jest taka.. nie wprowadzamy kodów jeśli nie mamy zamiar w przeciągu 5 minut coś postawić ;o

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gdzie aktywowac ten bonus bo chyba slepy jestem ;/
Wpisz poniższy kod w okienku &quot;Kod promocyjny&quot;
w zakładce Moje Konto na stronie sts.pl:
ja tego nie widze

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wejdz w konto i po lewej stronie jest miejsce na to

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moje konto - zaraz nad depozytem, okienko do wpisania kodu - po lewej, pod logiem STS

S 3

stefan3124

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie, mam problem. również otrzymałem bonus, aktywowałem go, dopisało mi do konta i się wylogowałem. loguje się jakiś za jakiś czas i bonusu nie ma. sts nie odpisuje na wiadomości. bo począć?

K 0

kubus92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mieli aktualizacje systemu, dopiszą w ciągu tygodnia.

napoleon 55

napoleon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wziac $$$???
Wie ktos czemu mam kase w koncie bonusowym? Podobno to bylo bez obrotu a zagralem kilka kuponow ugralem 200zl i nadal w bonusie mam wszytskie pieniadze

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Wie ktos czemu mam kase w koncie bonusowym? Podobno to bylo bez obrotu a zagralem kilka kuponow ugralem 200zl i nadal w bonusie mam wszytskie pieniadze
Pewnie jakiś błąd systemu, który zdarza im się dość często. Po kilku godzinach powinno wrócić do normy.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Ciekawi mnie jaką odpowiedź da Fortuna.
EDIT: Czy jak ktoś dziś założy konto to też otrzyma bonus?

Z 0

ziutek1934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli ktoś korzystał z bonusu powitalnego i nie udało mu się go obrócić to pozostała kwotę obrotu doliczają do tych 10 zł. Właśnie się dowiedziałem, że muszę kasę z tej dychy obrócić jeszcze na 360 zł zanim przejdzie na normalne konto.