>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STS - kod na 10 zł dla odbiorców e-maila

lukasz44 29

lukasz44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Dziwna sprawa bo ja po wygranym kuponie za tą darmową 10-kę od razu po rozliczeniu zakładu ujrzałem kasę w statusie &quot;do wypłaty&quot; ????
Pewnie jakieś błędy systemu że tak się dzieje...

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dziwna sprawa bo ja po wygranym kuponie za tą darmową 10-kę od razu po rozliczeniu zakładu ujrzałem kasę w statusie &quot;do wypłaty&quot; ????

Pewnie jakieś błędy systemu że tak się dzieje...

u mnie to samo ;p

mad3rs 2,5K

mad3rs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A u mnie jak nie było bonusu tak nie ma, jak mówią panie z supportu - Pojawi się w przeciągu kilku dni ????

M 0

marshall011

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sts ma bardzo słaby support, pieniądze wygrane w finale Ligi Europy rozliczali mi kilka dni, a nie jest to przecież 7 liga anglieska ale Finał europejskich rozgrywek. No a w moim przypadku ten mail nie przyszedł, włączyłem newslettera jak napisał ktoś wcześniej i może zalapię się na kolejną promocję.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sts ma bardzo słaby support, pieniądze wygrane w finale Ligi Europy rozliczali mi kilka dni, a nie jest to przecież 7 liga anglieska ale Finał europejskich rozgrywek. No a w moim przypadku ten mail nie przyszedł, włączyłem newslettera jak napisał ktoś wcześniej i może zalapię się na kolejną promocję.
Niestety masz rację ich Support bardzo kuleje Panie są nauczone formułek i jeśli czegoś nie wie odsyła do maila kontaktowego by Ci przekazali do innego działu trochę dziwna sytuacja ale tak to jest gdy się nie przeszkoli personelu tylko trzeba wejść &#39;&#39;na juz&#39;&#39; do internetu.

W 0

wdz-1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
I jak panowie wygląda sytuacja u Was z tym bonusem ?
Na pomocy online dostałem odpowiedź, że wymagany jest 3krotny obrót po minmalnym kursie 1.7.Obrót już wykonany został kilka dni temu a kasa jak była tak nadal jest w bonusie i nie mogę się doczekać odpowiedzi od supportu kiedy zsotanie przeniesiona do depozytu

see-you-later 4

see-you-later

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
universe
I jak panowie wygląda sytuacja u Was z tym bonusem ?
Na pomocy online dostałem odpowiedź, że wymagany jest 3krotny obrót po minmalnym kursie 1.7.Obrót już wykonany został kilka dni temu a kasa jak była tak nadal jest w bonusie i nie mogę się doczekać odpowiedzi od supportu kiedy zsotanie przeniesiona do depozytu

Mi tam dalej nie zwrócono dyszki ????

R 0

rafalorzel88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja takze dostalem 10zl juz odebrane i zagrane, takze w sts jak sie gra na karte stalego klienta, i zbiera punkty to sa stawki 100, 50, 20, 10 zl tylko w kazdym punkcie co sie jest zarejstrowanym

S 39

szopenkoks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z dnia 5.06
Szanowny Kliencie,
Nasi programiści pracują nad poprawieniem tego błędu. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości, dokładamy wszelkich starań by jak najszybciej otrzymali Państwo swój bonus.
nie odpuszcze ;o

K 26

krom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś ma jakieś nowe informacje ? Skorzystałem z tej promocji i z 10 zł zrobiła się 4-cyfrowa sumka, a pieniądze wciąż są zapisane na koncie bonusowym. Sytuacja zaczyna mnie powoli wkurzać...