>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Strona Unibet nie działa

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra pomogło mi banalne rozwiązanie - nie zmieniałem żadnego DNS, VPN tylko zainstalowałem aplikację na telefonie, telefon podłączyłem poprzez wi-fi za pomocą beet mobile (udostępnienia internetu z karty laptopa czyli ze stałego łącza po kablu a laptop służy jako punkt wi-fi)
napisałem na czacie aby mi konto odblokowali bo chcę się zalogować z poziomu aplikacji na telefonie - konto odblokowali i logowanie wypadło pomyślnie, wylogowałem się i spróbowałem na przeglądarce - działa

być może macie podobnie, konto zawieszone lub zablokowane więc musicie logowanie wykonać równocześnie jak piszecie na czacie z konsultantem tylko, że ja tak robiłem ale z poziomu przeglądarki nie pomogło tylko z poziomu aplikacji, dopiero jak odblokowali konto to mogłem przez przeglądarkę

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zmiana DNS zajmuje tak na oko mniej niz minute. I zadne Ministerstwo Wam nic nie zablokuje...

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Zmiana DNS zajmuje tak na oko mniej niz minute. I zadne Ministerstwo Wam nic nie zablokuje...
A jakie masz ustawione? Bo u mnie jak przychodzi do logowania, to niestety zamula i wyrzuca.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Googlowskie normalne. Nie wiem jak jest na komputerze. Na telefonie na wersji mobilnej dziala bez problemu.

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Przecież jeszcze dzisiaj zrobią Unibet - 5 i tak do usranej śmierci mogą blokować sobie jak i tak Unibet będzie podwyższał o jedną cyferke domene xD

W 0

wersu8888

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wrzućcie ktoś proszę linka z nową domeną jak już zostanie postawiona. Dzięki.

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy tak ciężko sobie zmienić dnsy i mieć wszystkie blokady w nosie ?

gromaders 5

gromaders

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ok sprawdziłem, miałem tylko v4 ustawioną, gdy ustawiłem też v6 to już działa ;)

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na zmienionych dnsach to działają podstawowe adresy i nic nie trzeba dodawać.

R 367

romeo12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zmienic te dnsy w telefonie z androidem? Przez chrome strona sie nie otwiera.