>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Strona Unibet nie działa

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wczoraj dodano 3 do rejestru domen więc może w pośpiechu się przenieśli i dlatego te błędy wyskakują, może po niedzieli naprawią technicy bo co innego się mogło stać

S 0

siebier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
u mnie juz dziala
Sprobujcie z innych adresow mail sie zalogowac co uzywaliscie wczesniej. Mi sie wydawalo ze mialem inny (nie jestem pewien bo sie logowalem z automatu) a Marta mnie wypytala o adresy mail w koncu w ktory trafilem. Tylko po co pisac ze konto o takich danych jak moje juz jest nieaktywne?

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie juz dziala
Sprobujcie z innych adresow mail sie zalogowac co uzywaliscie wczesniej. Mi sie wydawalo ze mialem inny (nie jestem pewien bo sie logowalem z automatu) a Marta mnie wypytala o adresy mail w koncu w ktory trafilem. Tylko po co pisac ze konto o takich danych jak moje juz jest nieaktywne?
ja mam jedno konto podpięte do jednych danych adresowych, nie można tam zakładać kilka kont na użytkownika

N 852

niewierny-janek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wczoraj przez chwilę nie działało ale nie u wszystkich dostawców internetu. Miałem problem na tel plusa, a na tel z orange działało ok. Teraz już na plusie też działa.

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
dalej mam komunikat: &quot;Informacja dla właściciela witryny - wykryliśmy BŁĄD: nieprawidłowa domena dla klucza witryny&quot; i na kompie i na smartfonie.

S 0

siebier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
moze to tez byc problem od dostawdow internetu. Mi napisala Marta ze to nie jest blad od nich.

zulu15 12

zulu15

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też mi nie działa od wczoraj strona unibet Ktoś coś wie co jest grane?? Komuś śmiga normalnie?

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
u mnie nadal ten sam komunikat, czy ktoś jeszcze tak ma bo narazie widzę, że oprócz mnie dwie osoby
czy ktoś grał normalnie na domenie 3 z terenu Polski bez żadnych VPN itp. i po zmianie domeny na 4 ma problem z zalogowaniem się na swoje konto?

S 0

stopen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam ten sam problem. Na domenie unibet-3 grałem bez problemu bez Vpn a teraz przy domenie 4 nie mogę się zalogować. Na chacie sprawdzili konto, że rzekomo jest aktywne i musi być ok. Próbowałem na różnych przeglądarkach, na różnych urządzeniach i nic.

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rozumiem, że nie działa wam unibet-4 ?
strona 4 działa, można normalnie wejść, przeglądać ale zalogować się na konto nie mogę
w google jak wpisujesz unibet to wyskakuje odnośnik jeszcze do 3, zmienili domenę bo 3 trafiła na listę domen zakazanych 26.10, strona 4 działa ale nie można się zalogować na konto - nawet jeżeli aktywne to wyskakuje błąd

no i na czacie nic nie wiedzą, mówią aby próbować z innych urządzeń i przeglądarek, zainstalować flasha ale skoro ktoś wcześniej logował się na 3 bez problemu a przy 4 nie działa to chyba problem leży po stronie serwisu - mi kazali wysłać na e-mail jak wygląda ten błąd, od wczoraj cisza, czekam do wtorku i ponawiam zapytanie

S 0

siebier

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
Skonczylo sie tak ze musialem z innego maila sie zalogowac, ale juz u mnie ok
Walczcie o swoje bo tam im sie chyba cos pokrecilo przez ta zmiane

N 852

niewierny-janek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dziwna sprawa, u mnie tak jak pisałem wcześniej nie działało chwilę w piątek i to tylko na internecie z plusa, później już zaczęło działać normalnie.

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy przy logowaniu na stronie trzeba zrobić weryfikację captcha?
bo w aplikacji mobilnej trzeba ale mi błąd wyskakuje, technical error

G 37

general1973

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj po zmianie domeny z &quot;4&quot; też miałem problemy z zalogowaniem.U mnie pomogło zmiana DNSów.
I stronka działa.Również wczoraj zleciłem wypłate przez trustly.zobaczymy czy jutro standardowo dojdzie, bo w innym wątku czytam,ze też jakieś są problemy z trustly własnie.

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj po zmianie domeny z &quot;4&quot; też miałem problemy z zalogowaniem.U mnie pomogło zmiana DNSów.
I stronka działa.Również wczoraj zleciłem wypłate przez trustly.zobaczymy czy jutro standardowo dojdzie, bo w innym wątku czytam,ze też jakieś są problemy z trustly własnie.
podaj sposób na zmianę DNSów bo nie próbowałem