>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
novo 203

novo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
7 lub 8 dni ...
Skąd ? ???? Jak próbowałem wypłacić pojawił się komunikat, iż wypłaty można dokonać po 7 dniach od dokonania depozytu czy bonusu .. dziwne mają zasady ..

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
7 lub 8 dni ...
Skąd ? ???? Jak próbowałem wypłacić pojawił się komunikat, iż wypłaty można dokonać po 7 dniach od dokonania depozytu czy bonusu .. dziwne mają zasady ..

WYPŁACIC MOZNA NIE WCZESNIEJ NIZ 8 DNI OD ZAŁOZENIA KONTA I OTRZYMANIA BONUSA TO W ICH REGULAMINIE JEST.....trzeba jeszcze troche poobracac i troche zyskac lub stracic ...szybciej to drugie...nie wypuszcza szybciej z konta ????

G 2

grzela083

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
=
siemka ziomy.... no no ladnie ktos to obczail.... kasa odrazu na koncie ...wlasnie sie zarejestrowalem.... a swoja droga probowal ktos zrobic z tego 5E np 10E???
bo jak by tak zarejestrowac 2gi email z innego ip??? ciekawe czy by poszlo i mi konta nie zablokowali??? hmmmm :twisted:

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siemka ziomy.... no no ladnie ktos to obczail.... kasa odrazu na koncie ...wlasnie sie zarejestrowalem.... a swoja droga probowal ktos zrobic z tego 5E np 10E???
bo jak by tak zarejestrowac 2gi email z innego ip??? ciekawe czy by poszlo i mi konta nie zablokowali??? hmmmm :twisted:

Lepiej nic nie kombinowac , bo poblokuja wszystkim Polakom konta ....jak wykryja jakies kombinacje z Austryjakami nie ma co zadzierac, a wyplacalni są , więc lepiej obracac powoli jednym bonusem...bez kobminowania...to ,że &quot;Polak potrafi&quot; to wszyscy wiemy, ale nie ma co przesadzac....

A 0

arkadiks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dobra 5€ jest ????
teraz tylk otroche to pobracac i nie stracic, a wiec trzeba postawic za łaczna kwote 15€ ?? (np 15 kupon po 1 € i co ugram strace, to moje?)
bo czytam i nie rozumiem, nadal...

novo 203

novo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Kurs dowolny, zeby wyplacic musisz zagrac za łaczna stawke 15 euro

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie niech ktoś wytłumaczy czy 15 euro i czy dowolny kurs do obrotu może być?

KURS DOWOLNY OBRÓT ŁĄCZNY 15 EURO i wypłata po 8 dniach od rejestrascji i otrzymania bonusa!

W 0

wieczmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wyplata
a jak sie tam wyplaca? ja mam konto w ING Bank Slaski, jak mam zlecic wyplate?

novo 203

novo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Musisz znać kod swift swojego banku, iban (czyli PL+nr twojego konta) i swoje imię i nazwisko ????

novo 203

novo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Tak, jeśli zagrasz 3 kupony po 5 euro to obróciłeś 3X5=15, czyli już możesz wyplacić, podobnie 15X1 euro

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Wszystko działa ???? ???? Teraz tylko kwestia obrotu. Niestety nie mają możliwości wypłaty przez Moneybookers ???? Nie wiem jak będę mógł wypłacić ew. kaskę :?

Status
Zamknięty.