>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
D 0

dandi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
potwierdzam Starbet wyplaca kase na Moneybookers , dodatkowo nie pobiera zadnych oplat

A jaka jest min. wypłata na mooneybookers?? Trzeba złożyć wcześniej depozyt żeby wypłacić??
minimalnej wplaty nie ma . trzeba zlozyc depozyt poprzez MB zeby wyplacic na MB ????

alleniverson 0

alleniverson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Los Angeles
Witam. A po jakim kursie pieniądze zostaną wypłacone ze Starbet na MB lub za Starbet na Inteligo ?

Pozdrawiam,
AllenIverson

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po aktualnym kursie Euro w danym momencie albo po takim jak sobie bank ustali chyba.

alleniverson 0

alleniverson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Los Angeles
Witam. Ale to jest normalny ten kurs, który podają np. w TV czyli teraz wynosi bodajże 3,90 czy jakaś inna odmiana, bo są różne rodzaje w zależności do czego ma służyć.

Pozdrawiam
AllenIverson

D 0

dandi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wczoraj na mb wyplacili mi po kursie 3.90 ????

alleniverson 0

alleniverson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Los Angeles
Witam. Ja zrobiłem tak że na maila wysłałem im wszystkie dane potrzebne do wypłaty na konto i jak coś to najwyżej wpłace z MB na starbet i z powrotem wypłace. Narazie czekam na odpowiedź, tym razem powinno być wszystko ok, bo dane w banku i w Starbecie są takie same.

Pozdrawiam
AllenIverson

D 0

dandi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Ja zrobiłem tak że na maila wysłałem im wszystkie dane potrzebne do wypłaty na konto i jak coś to najwyżej wpłace z MB na starbet i z powrotem wypłace. Narazie czekam na odpowiedź, tym razem powinno być wszystko ok, bo dane w banku i w Starbecie są takie same.

Pozdrawiam
AllenIverson
oni maja jakis dziwny bank w tym sopocie ???? milenium i skok nie przyjmuja od nich obecnie przelewow ale w lato przyjmowali ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jeżeli macie pytania odnośnie bukmachera STARTBET zapraszam do działu Pozostali Bukmacherzy Internetowi

Promocja zakończona!

Status
Zamknięty.